English

V Česku padlo zhruba 30 teplotních rekordů, nejtepleji bylo ve středních Čechách

Aktuálně.cz 4 sources

Vedra byla ve středu zejména ve středních Čechách, Plzeňském kraji, Ústeckém kraji a na jižní Moravě. Vedle Husince naměřili přes 36 stupňů také dvě stanice v Plzni - Bolevec a Mikulka evidují shodně 36,6 stupně Celsia. Tuhaň na Mělnicku…

Teplota v Česku na sedmi stanicích překročila 36 stupňů, padlo zhruba 30 rekordů

Novinky.cz / Domácí

Sedm stanic v Česku ve středu naměřilo teplotu vyšší než 36 stupňů Celsia. Nejtepleji bylo ve středočeském Husinci-Řeži, kde zaznamenali 36,9 stupně.

Sedm stanic dnes v ČR naměřilo teplotu vyšší než 36 stupňů. Středočeský...

Deník N / Česko

Sedm stanic dnes v ČR naměřilo teplotu vyšší než 36 stupňů. Středočeský Husinec-Řež zaznamenal 36,9 stupně. Rekordy padly zhruba na 30 místech. (ČHMÚ)

V Česku padlo přes 30 teplotních rekordů v jeden den

www.seznamzpravy.cz

Sedm stanic dnes v Česku naměřilo teplotu vyšší než 36 stupňů Celsia. Nejtepleji bylo ve středočeském Husinci-Řeži, kde zaznamenali 36,9 stupně.

Teplota v Česku na sedmi stanicích překročila 36 stupňů, padlo zhruba 30 rekordů

cesky.radio.cz

Teplota v Česku na sedmi stanicích překročila 36 stupňů, padlo zhruba 30 rekordů

V hradeckém kraji padaly teplotní rekordy

jicinsky.denik.cz

Celkem na sedmi místech Královéhradeckého kraje padly ve středu teplotní rekordy. Nejvyšší teploty pro 20. červenec zaznamenali meteorologové na stanicích, kde se měří nejméně dvacet let.

Teplota naměřilo padlo v Počasí rekordů stupňů dnes ČR místech 36 vyšší stanic na Sedm než 30 několika

twitter.storyfa.com

Teplota naměřilo padlo v Počasí rekordů stupňů dnes ČR místech 36 vyšší stanic na Sedm než 30 několika. Sedm stanic dnes v ČR naměřilo teplotu vyšší než 36 stupňů. Středočeský Husinec-Řež zaznamenal 36,9 stupně. Rekordy padly zhruba na 30…

V Bolevci bylo 36,6 stupňů, nejvíce za dobu měření. Rekord kraje to ale není

plzensky.denik.cz

Meteorologické stanice Bolevec a Mikulka hlásily ve středu 20. července shodně 36,6 °C. Tato naměřená hodnota zůstala o pouhé dvě desetiny stupně pod rekordním údajem z roku 2006, kdy tento den na Mikulce naměřili 36,8 °C.

Na západě Čech opět padaly žhavé teplotní rekordy. V Plzni naměřili 36,6 stupně

karlovarska.drbna.cz

Tropické počasí i ve středu na řadě stanic v Plzeňském a Karlovarském kraji překonalo dosavadní teplotní rekordy pro dnešní den. Nejtepleji bylo na západě Čech v Plzni. Obě stanice Mikulka a Bolevec naměřily odpoledne shodně 36,6 stupně…