English

Bohemians za odložený zápas s Plzní hrozí pokuta i kontumace

iDNES.cz / Sport

Odloženým zápasem Bohemians - Plzeň se bude zabývat disciplinární komise. Pokud „fotbalový soud“ usoudí, že pořadatelé pochybili, hrozí vršovickému klubu až milionová pokuta nebo dokonce kontumace.

More from iDNES.cz / Sport

Mar 9

Bohemians - Ml. Boleslav 0:0, domácí měli víc ze hry, ale gól v Ďolíčku nepadl

iDNES.cz / Sport

Ani pátý jarní zápas fotbalisté Bohemians Praha 1905 nevyhráli. Ve 24. kole Fortuna ligy doma navzdory převaze zejména v první půli nedali gól Mladé Boleslavi a vzhledem k tomu, že hosté málem ani nevypálili na bránu, skončil duel 0:0.

May 23

Plzeň - Bohemians 0:2, dva góly do půle a poháry jsou na dosah

www.idnes.cz

Fotbalisté Bohemians udělali mílový krok k účasti v pohárové Evropě. V předposledním dějství nadstavbové části Fortuna ligy znovu zvítězili na stadionu mistrovské Plzně 2:0 a ke čtvrté příčce jim v sobotu stačí remíza. Góly dávali Hála a…

Sep 18

Pardubice - Bohemians 0:1, hosté poprvé vyhráli v Ďolíčku, trefil se Jánoš

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians zvítězili na svém hřišti proti domácím Pardubicím 1:0. Nový pardubický trenér Radoslav Kováč tak nezažil zdařilou premiéru, po pohárovém debaklu ve Velvarech prohrál i první ligový zápas. Domácí natáhli sérii porážek…

Jul 31

Jablonec - Bohemians 0:3, hosté na startu ligy excelovali, trefil se i Jánoš

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians, kteří se na jaře zachraňovali až v baráži, vstoupili do nové sezony vysokým vítězstvím v Jablonci. Na góly Petráka s Květem v závěru navázal i Jánoš, jedna z letních posil.

Apr 2

Bohemians - Jablonec 0:0, chyběly střely i šance, gól domácích neplatil

iDNES.cz / Sport

Třicet faulů, celkem jen tři střely na bránu a čtyři rohy. Fotbal bez vzrušujících okamžiků nabídla předehrávka 25. kola Fortuna ligy, Bohemians 1905 remizovali s Jabloncem 0:0. Hosté propásli šanci dotáhnout se na druhou Spartu.

Feb 14

Bohemians - Olomouc 0:0, opatrný zápas v Ďolíčku, Sigma má devátou remízu

www.idnes.cz

Olomoučtí fotbalisté remizovali v 19. ligovém kole už podeváté v sezoně. Bezbrankový výsledek tentokrát uhráli v Praze na Bohemians.

Dec 1

Plzeň - Bohemians 1:0, gól Kalvacha, domácí si upevnili druhé místo

iDNES.cz / Sport

Jedenácté ligové vítězství Plzně v sezoně trefil v utkání 18. kola proti Bohemians středopolař Lukáš Kalvach. Druzí domácí si udrželi v tabulce fotbalové ligy pětibodový odstup od třetí Boleslavi. Hosté i dál čekají na první venkovní výhru.

Nov 1

Bohemians - Slovácko 0:0, bojovná předehrávka kola gól nepřinesla

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians 1905 remizovali v 15. kole první ligy se Slováckem 0:0 a v Ďolíčku neprohráli ani posedmé v sezoně. Slovácko v nejvyšší soutěži po třech výhrách za sebou poprvé naplno nebodovalo, ale sérii neporazitelnosti natáhlo na…

Aug 3

Bohemians - Plzeň 0:0, boj bez šancí, hosté v lize poprvé ztratili

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Plzně potřetí v řadě na stadionu v Ďolíčku nezvítězili. Na Bohemians ve 4. kole nejvyšší soutěže remizovali 0:0 a poprvé v sezoně ztratili body. Neúplnou ligovou tabulku sice Viktoria vede, v neděli ji ale může přeskočit Slavia.

