English

Islámský stát začal mučit ženy. Neuvěříte, jak strašným způsobem!

eXtra.cz

Islámský stát se rozhodně nebojí ničeho a zase dal o sobě vědět tím nejhorším způsobem. Radikálové z IS začali mučit dokonce i ženy. Ty u toho zažívají nepředstavitelnou bolest. Jsou u toho při plném vědomí.

More from eXtra.cz

Oct 17

Terorista z Bruselu, který zabil dva Švédy: Byl známá firma a hlásil se k Islámskému státu

www.extra.cz

Policisté v Bruselu zastřelili 45letého Abdeslama Lassoueda, který je podezřelý z pondělního útoku, při němž zemřeli dva švédští občané. Muž původem z Tunisu o zhruba dvě hodiny později v nemocnici svým zraněním podlehl. Útok proběhl na…

Mar 28

Na pražském letišti ZATKLI DVA TERORISTY: Byli napojeni na Islámský stát!

eXtra.cz

V Praze byli ve středu zatčeni dva Íráčané a údajní teroristé, kteří tvořili společnou buňku s Iráčanem podezřelým z útoků na vlaky v Německu. Řekl to ve čtvrtek podle agentur APA a DPA rakouský ministr vnitra Herbert Kickl. Iráčana…

Mar 5

VIDEO: Našli hlavu Jürgena Kantnera! Německého turistu popravili islámští radikálové

eXtra.cz

Snaha o osvobození sedmdesátiletého německého občana Jürgena Kantnera bohužel k dobrému konci nevedla. Němec je po smrti. Radikálové z islamistické skupiny Abu Sayyafa mu uřízli hlavu. O týden později jeho ostatky našli vojáci.

Feb 27

VIDEO: Němec Jürgen Kantner je po smrti! Islámští radikálové mu uřízli hlavu

eXtra.cz

Snaha o osvobození sedmdesátiletého německého občana Jürgena Kantnera bohužel k dobrému konci nevedla. Němec je po smrti. Radikálové z islamistické skupiny Abu Sayyafa mu v neděli uřízli hlavu.

Oct 28

Radikálové z Islámského státu popravili za jeden den 232 civilistů!

eXtra.cz

Poslední zprávy OSN zní, že radikálové z Islámského státu zastřelili u Mosulu minulou středu kolem 232 civilistů. Podle organizace zajali také 8000 rodin a použili je jako živý štít při vstupu do města.

Jul 26

Radikální islamisté začali podřezávat křesťany ve Francii: Bojovníci IS zabili kněze přímo v kostele!

eXtra.cz

Dva bojovníci Islámského státu přepadli kostel nedaleko francouzského města Rouen. V kostele bylo drženo několik osob, kněz je bohužel po smrti. Útočníci ho podřízli. Další návštěvník kostela je těžce poraněn a bojuje o život. Po smrti…

Mar 22

ON-LINE: Potvrzeno! V Bruselu zabíjeli džihádisti z Islámského státu. Mrtvých je 34. Islamisté chystají další údery!

eXtra.cz

Mrtvých v Bruselu je už 34. Další lidé bojují v nemocnicích o své životy. Džihádisty do akce poslal Islámský stát. Ano, to je ta organizace, kterou se stále nedaří zastavit. Kdo by před několika lety čekal, že radikální islamisté si v…

Nov 28

Turci obchodují s IS, berou od radikálů ropu. Turecká tajná služba navíc kryje bojovníky Islámského státu

eXtra.cz

To, co se šuškalo už několik měsíců, je konečně venku. Některé síly v Turecku čile obchodují s IS, džihádisté kvůli tomu výrazně bohatnou. Turecká tajná služba navíc IS podporuje, uvedli turečtí novináři.

