English

Vlajky ISIS a střelba v centru Prahy: Zasahovat musela policie

EuroZprávy.cz

Praha - Na Staroměstském náměstí v neděli vypukla panika. Odpůrci islámu v čele s kontroverzním Martinem Konvičkou totiž dorazili do centra Prahy na vojenských vozech s islamistickými vlajkami a zbraněmi v ruce a vyděsili tak několik lidí,…

More from EuroZprávy.cz

Nov 23

V centru Holešova se zřítil vánoční strom

Na náměstí Dr. E. Beneše v centru Holešova na Kroměřížsku se dnes odpoledne zřítil vzrostlý vánoční strom. Při pádu nikoho nezranil, zničil však dva přístřešky přichystané pro vánoční trhy. Na místě jsou policisté, povoláni byli i hasiči,…

May 24

Náchod bude kupovat pozemky v centru města

Náchod - Město Náchod chce koupit od teplické firmy JTH Holding 2,5 hektaru pozemků v centru města za 46 milionů korun. ČTK to dnes řekla mluvčí radnice Nina Adlof.

Mar 21

K centru NATO ve Vyškově přistoupí Kanada

Vyškov - K Centru ochrany proti zbraním hromadného ničení se sídlem ve Vyškově (JCBRN Defence COE) přistoupí Kanada. JCBRN Defence COE je jediným zařízením NATO svého druhu. Bylo založeno v říjnu 2006 a zaměstnává mimo jiné specialisty v…

Nov 5

Ministryně musela utéct před migranty. Návštěva v azylovém centru se změnila ve výtržnosti + VIDEO

Kodaň - Dánská ministryně pro přistěhovalectví a integraci Inger Støjbergová musela být narychlo evakuována z deportačního střediska Sjælsmark pro odmítnuté žadatele o azyl poté, co během její návštěvy zařízení došlo k eskalaci napětí.…

Oct 19

V centru Chodova hořela bývalá pekárna

Chodov (Sokolovsko) - Nedaleko centra města Chodov dnes dopoledne hořel objekt bývalé pekárny. Byl vyhlášen II. stupeň požárního poplachu, hasiči bojovali s plameny tři hodiny.

Aug 6

Policie zastavila atentát v centru Paříže

EuroZprávy.cz

Paříž - V Paříži byl v sobotu krátce před půlnocí zatčen muž, který u bezpečnostních kontrol před Eiffelovou věží vytáhl nůž a křičel Alláhu akbar (v arabštině Bůh je veliký).

Jun 7

Uprchlík ubodal v migračním centru psychologa

Saarbrücken (Německo) - Sedmadvacetiletý Syřan dnes patrně ubodal v terapeutickém centru pro uprchlíky v západoněmeckém Saarbrückenu psychologa. Pravděpodobný pachatel, který se pokusil o útěk, byl brzy dopaden, informovala agentura DPA.

Dec 24

V centru Prahy se podávala rybí polévka s koňakem, zájem o akci roste. Recept

Praha - Na dvou místech v centru Prahy se dnes rozlévala tradiční rybí polévka a jako každým rokem o ni byl zájem. Kuchaři nachystali celkem 3000 porcí. Pokud se i o Štedrém dni chystáte na procházku po metropoli, můžete vyrazit například…

Aug 21

Vlajky ISIS a střelba v centru Prahy: Zasahovat musela policie

EuroZprávy.cz

Praha - Na Staroměstském náměstí v neděli vypukla panika. Odpůrci islámu v čele s kontroverzním Martinem Konvičkou totiž dorazili do centra Prahy na vojenských vozech s islamistickými vlajkami a zbraněmi v ruce a vyděsili tak několik lidí,…

Mar 7

Restaurace v centru Brna možná neotevřou zahrádky

Brno - V centru Brna letos restaurace možná vůbec neotevřou zahrádky. Důvodem je zdražení záboru veřejného prostranství, které je důsledkem nové metodiky radnice městské části Brno-střed.

Mar 2

Dánsko vyšetřuje znásilnění v centru pro žadatele o azyl

Kodaň – Server The Local přinesl další informaci o znásilnění ve středisku pro žadatele o azyl. Tentokrát k němu mělo dojít v největším azylovém táboře v Dánsku.

Feb 27

Stovky lidí vyjádřily na pochodu podporu centru Klinika

Praha – Stovky lidí dnes podpořily autonomní a sociální centrum Klinika. Účastníci akce s názvem „Nechte Kliniku dýchat“ prošli od sídla Kliniky v Jeseniově ulici kolem žižkovské radnice na náměstí Jiřího z Poděbrad.

Feb 25

Zoufalý uprchlík se pokusil oběsit v centru Atén

EuroZprávy.cz

Atény – Zřejmě zoufalství dovedlo k pokusu o sebevraždu pákistánského uprchlíka, který čekal v Řecku na příležitost dostat se dál na Západ.

Feb 22

Útvar pro odhalování zločinu zasahoval v centru Ústí. Co se děje?

Praha – V advokátní kanceláři v Ústí nad Labem dnes zasahovali policisté z Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu (ÚOOZ). Zásah potvrdila i mluvčí útvaru Iva Knolová.

Feb 12

V centru Istanbulu se zřítily dvě budovy, jedna byla pětipatrová

Istanbul - V centru Istanbulu se kolem poledne zřítily dvě budovy, jedna z nich byla pětipatrová. Hrozivě vypadající neštěstí se patrně obešlo bez obětí.

Jan 26

Co způsobilo výbuch v centru Brna? Hasiči už mají odpověď

Brno - Příčina včerejšího výbuchu v centru Brna je odhalena. Explozi způsobila technická závada na elektrických rozvodech. Narušila se jejich izolace, která ihned začala hořet.

Jan 26

Zahrádku před restaurací v centru Prahy pohltily plameny

Praha - Plameny šlehající do výše několika metrů pohltily v úterý kolem poledne zahrádku u jedné z restaurací na Malém náměstí v Praze. V době požáru na zahrádce naštěstí nikdo neseděl.

Dec 25

Střelba v obchodním centru v USA má jednu oběť

Charlotte (USA) - Při střelbě v obchodním domě ve městě Charlotte v Severní Karolíně zahynul ozbrojený muž. Uvedla to agentura AP.

Dec 4

Praha o svátcích posílí dohled v centru metropole

Praha - Pražská městská policie v adventním čase a o Vánocích zvýší dohled v centru metropole. ČTK o tom dnes informoval ředitel městské policie Eduard Šuster.

Nov 8

Hořela sauna ve sportovním centru, 200 lidí evakuováno

Praha - Plameny zničily v sobotu večer saunu ve sportovním centru v pražské Libni. Na dvě stovky návštěvníků a zaměstnanců muselo být evakuováno, odhadovaná škoda je asi půl milionu.