English

Lionel Messi se stal tváří automobilky Tata

Auto.cz

Slavný argentinský fotbalista Lionel Messi se stal celosvětovým ambasadorem značky Tata. S indickou firmou má dvouletý kontrakt.

More from Auto.cz

Apr 30

Argentinská rallye v cíli: Tänak nedal nikomu šanci

Auto.cz

Ott Tänak z továrního týmu Toyota Gazoo Racing vyhrál s vozem Yaris WRC Argentinskou rallye, pátý podnik mistrovství světa v automobilových soutěžích. Estonec si připsal třetí vítězství v kariéře v MS a první poté, co přestoupil od týmu…

Apr 29

Argentinská rallye, 2. etapa: Suverénní jízda jménem Tänak

Auto.cz

Ott Tänak z továrního týmu Toyota Gazoo Racing ovládá i po druhém dnu Argentinskou rallye, pátý podnik mistrovství světa v automobilových soutěžích.

Apr 28

Argentinská rallye, 1. etapa: Tänakovi zatím nikdo nestačí

Auto.cz

Ott Tänak z továrního týmu Toyota Gazoo Racing zatím s přehledem ovládá Argentinskou rallye. Estonec vyhrál v úvodní etapě pět z osmi rychlostních zkoušek a na prvním místě má zatím k dobru 22,7 sekundy.

Apr 26

Argentinská rallye před startem: Dobude Ogier metu?

Auto.cz

Pátý podnik letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, kterým je Argentinská rallye, představuje obrovskou výhru pro Sebastiena Ogiera.

Feb 19

V ulicích Barcelony byl spatřen futuristický koncept Renaultu. Míří do Ženevy?

Auto.cz

V ulicích katalánské metropole jej šlo jen těžko přehlédnout. Podívejte se na auto budoucnosti, které za pár dní dost možná uvidíme na autosalonu v Ženevě.

Oct 3

Tohle jsou ta nejlepší SUV na českém trhu

Auto.cz

Podle českých zákazníků patří mezi nejlepší SUV Škoda Kodiaq, Dacia Duster nebo Hyundai Tucson. Jedná se o nejprodávanější SUV na trhu a jedny z nejprodávanějších aut u nás vůbec.

Aug 30

Svátek na náplavce zpestří fotbalisté pražských „S“

Auto.cz

Na pražských náplavkách mezi Železničním a Palackého mostem nepůjde během čtyř dnů výstavy Světa motorů Auta na náplavce od čtvrtku 31. srpna do neděle 3. září jen o plechovou krásu.

Apr 30

Cíl Argentinské rallye 2017: Vyhrál Neuville

Auto.cz

Belgičan Thierry Neuville (Hyundai i20 Coupe WRC) vyhrál nevídanou bitvu o vítězství v Argentinské rallye, pátém podniku mistrovství světa v automobilových soutěžích.

Apr 30

Po RZ15 Argentinská rallye 2017: Bitva ve finiši?

Auto.cz

Dramatický souboj slibuje závěrečný den na Argentinské rallye, pátém podniku mistrovství světa v automobilových soutěžích. Náskok vedoucího jezdce Brita Elffyna Evanse se zmenšil na pouhých 11,7 sekundy před Belgičanem Thierry Neuvillem.

Apr 29

Po RZ9 Argentinská rallye 2017: Evans zvyšuje náskok

Auto.cz

Šest vyhraných zkoušek z devíti odjetých a náskok téměř minutu. Taková je bilance britského pilota Elffyna Evanse (Ford Fiesta WRC ´17) po úvodním dnu Argentinské rallye, pátém podniku mistrovství světa. Mezi prvními pěti vozy jsou čtyři…

Apr 29

Po RZ5 Argentinská rallye 2017: Evans útočí

Auto.cz

Britský pilot Elfyn Evans vede se spolujezdcem Davidem Barritem s vozem Ford Fiesta WRC´17 po pěti rychlostních zkouškách Argentinskou rallye.

Apr 28

Argentina rallye 2017: Kdo vyhraje tentokrát?

Auto.cz

Mistrovství světa v automobilových soutěžích se přestěhovalo na tento víkend na jihoamerický kontinent. V předchozích čtyřech podnicích byl pokaždé jiný vítěz.

Nov 6

Vybíráme autovysavače: Jaký je nejlepší?

Auto.cz

Očista interiéru vozidla může být snadná. Stačí k tomu využít správné náčiní. Vyzkoušeli jsme pětici autovysavačů za ceny mezi pěti stovkami a sedmi tisíci.

Jun 6

Video: Nejlepší auta s mrkačkami

Auto.cz

Výklopná světa byla obrovským hitem osmdesátých a první poloviny devadesátých let. Pojďte si zavzpomínat s příjemným videem.

May 28

Volvo Trucks: Mezinárodní finále soutěže nejlepších mechaniků se blíží

Auto.cz

Finále soutěže VISTA, největšího mezinárodního klání zaměstnanců servisů Volvo Trucks a Volvo Buses, se uskuteční na přelomu letošního května a června.

Nov 6

MotoGP 2015: Před velkým finále

Auto.cz

V letošním ročníku mistrovství světa silničních motocyklů není ještě rozhodnuto ve dvou kategoriích. Zraky odborníků a fanoušků se však upírají na nejprestižnější třídu MotoGP.

Nov 4

Lionel Messi se stal tváří automobilky Tata

Auto.cz

Slavný argentinský fotbalista Lionel Messi se stal celosvětovým ambasadorem značky Tata. S indickou firmou má dvouletý kontrakt.

Jun 18

Seat Ibiza 2015: První jízdní dojmy z Barcelony

Auto.cz

Vydali jsme se do Španělska, abychom vyzkoušeli modernizovaný Seat Ibiza. Na první pohled se toho nezměnilo mnoho, pod povrchem je ale novinek překvapivě hodně.

May 28

Argentinský závod Scania zvyšuje vývoz do Evropy

Auto.cz

Výrobní podnik společnosti Scania v argentinském Tucumán zvýšil svůj vývoz do Evropy o 600 procent.

Apr 23

Video: To nejlepší z argentinského závodu Moto GP

www.auto.cz

O víkendovém závodě motorek v Argentině jsme vás již detailně informovali, nyní se však objevilo video shrnující to nejlepší, co se na trati událo.