English

Hackeři z Anonymous: Islámský stát chystá na DNEŠNÍ DEN světový den terorismu! Plánují 8 útoků

eXtra.cz

Tajné uskupení počítačových expertů odhalilo plány ISIS! Dle uniklých informací se chystají zaútočit až na osmi místech po celé planetě. V ohrožení jsou západní země i Blízký východ.

More from eXtra.cz

May 13

V Paříži útočil Čečenec (†21), křičel Alláhu akbar! Hlásí se k němu Islámský stát

eXtra.cz

Jeden život si vyžádalo řádění bojovníka Islámského státu, který v sobotu v centru Paříže napadal kolemjdoucí nožem. Čtyři lidi zranil. Úřady označily čin za terorismus, ale motiv zatím neznají. Útočil muž z Čečenska (†21), který je taktéž…

Feb 27

Česká republika podporuje Islámský stát?

www.extra.cz

GLOSA: Titulek se může na první pohled zdát trochu přitaženým za vlasy. Když si ho ale rozebereme, tak zjistíme, že něco na tom je. Bohužel. Zadržení kurdského občana Sáliha Muslima (67) na žádost Turecka totiž slaví radikální islamisté.

Oct 14

Němečtí politici jsou pro zavedení islámských státních svátků!

eXtra.cz

Silnou kritiku si vysloužil německý ministr vnitra Thomas De Maiziére za nápad, že by Německo mohlo zavést muslimské státní svátky. V Německu existují státní svátky, ale dodržují je jen okresy nebo obce.

Aug 1

Nové informace o džihádistovi z Česka: Co o něm prozradili sousedé a jak blízko měl k Islámskému státu?

eXtra.cz

Česko má prvního občana, který se přihlásil k odkazu Islámského státu. Co víme o muži, který odjel bojovat do Sýrie? Na povrch začínají vyplouvat znepokojující informace.

Jul 30

Džihád v Evropě: Britský novinář se stal členem Islámského státu a chystal masakr v Londýně

eXtra.cz

Britský novinář se stal členem Islámského státu a chystal krveprolití v Londýně. Tato reportáž ukazuje, jak snadné je v Evropě stát se členem teroristické organizace a spáchat krvavý masakr.

Jul 19

To je on! Afghánský běženec zmasakroval lidi v německém vlaku. K útoku se přihlásil Islámský stát

eXtra.cz

V regionálním vlaku u bavorského Würzburgu napadl v pondělí sekerou mladý útočník 4 lidi. Policie ho zastřelila. Útočníkem byl 17letý Afghánec, který sám připlul do Evropy a doma měl vlajku Islámského státu. Stalo se tak přesně to, před…

May 2

8 věcí, které jste nevěděli o zotročených ženách v Islámském státě

eXtra.cz

Ženy v muslimském světě mají minimální práva. Byly zrozeny, aby potěšily své muže a splnily úlohu matky. Muži se k nim chovají jako k majetku. Ženy musí dodržovat přísná pravidla víry, jinak je čeká trest podle práva šaría. Ještě hůře na…

Mar 22

ON-LINE: Potvrzeno! V Bruselu zabíjeli džihádisti z Islámského státu. Mrtvých je 34. Islamisté chystají další údery!

eXtra.cz

Mrtvých v Bruselu je už 34. Další lidé bojují v nemocnicích o své životy. Džihádisty do akce poslal Islámský stát. Ano, to je ta organizace, kterou se stále nedaří zastavit. Kdo by před několika lety čekal, že radikální islamisté si v…

Jan 24

Kdo je džihádista Jack? První britský běloch, který bojuje za Islámský stát!

eXtra.cz

Prvním britským bělochem, který se vydal na stranu Islámského státu do Sýrie je Jack Letts. Nyní se jmenuje Ibrahim Abu nebo Muhammed. Uprchl z Velké Británie když mu bylo pouhých 18 let. Přátelé ho označují za třídního šaška. Všichni jsou…

Jan 4

Kdo je nový kat Islámského státu? Jeho sestra ho poznala!

eXtra.cz

Džihádista John je mrtvý, a tak na jeho místo musel nastoupit nový kat. Kdo je ale ten, který popravuje na novém videu ISIS? Nejspíš je to Brit indického původu Siddharthu Dhara. V Británii byl podavač skákacích hradů.

