English

Zeman byl vždycky těžký egocentrik, baží po moci. Ten sám z Hradu neodejde. Prezidentův poločas rozebírá rocker Michal Prokop, který jej zná už od devadesátých let

ParlamentniListy.cz

POLOČAS MILOŠE ZEMANA „Miloš Zeman to s lidmi umí. Je to bezpochyby muž s velkým politickým talentem, který ví, koho a kdy má oslovit, ale já jej nevolil,“ tvrdí rocker, moderátor, překladatel a také bývalý politik Michal Prokop. Na…

More from ParlamentniListy.cz

Jan 30

Nový prezident Pavel chce požádat o další kontrolu na Hradě

Zvolený prezident Petr Pavel bude požadovat na Pražském hradě audit, ideální by podle něj bylo, kdyby se stihl do jeho inaugurace, která byla ohlášena na 9. března.

Dec 24

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky a krajanům v pondělí dne 26. prosince 2022 ve 13.00 hodin.

Aug 10

Jiří Paroubek: Koudelka (BIS) by měl odejít…

Přiznám se, že mně před časem unikl rozhovor šéfa kontrarozvědky, ředitele BIS Koudelky, který byl zveřejněn zhruba před čtvrtrokem na Seznam Zprávy.

Apr 13

Jiří Paroubek: Šéf BIS Koudelka je koumák

Na pondělní bezpečnostní konferenci ve sněmovně – alespoň jak o tom informoval denní tisk – sdělil šéf Bezpečnostní informační služby (BIS) Koudelka několik nepřekvapivých informací.

Dec 24

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky a krajanům v neděli dne 26. prosince 2021ve 13.00 hodin.

Dec 8

Ředitel BIS Michal Koudelka obdržel cenu Morální autorita

Poslední žijící český stíhací pilot RAF, armádní generál Emil Boček dnes v prostorách Arcibiskupského paláce předal osmi osobnostem a dvěma institucím cenu „Morální autorita“. Tu uděluje legendární pilot od roku 2019.

Oct 8

BIS: Michal Koudelka byl oceněn Stříbrnou medailí předsedy Senátu Parlamentu ČR

Pověřený ředitel Bezpečnostní informační služby Michal Koudelka dnes převzal z rukou předsedy Senátu Parlamentu ČR Miloše Vystrčila Stříbrnou medailí.

Aug 26

BIS postupuje podle zákona, říká Koudelka. Hrad trvá na tom, že jej porušuje

Pověřený ředitel Bezpečnostní informační služby (BIS) Michal Koudelka na jednání sněmovní kontrolní komise uvedl, že za dobu jeho působení ve funkci nebyl odposloucháván žádný z nejvyšších ústavních činitelů. Vyloučil také, že by na něj…

Dec 25

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky v sobotu dne 26. prosince 2020 ve 13:00 hodin.

Dec 2

Jiří Paroubek: Prezident dal vedení BIS šach

Každoročně se ptám, podobně jako pan prezident, kde a kdo že jsou ti ruští a čínští špioni, kteří podle BIS ohrožují náš ústavní pořádek? Musí jich být asi hodně, tedy alespoň podle BIS, když se jim dostane té cti, být v posledních letech…

Oct 10

Zeman prý má třaskavý materiál na šéfa BIS Koudelku. Ten by podle prezidenta měl skončit

ParlamentniListy.cz

Prezident Miloš Zeman již popáté obdržel od vlády návrh povýšit ředitele Bezpečnostní informační služby (BIS) Michala Koudelku do hodnosti generála – a již popáté jej odmítl. V rozhovoru pro MF DNES se navíc prezident rozhovořil o…

Dec 23

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky ve čtvrtek dne 26. prosince 2019 ve 13:00 hodin.

Dec 21

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky ve středu dne 26. prosince 2018 ve 13:00 hodin.

Oct 28

Prezident Zeman opět nejmenoval generálem šéfa BIS Koudelku

ParlamentniListy.cz

Prezident Miloš Zeman jmenoval do generálských hodností nové generály. Při dnešní ceremonii na Pražském hradě opět nezazněla jména ředitele Bezpečnostní informační služby (BIS) Michala Koudelky a zástupce velitele pozemních sil Petra…

Mar 27

Hrad: Prezident republiky přijal ředitele BIS

Prezident republiky Miloš Zeman přijal v pondělí dne 26. března 2018 na zámku v Lánech Michala Koudelku, ředitele Bezpečnostní informační služby.

Jan 27

Bude to i můj prezident... Michal Horáček poblahopřál k vítězství Miloši Zemanovi

ParlamentniListy.cz

Neúspěšný kandidát z prvního kola letošních prezidentských voleb Michal Horáček uvedl, že během kampaně udělal vše pro to, aby zvítězil jiný kandidát než Miloš Zeman. I on však bude jeho prezidentem. Horáček to řekl České televizi.

Jan 6

Koudelka (ČSSD): Zachraňme ČSSD. Miloš Zeman znovu na Hrad

Sociálně demokratická diskusní platforma Zachraňme ČSSD podporuje kandidaturu Miloše Zemana na prezidenta republiky.

Mar 27

Prezident Miloš Zeman přijal na Pražském hradě náměstka ministra průmyslu a obchodu Jiřího Havlíčka

Prezident Miloš Zeman dnes jednal s náměstkem ministra průmyslu a obchodu Jiřím Havlíčkem. Jiřího Havlíčka navrhl panu prezidentovi premiér Bohuslav Sobotka jako kandidáta na nového ministra průmyslu a obchodu. Pan prezident na schůzce…

Jul 13

Server: Na šéfa BIS byl navržen Michal Koudelka

Na místo ředitele Bezpečnostní informační služby (BIS) navrhuje premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) dlouholetého důstojníka této zpravodajské služby Michala Koudelku. Informoval o tom dnes server Lidovky.cz. Návrh vlády na jmenování nového…