English

Tajná schůzka na Hradě: Zeman se sešel s Klausem. Zeptali jsme se na téma setkání a...

EXKLUZIVNĚ Prezident Miloš Zeman dnes večer přijal na Pražském hradě svého předchůdce v úřadu Václava Klause. Původně neveřejné setkání, které ParlamentnímListům.cz potvrdil mluvčí Jiří Ovčáček, skončilo po devatenácté hodině. Jak redakce…

More from parlamentnilisty.cz

Dec 24

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky a krajanům v pondělí dne 26. prosince 2022 ve 13.00 hodin.

Jun 11

Senátor Hilšer: Měl by sídlit prezident na Pražském hradě?

Komentář na facebookovém profilu k roli prezidenta

Dec 24

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky a krajanům v neděli dne 26. prosince 2021ve 13.00 hodin.

Oct 10

Hrad: Prezident republiky byl hospitalizován

Prezident republiky Miloš Zeman na základě doporučení svého ošetřujícího lékaře prof. Miroslava Zavorala vyslovil souhlas s hospitalizací v Ústřední vojenské nemocnici v Praze.

Oct 2

Bývalý prezident Klaus byl propuštěn z nemocnice, bude docházet na kontroly

Bývalý prezident Václav Klaus byl v pátek propuštěn z Ústřední vojenské nemocnice (ÚVN) do domácí léčby. Do nemocnice bude docházet na občasné kontroly.

Sep 27

Bývalý prezident Klaus zůstává ve střešovické nemocnici na urologické klinice

Bývalý prezident Václav Klaus zůstává v Ústřední vojenské nemocnici v Praze. ČTK to řekl Petr Macinka z Institutu Václava Klause. Exprezident podle něj pokračuje v léčbě na urologické klinice.

Dec 25

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky v sobotu dne 26. prosince 2020 ve 13:00 hodin.

Apr 23

Koudelka (Trikolóra): Vzpoura s bývalým prezidentem Klausem

ParlamentniListy.cz

Prezident Václav Klaus se v rozhovoru "Je čas na vzpouru davů proti vládě" (Právo 22. 4. 2020, s. 1-2) vyjadřuje k situaci ve státě.

Mar 18

Hrad: Kancelář prezidenta republiky předává masky Ústřední vojenské nemocnici

Z rozhodnutí vedoucího Kanceláře prezidenta republiky Vratislava Mynáře předává Kancelář prezidenta republiky 300 masek a 750 vyměnitelných filtrů Ústřední vojenské nemocnici v Praze.

Jan 30

Prezident Zeman přijme na Pražském hradě nové velvyslance

ParlamentniListy.cz

Prezident Miloš Zeman dnes přijme nové velvyslance čtyř zemí. Pověřovací listiny mu předají ambasadoři Jižní Koreje, Portugalska a Kazachstánu i velvyslankyně Tunisu. Zeman se s nimi setká na Pražském hradě během odpoledne, napsala ČTK.

Dec 23

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky ve čtvrtek dne 26. prosince 2019 ve 13:00 hodin.

Oct 28

Jágr, Klaus, Boček, Baťa, ale i mladý zachránce lidského života. Tyto osobnosti vyznamenal Miloš Zeman

ParlamentniListy.cz

Prezident Miloš Zeman při ceremoniálu ve Vladislavském sále Pražského hradu, který se jako každý rok uskutečnil v den oslav svátku 28. října, udělil 42 vyznamenání osobnostem z politické, společenské i kulturní oblasti, tedy nejvíc za dobu…

Aug 27

Ministr Petříček jednal na Pražském hradě s prezidentem Zemanem

O otevření Českého domu v Bratislavě nebo o plánu zahraničních cest dnes na Pražském hradě jednali prezident Miloš Zeman s ministrem zahraničí Tomášem Petříčkem (ČSSD). Mluvili také o vztazích s Čínou. ČTK to dnes sdělil šéf české…

Jan 5

„Miloši bal si spacák, na Hrad míří Placák.“ Před Pražský hrad dorazila více než stovka podporovatelů monarchie

Více než sto lidí dnes po půl šesté dorazilo v Tříkrálovém průvodu za zvuku národních písní před Pražský hrad, kde podpořili znovuzavedení monarchie na českém území. Pochodovali od zhruba třetí hodiny z Václavského náměstí pod transparenty…

Dec 21

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky ve středu dne 26. prosince 2018 ve 13:00 hodin.

Oct 23

Bakala zažaluje Miloše Zemana? Zde je silná odpověď Pražského hradu

ParlamentniListy.cz

Uhlobaron Zdeněk Bakala přemýšlí, zda by mohl podniknout nějaké kroky proti označení „ekonomický zm*d“, jímž ho počastoval prezident Miloš Zeman. Píše o tom server E15.cz.

Sep 10

Prezident republiky zahájí výstavu na Pražském hradě

ParlamentniListy.cz

Prezident republiky Miloš Zeman zahájí v úterý dne 11. září 2018 v 18.05 hodin ve Slévárenském dvoře na Pražském hradě výstavu k 100. výročí založení ČSR s názvem Tož to kupte! - TGM a sbírka umění pro Pražský hrad.

Mar 27

Prezident Miloš Zeman přijal na Pražském hradě náměstka ministra průmyslu a obchodu Jiřího Havlíčka

Prezident Miloš Zeman dnes jednal s náměstkem ministra průmyslu a obchodu Jiřím Havlíčkem. Jiřího Havlíčka navrhl panu prezidentovi premiér Bohuslav Sobotka jako kandidáta na nového ministra průmyslu a obchodu. Pan prezident na schůzce…

Mar 20

Na Pražském hradě dnes Miloš Zeman uspořádá svůj první reprezentační ples

Na Pražském hradě dnes prezidentský pár Ivana a Miloš Zemanovi uspořádají svůj první reprezentační ples. Na akci pozvali asi 700 lidí, účast potvrdilo podle hradního mluvčího Jiřího Ovčáčka 440 hostů. Výtěžek ze vstupného po zaplacení…

Mar 7

Stoupenci Miloše Zemana budou dnes demonstrovat na jeho podporu u Pražského hradu

Na Hradčanském náměstí v Praze se sejdou dnes odpoledne příznivci prezidenta Miloše Zemana. Den před druhým výročím jeho nástupu do úřadu mu chtějí vyjádřit podporu. Zeman, jehož některé názory vyvolávají v části veřejnosti ostrou kritiku,…