English

Má v tom prsty Agáta Hanychová? Policie jde po nové stopě, Soukup nemá klid!

Stars24.cz

Už to vypadalo, že jedna či druhá strana si v kauze potyčky Jaromíra Soukupa a Mirka Dopity před domem Agáty Hanychové bude moci oddechnout. Policie se chystala předat případ do přestupkového řízení. Náhle je ale všechno jinak. Ví se, kdo…

More from Stars24.cz

Oct 10

PRVNÍ SLOVA Mirka Dopity! Prolomil mlčení o potyčce se Soukupem

Stars24.cz

Snad vůbec poprvé se k zářijové potyčce před domem Agáty Hanychové v pražském Suchdole vyjádřil i druhý z aktérů, tedy konkrétně její manžel Mirek Dopita. Na jeho vyjádření se ale projevil fakt, že incident stále vyšetřuje policie.

Oct 8

Jaromír Soukup reaguje na žalobu Agáty Hanychové!

Stars24.cz

Radikální rozhodnutí učinila Agáta Hanychová ve svém sporu s bývalým partnerem Jaromírem Soukupem, když se ho rozhodla zažalovat. Po potyčce, ke které došlo před dvěma týdny, tím ostatně vyhrožovaly obě strany konfliktu. Co podnikatel říká…

Sep 24

Kdo volal policii? Jaromír Soukup a Mirek Dopita se porvali, Agáta Hanychová se zhroutila!

Stars24.cz

Napětí ve vztahu nynějšího a předchozího partnera Agáty Hanychové dosáhlo vrcholu. Manžel influencerky Mirek Dopita a podnikatel Jaromír Soukup se v pondělí večer podle dostupných informací porvali. Na místě události zasahovala policie.

Feb 25

Ostrá slova Agáty Hanychové! Adresovala je Jaromíru Soukupovi

stars24.cz

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová mezi sebou kopou příkop, který už zřejmě nebude možné zasypat. Přitom spolu mají dceru Rozárku a té to rozhodně nepomůže. Když se její rodiče setkali naposledy tváří v tvář, padala velmi ostrá slova!

Jan 5

Agáta Hanychová a Mirek Dopita: Chaos kolem svatební cesty! Kdy a kde bude?

Stars24.cz

Agáta Hanychová se před několika dny podruhé v životě provdala, když pojala za manžela staronového partnera Mirka Dopitu. Dojde i na svatební cestu? Panuje kolem ní spousta nejasností!

Jan 2

Agáta Hanychová: Falešná svatba s Mirkem Dopitou? Jak je to mezi ní, manželem a Prachařem?

Stars24.cz

Vánoční svátky jsou obdobím klidu, které se tentokrát rozhodli narušit Agáta Hanychová a Mirek Dopita. Překvapivou svatbou totiž vyvolali pořádné pozdvižení. S jednou věcí se přitom Dopita zkrátka musí smířit. O co přesně jde?

Dec 29

Co k tomu říct? Jaromír Soukup okomentoval svatbu Agáty Hanychové!

Stars24.cz

Česko dnes zaskočila zpráva o druhé svatbě Agáty Hanychové, která se provdala za partnera Mirka Dopitu. Překvapení je to jistě i pro Jaromíra Soukupa. Miliardář ještě před několika měsíci tvořil pár s dcerou herečky Veroniky Žilkové.

Nov 9

Agáta Hanychová zareagovala na spekulace o rozchodu s Mirkem Dopitou!

Stars24.cz

Agáta Hanychová po zářijovém rozchodu s Jaromírem Soukupem nezahálela a navázala nový vztah. Respektive staronový, protože se po letech vrátila ke Kryšpínovu otci Mirku Dopitovi. Už po pár týdnech ale musí odrážet spekulace o rozchodu.

Nov 6

Agáta Hanychová promluvila o vztazích se Soukupem i Dopitou!

Stars24.cz

Dva měsíce uplynuly před pár dny od chvíle, kdy Agáta Hanychová oznámila rozchod s Jaromírem Soukupem. Klid od něj ale zatím nemá. Navzdory tomu se rychle vrhla do nového, respektive staronového vztahu. Jak to s ním vypadá?

Oct 1

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup: Jací budou rodiče?

stars24.cz

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup se těší na miminko, dokonce už prozradili termín porodu. Doma se již nepochybně baví o tom, jak pojmou výchovu společného dítěte.

Sep 27

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup: Bude i SVATBA?!

Stars24.cz

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup nepřestávají udivovat tím, jak rychle svůj vztah posouvají na další úroveň. Začalo to společným televizním pořadem, pokračovalo dítětem a nyní už se dokonce řeší svatba.

Sep 23

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup: Jak prožívají těhotenství?

Stars24.cz

Možná největší událostí probíhajícího týdne v českém šoubyznyse bylo oznámení těhotenství Agáty Hanychové. Jak novou etapu vztahu s partnerem Jaromírem Soukupem prožívají?

Sep 19

Agáta Hanychová je TĚHOTNÁ s Jaromírem Soukupem!

Stars24.cz

Na každém šprochu je pravdy trochu, říká se. V případě Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa se to potvrdilo do puntíku. Hvězdná dvojice se totiž podle nejnovějších informací těší na miminko.

Aug 18

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup: První velký společný závazek!

Stars24.cz

Rozchod teď opravdu nemůže být na pořadu dne, protože Agáta Hanychová a Jaromír Soukup učinili první velký společný závazek na dlouhou dobu dopředu. O co přesně se jedná?

Aug 8

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup: Kam mají zase namířeno?

Stars24.cz

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup jsou aktuálně zpátky v Česku, ale jejich pobyt zde nemá mít dlouhého trvání. Slavné hrdličky se totiž opět chystají do zahraničí. Kam to bude tentokrát?

Jul 24

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová: Romantický výlet po Španělsku!

Stars24.cz

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová tráví spoustu času ve Španělsku. Někteří si lámou hlavu, jak je to možné, když mediální magnát byl zvyklý být neustále na obrazovce, jeho to ale - zdá se - úplně netrápí.

Jul 22

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová: Už fungují jako rodina!

Stars24.cz

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová dávají stále více najevo, jak moc si spolu rozumí. A nejen oni dva... Miliardář se seznamuje i s potomky své nové a neméně známé partnerky.

Jul 21

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová: Není jich už trochu moc?!

Stars24.cz

Bez větších debat tvoří Jaromír Soukup a Agáta Hanychová momentálně nejsledovanější český pár. Člověk si ale už občas říká, jestli jich není v médiích a na sociálních sítích trochu dost.

Jul 11

Jaromír Soukup: Agáta Hanychová není jeho typ!

stars24.cz

Ačkoliv to novému duu zatím klape, je s podivem, že k sobě Jaromír Soukup a Agáta Hanychová našli cestu. Zatímco ona vždy preferovala mladší partnery, on měl jiný vkus.

Jul 3

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup: Ukážou se spolu ve Varech?

Stars24.cz

Agáta Hanychová si našla čas na své fanoušky a na Instagramu odpověděla na některé jejich dotazy. Řekla například, jestli budou mít možnost spatřit ji i s novým partnerem na filmovém festivalu.