English

Hladký si hledá nové angažmá, zkušený brankář se rozloučil s Ipswichem

EuroFotbal.cz

Brankář Václav Hladký po vypršení smlouvy skončil v Ipswichi, s nímž počátkem května postoupil do Premier League. Nováček anglické ligy o tom informoval na svém webu.

Slastný postup do Premier League a tečka. Brankář Hladký v Ipswichi končí

www.idnes.cz

Fotbalový brankář Václav Hladký po vypršení smlouvy skončil v Ipswichi, s nímž počátkem května postoupil do Premier League.

Hladký končí v Ipswichi! S klubem se nedohodl na nové smlouvě

medium.seznam.cz

Český brankář Václav Hladký po výrazném přispění k postupu Ipswich Town do Premier League opouští anglický klub. Hladký, který se stal pro fanoušky Ipswiche hrdinou, potvrdil svůj odchod pro CANAL+ Sport a nyní si hledá nové angažmá.

Je rozhodnuto. Hladký bránu nováčka v Premier League strážit nebude, v klubu končí úspěšné sezoně navzdory

www.ruik.cz

Václav Hladký za sebou má vynikající sezonu, v níž dotáhl také svými výkony zpět do Premier League tradiční celek Ipswich Town. Prakticky od konce ročníku se řeší, jestli bude odchovanec Zbrojovky Brno v klubu pokračovat. Nyní je jasno.

Český fotbalový brankář Václav Hladký nebude pokračovat v anglickém Ipswichi, jemuž...

denikn.cz

Český fotbalový brankář Václav Hladký nebude pokračovat v anglickém Ipswichi, jemuž v uplynulé sezoně vychytal postup do nejvyšší soutěže. S klubem nedohodl na prodloužení smlouvy a je volným hráčem, jak potvrdil pro Canal+ Sport.

Hladký opouští Ipswich. Nedohodl se na nové smlouvě

www.footballclub.cz

Mělo to pro něj být završení dlouhé cesty mezi anglickou elitu, nakonec ale s Ipswichem společnou řeč nenašel a po třech letech nováčka Premier League Václav Hladký opouští.

Hladký psal v Anglii postupovou pohádku. Na nové smlouvě se ale nedohodl

www.sport.cz

Pohádkový příběh, který psal český brankář Václav Hladký v Ipswich Town, je u konce. Třiatřicetiletý gólman se nedohodl se zástupci klubu na nové smlouvě a stal se volným hráčem. Po sezoně, kdy odchytal všech šestačtyřicet zápasů v…