Dec 26

Islámský stát zase řezal hlavy. Neuvěříte komu!

eXtra.cz

Nebojí se zabíjet i ve vlastních řadách. Radikálové z Islámského státu v iráckém Mosulu veřejně popravili stětím nejméně 10 vlastních bojovníků. Ti se provinili tím, že podle svědků bez povolení opustili svá postavení během bojů s…

Dec 5

Zeptali jsme se Čechů, kde leží Islámský stát! Tohle vás dostane!

eXtra.cz

Kolegové z portálu onetv.cz vyrazili do ulic, aby se zeptali Čechů na Islámský stát. Nejobávanější teroristická organizace působící v Sýrii a Iráku, ze které má strach celý svět, je trnem v oku snad každému. A některé odpovědi vás opravdu…

Nov 28

Turci obchodují s IS, berou od radikálů ropu. Turecká tajná služba navíc kryje bojovníky Islámského státu

eXtra.cz

To, co se šuškalo už několik měsíců, je konečně venku. Některé síly v Turecku čile obchodují s IS, džihádisté kvůli tomu výrazně bohatnou. Turecká tajná služba navíc IS podporuje, uvedli turečtí novináři.

Nov 22

Hackeři z Anonymous: Islámský stát chystá na DNEŠNÍ DEN světový den terorismu! Plánují 8 útoků

eXtra.cz

Tajné uskupení počítačových expertů odhalilo plány ISIS! Dle uniklých informací se chystají zaútočit až na osmi místech po celé planetě. V ohrožení jsou západní země i Blízký východ.

Nov 18

Hackeři z Anonymous tvrdě útočí na Islámský stát: Islamistům zničili už více než 5500 internetových účtů

eXtra.cz

Hnutí Anonymous vyhlásilo válku Islámskému státu. Nyní se hackeři chlubí, že už zničili 5500 účtů, které s IS nějak souvisí.

Nov 16

Hackeři z Anonymous vyhlásili válku Islámskému státu: "My vás ulovíme!"

eXtra.cz

Světoznámá skupina hackerů z Anonymous vyhlásila v návaznosti na teroristické útoky v Paříži válku Islámskému státu. Zveřejněné video slibuje, že počítačoví experti spojí celé lidstvo a teroristé se mají od nich opravdu na co těšit.

Nov 14

"Byl to zázrak!" Islámský stát se oficiálně přihlásil k teroristickým útokům v Paříži

eXtra.cz

Teroristická organizace Islámský stát se prostřednictvím své propagandistické agentury al-Hayat Media Centre formálně přihlásila k útokům na Paříž. Koordinované útoky označili islamisté za "zázrak".

Nov 10

Vzkaz pro české feministky: Jste jako radikálové z Islámského státu

eXtra.cz

České feministky přistupují k umění stejně, jako to dělají radikálové z Islámského státu, vzkazuje novinář Ondřej Neff.

Sep 5

Rusko vyhlásilo boj Islámskému státu! Pokud bude IS poražen, je to facka do Obamovy tváře

eXtra.cz

KOMENTÁŘ: Vladimir Putin se rozhodl, že v Sýrii bude bojovat proti Islámskému státu. A svět neví, zda mu má tleskat. Proti Islámskému státu totiž chce bojovat ten zlý Putin, který přece rozvrátil celou Ukrajinu.

Aug 6

Nechtěly s nimi souložit, a tak musely zemřít! Poprava 19 dívek Islámským státem vyděsila celý svět!

eXtra.cz

Nechtěly praktikovat sexuální džihád. To byl důvod ke smrti 19 nevinných dívek. Brutální případ hrůzné popravy odhalil pozadí obchodu s bílým masem v rámci Islámského státu.