Sep 28

Bohemians - Karviná 0:0, trápení, domácí potřetí v řadě zůstali bez gólu

iDNES.cz / Sport

Měli převahu, víc střel i pár šancí. Jenže čekání na vstřelený gól fotbalisté Bohemians v utkání 10. ligového kola nepřerušili. V domácím prostředí jen remizovali 0:0 s Karvinou, která naopak poprvé v sezoně udržela čisté konto.

Nov 24

Bohemians - Liberec 0:0, svižnému fotbalu chyběly jen góly

iDNES.cz / Sport

Souboj dvou příjemných překvapení fotbalové ligy vítěze neměl. V páteční předehrávce 15. kola domácí Bohemians 1905 remizovali s Libercem 0:0, byť oba týmy měly několik možností ke vstřelení gólu. Liberec zůstal čtvrtý, Bohemians jsou…

Sep 15

Teplice - Bohemians 0:0, v nudném souboji chyběly šance i góly

iDNES.cz / Sport

V sázce byl posun do špičky tabulky, ale Teplice ani Bohemians lákavou nabídku v předehrávce 7. kola fotbalové ligy nevyužily. Zápasu chyběly šance, i proto skončil bezbrankovou remízou.

Feb 25

Bohemians - Slovácko 0:0, oba týmy na jaře ještě nedaly gól

iDNES.cz / Sport

Ve dvou jarních kolech nedali Bohemians a Slovácko ani gól. Střeleckou nemohoucnost protáhli ve vzájemném zápase v 18. ligovém kole.

Feb 1

Plzeň odehraje odložený ligový zápas s Bohemians v polovině března

iDNES.cz / Sport

Vedení fotbalové ligy stanovilo náhradní termíny pro dva odložené zápasy z konce podzimní části. Plzeň bude hrát na hřišti Bohemians 15. března, o den dřív bude na programu utkání Jablonec - Hradec Králové.

Dec 8

Bohemians dostali za odložený zápas s Plzní pokutu, zaplatí 350 tisíc

iDNES.cz / Sport

Fotbaloví Bohemians 1905 dostali od disciplinární komise pokutu ve výši 350 tisíc. Pykají za to, že dostatečně nepřipravili trávník na stadionu v Ďolíčku k ligovému utkání s Plzní, které muselo být kvůli nevyhovujícímu terénu odloženo.

Dec 6

Bohemians za odložený zápas s Plzní hrozí pokuta i kontumace

iDNES.cz / Sport

Odloženým zápasem Bohemians - Plzeň se bude zabývat disciplinární komise. Pokud „fotbalový soud“ usoudí, že pořadatelé pochybili, hrozí vršovickému klubu až milionová pokuta nebo dokonce kontumace.

Dec 3

Plzeň proti Bohemians nehrála, zápas v Ďolíčku zrušil zmrzlý trávník

iDNES.cz / Sport

Poslední sobotní zápas 16. kola fotbalové ligy se nehrál. V Ďolíčku měli od 19:45 nastoupit domácí Bohemians Praha 1905 proti vedoucí Plzni, ale kvůli nezpůsobilému terénu sudí Radek Příhoda rozhodl, že se utkání bude muset odehrát jindy.

Mar 12

Plzeň - Bohemians 2:0, první místo v tabulce pojistily dva góly Ďuriše

iDNES.cz / Sport

Minimálně do nedělního odpoledne si budou fotbalisté Plzně v čele ligové tabulky užívat náskok devíti bodů na druhou Spartu. Sobotní večerní utkání 21. kola zvládli a porazili doma Bohemians 2:0 díky dvěma gólům Michala Ďuriše.

Sep 20

Bohemians - Plzeň 0:1, šestou výhru v řadě trefil Ďuriš

iDNES.cz / Sport

Bez ztráty bodu, bez inkasovaného gólu. Parádní série plzeňských fotbalistů pod novým trenérem Karlem Krejčím trvá dál. V 7. kole Synot ligy úřadující český mistr zvítězil 1:0 na hřišti Bohemians 1905, což byl šestý úspěšný zápas od chvíle…

Jul 26

Bohemians - Zlín 0:1, nováček se vrátil do ligy po šesti letech výhrou

iDNES.cz / Sport

Zlínští fotbalisté se do nejvyšší soutěže vrátili vítězstvím. V úvodním kole nováček získal tři body na hřišti Bohemians 1905, jediný gól zápasu dal v prvním poločase Pazdera. Bohemians, osmý tým minulého ročníku, mohl srovnat v závěru,…