Nov 25

Konec krásné Rakušanky! Před rokem zběhla k Islámskému státu. Když se teď chtěla vrátit, islamisté ji měli ubít k smrti

eXtra.cz

Dvě Rakušanky loni utekly do Sýrie, kde se přidaly k Islámskému státu. Zatímco mladší zahynula v boji, druhá měla být ubita po nevydařeném pokusu o útěk.

Nov 18

Hackeři z Anonymous tvrdě útočí na Islámský stát: Islamistům zničili už více než 5500 internetových účtů

eXtra.cz

Hnutí Anonymous vyhlásilo válku Islámskému státu. Nyní se hackeři chlubí, že už zničili 5500 účtů, které s IS nějak souvisí.

Nov 10

Vzkaz pro české feministky: Jste jako radikálové z Islámského státu

eXtra.cz

České feministky přistupují k umění stejně, jako to dělají radikálové z Islámského státu, vzkazuje novinář Ondřej Neff.

Sep 28

Konec světa podle Islámského státu? Jejich proroctví slibuje boj se Západem na tomto místě

eXtra.cz

Teroristé z Islámského státu mají jasno. Dle jejich přesvědčení se blíží konec světa a oni dokonce vědí, kde začne. Zúčtování se Západem má dle jejich víry proběhnout přímo na jejich území.

Sep 11

Totální porobení se, nebo poprava. IS vydal pravidla pro křesťany, kteří přežijí teror

eXtra.cz

Buď otroctví, nebo rovnou smrt. Tak by se dal stručně charakterizovat soupis pravidel, která pro křesťany vydal Islámský stát. Džihádisté počítají s tím, že na dobytém území nechají některé křesťany žít, ale nebude to zadarmo.

Sep 5

Rusko vyhlásilo boj Islámskému státu! Pokud bude IS poražen, je to facka do Obamovy tváře

eXtra.cz

KOMENTÁŘ: Vladimir Putin se rozhodl, že v Sýrii bude bojovat proti Islámskému státu. A svět neví, zda mu má tleskat. Proti Islámskému státu totiž chce bojovat ten zlý Putin, který přece rozvrátil celou Ukrajinu.

Aug 30

Češky Markéta a Lenka v Sýrii: Takhle vypadá boj s Islámským státem zblízka

eXtra.cz

Na webu eXtra.cz mapujeme cestu Markéty Kutilové a Lenky Klicperové. Tyto dvě odvážné české novinářky se vydaly do severní Sýrie, aby zde sledovaly osudy lidí, kteří bojují proti teroristům z Islámského státu.

Aug 12

Radikálové z Islámského státu popravili rukojmí z Chorvatska. Na internetu se chlubí jeho setnutou hlavou

eXtra.cz

Egyptští radikálové napojení na Islámský stát popravili chorvatského rukojmího, kterého unesli v Egyptě na konci července. Otci dvou dětí sťali hlavu. Informovaly o tom dnes zahraniční agentury a média.

Mar 15

Islámští radikálové opouští bojiště převlečeni za ženy. Nechybí ani make-up

www.extra.cz

Na Instagramu se objevily fotky, na kterých jsou údajně bojovníci Islámského státu, kteří zkouší opouštět žhavou válečnou zónu převlečeni za ženy. Uvedly to irácké vládní síly. Samozvaný chalífát na tom není aktuálně moc dobře. Je pod…

Feb 15

Teroristé z Islámského státu popravili 21 rukojmí. Zemřeli proto, že to byli křesťané

www.extra.cz

Koptští křesťané z Egypta byli uneseni v Libyi, kde je pak popravili islámští radikálové. Zemřelo jich jednadvacet, video s hromadnou vraždou dali pak samozřejmě na internet.

Jan 20

Zrůda z Islámského státu chce zase podřezávat: Za dva japonské rukojmí žádá miliardové výkupné

www.extra.cz

Jedná se video, které už lidé západního světa viděli několikrát, jen na něm byli pokaždé jiné oběti, které pak skončily s hlavou na své hrudi. První video, v němž byl v přímém přenosu podříznut "americký novinář James Foley":http://www…