English

Vlak v Nymburce projel za návěstidlo stůj, hned poté zastavil

ČeskéNoviny.cz 8 sources

Nymburk - Vlak na nymburském hlavním nádraží dnes odpoledne projel návěstidlo stůj, hned poté zastavil. Nemělo to žádné další následky. Provoz na trati stál zhruba tři hodiny. Nikdo se nezranil. Událost...

V Nymburku málem došlo k železniční nehodě. Vlak projel návěstidlo stůj, trať tři hodiny stála

Vlak na nymburském hlavním nádraží v sobotu odpoledne projel návěstidlo stůj, hned poté zastavil. Nemělo to žádné další následky. Provoz na trati stál zhruba tři hodiny. Nikdo se nezranil. Událost vyšetřuje Drážní inspekce, řekl mluvčí…

Vlak v Nymburce projel návěstidlo stůj, spoje nabraly zpoždění

Novinky.cz

Na nymburském vlakovém nádraží byl zastaven provoz. V sobotu kolem třetí hodiny odpoledne tam vlak projel návěstidlo stůj. Nikomu se nic nestalo. Vlaky na Prahu zastavily a spoje nabraly zpoždění.

Vlak na nymburském hlavním nádraží projel návěstidlo stůj

Aktuálně.cz

Provoz na trati stál zhruba tři hodiny. Událost vyšetřuje Drážní inspekce, řekl ČTK mluvčí drážních hasičů Martin Kavka.

V Nymburce projel vlak návěstidlo stůj. Strojvedoucí si chybu rychle uvědomil

EuroZprávy.cz

Vlak v sobotu odpoledne projel v Nymburce návěstidlo stůj. Strojvedoucí ihned zastavil, incident se tak obešel bez jakýchkoliv následků. Všech 19 cestujících bylo ze soupravy bez zranění evakuováno do nádražní budovy.

Vlak v Nymburku projel návěstidlem "na červenou"

tn.nova.cz

Vlak na nymburském hlavním nádraží projel v sobotu odpoledne návěstidlo stůj. Hned poté zastavil a událost se obešla bez zranění i škod. Mezi Nymburkem a Veleliby nejezdí vlaky. Provoz se má obnovit v 17:15.

Nehoda na nymburském nádraží: vlak projel návěstidlo, nikdo se nezranil

nymbursky.denik.cz

K dočasnému zastavení provozu došlo v sobotu 29. června na nádraží ve středočeském Nymburku. Vlak tam projel návěstidlo stůj. Incident se obešel bez zranění, ale ostatní vlaky byly zpožděné.