English

Zeman v Portugalsku odboural novináře citací z Respektu, Kmoníček pak přednáškou o pivu

ParlamentniListy.cz

REPORTÁŽ Rozvoj česko-portugalských obchodních vztahů, setkání s ministrem vnitra Chovancem, prodej plzeňského pivovaru Japoncům nebo zdravotní stav hlavy státu. Taková témata s českými novináři v portugalském Lisabonu rozebíral Miloš…

More from ParlamentniListy.cz

Jan 2

Hrad: Pracovní návštěva prezidenta republiky v Slovenské republice

Prezident republiky Miloš Zeman uskutečnil v neděli dne 1. ledna 2023 pracovní návštěvu ve Slovenské republice.

Jul 10

Hrad: Státní návštěva prezidenta Státu Izrael

Ve dnech 10. a 11. července 2022 se koná státní návštěva prezidenta Státu Izrael Jicchaka Herzoga v České republice.

Aug 23

Hrad: Oficiální návštěva prezidenta Německa v ČR

Ve dnech 25. - 27. srpna 2021 se uskuteční oficiální návštěva prezidenta Spolkové republiky Německo Franka-Waltera Steinmeiera a paní Elke Büdenbenderové v České republice.

Jun 8

Hrad: Pracovní návštěva prezidenta republiky v Rakousku

Prezident republiky Miloš Zeman s manželkou Ivanou Zemanovou uskuteční ve dnech 9. – 10. června 2021 pracovní návštěvu v Rakouské republice.

Apr 19

Proč ke kauze Vrbětice promluví prezident až za týden? Hynek Kmoníček to tuší

ParlamentniListy.cz

Hostem Dvaceti minut Radiožurnálu Českého rozhlasu byl Hynek Kmoníček, český velvyslanec v USA. Kam až povede diplomatická válka mezi Českem a Ruskem? Jakým způsobem nás ve sporu podpoří spojenci? K čemu mohou být dobré ty nové americké…

Feb 8

Hrad: Prezident republiky uskuteční pracovní návštěvu v Polsku

Prezident republiky Miloš Zeman uskuteční ve dnech 8. – 10. února 2021 pracovní návštěvu v Polské republice. Prezident republiky se zde zúčastní setkání prezidentů zemí Visegrádské skupiny.

Aug 30

Hrad: Pracovní návštěva prezidenta republiky v Polsku

Prezident republiky Miloš Zeman uskuteční ve dnech 31. srpna 2019 – 1. září 2019 pracovní návštěvu v Polské republice. Prezident republiky se zde zúčastní ceremoniálu u příležitosti 80. výročí vypuknutí druhé světové války.

Aug 12

Hynek Kmoníček pro PL: Trump měl být prezident, který měl všechno zkazit, ani to nepochopit a politicky umřít. A místo toho...

ParlamentniListy.cz

ROZHOVOR Jak se mění USA pod vedením Donalda Trumpa? ParlamentnímListům.cz nejen na tuto otázku odpovídá český velvyslanec ve Washingtonu Hynek Kmoníček. Trumpovo prezidentství se podle něho vyvíjí zcela jinak, než předpovídaly…

Jun 4

Hrad: Pracovní návštěva prezidenta republiky ve Slovinské republice

Prezident republiky Miloš Zeman uskuteční ve dnech 5. – 6. června 2019 pracovní návštěvu Slovinské republiky a zúčastní se zde summitu Iniciativy tří moří.

May 29

Hrad: Oficiální návštěva prezidenta Slovenské republiky v ČR

Ve čtvrtek dne 30. května 2019 se uskuteční oficiální návštěva Andreje Kisky, prezidenta Slovenské republiky, v České republice.

Feb 26

Hrad: Pracovní návštěva prezidenta republiky ve Slovenské republice

Prezident republiky Miloš Zeman uskuteční ve dnech 27. – 28. února 2019 pracovní návštěvu ve Slovenské republice a zúčastní se zde setkání prezidentů B9.

Dec 21

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky ve středu dne 26. prosince 2018 ve 13:00 hodin.

Nov 23

Hrad: Státní návštěva prezidenta republiky v Izraeli

Prezident republiky Miloš Zeman s manželkou Ivanou Zemanovou uskuteční ve dnech 25. - 28. listopadu 2018 státní návštěvu Státu Izrael.

Oct 10

Hynek Kmoníček odhaluje velký plán Donalda Trumpa: Zapíše se do dějin

ParlamentniListy.cz

Velvyslanec v USA Hynek Kmoníček se v dnešním vydání MF Dnes rozepsal o americkém obchodu obchodů.

Oct 3

Hrad: Pracovní návštěva prezidenta Makedonské republiky v ČR

Ve dnech 3. – 5. října 2018 se uskuteční pracovní návštěva Gjorge Ivanova, prezidenta Makedonské republiky, v České republice.

May 15

Prezident Miloš Zeman zahájí návštěvu Moravskoslezského kraje

ParlamentniListy.cz

Prezident Miloš Zeman dnes zahájí třídenní návštěvu Moravskoslezského kraje. Do regionu, kde v obou kolech prezidentské volby získal nejvyšší podporu, přijede již pošesté. Přicestuje i s manželkou Ivanou Zemanovou, pro niž je připraven…

May 5

Hrad: Oficiální návštěva prezidenta republiky v Polské republice

Prezident republiky Miloš Zeman s manželkou Ivanou Zemanovou uskuteční ve dnech 9. – 11. května 2018 oficiální návštěvu Polské republiky.

Apr 4

Hrad: Oficiální návštěva prezidenta republiky ve Slovenské republice

Prezident republiky Miloš Zeman s manželkou Ivanou Zemanovou uskuteční ve dnech 4. – 6. dubna 2018 oficiální návštěvu Slovenské republiky.

May 11

Prezident Miloš Zeman odletěl na návštěvu Číny

Prezident Miloš Zeman odletěl dnes v podvečer z vojenského letiště v Praze Kbelích na návštěvu Číny. Během šestidenního pobytu se setká s čínským prezidentem Si Ťin-pchingem, ruským prezidentem Vladimirem Putinem a promluví na konferenci k…

Jul 13

Jakub Janda a vozembouch. Zemanův důvěrník Hynek Kmoníček o summitu NATO, Číně a Rusku a překrucování slov z Hradu

ParlamentniListy.cz

ROZHOVOR Je Rusko náš spojenec, nebo nepřítel? Máme spolupracovat s Putinem v boji proti IS? Nejen tyto otázky ParlamentníListy.cz po summitu NATO ve Varšavě položily Hynku Kmoníčkovi, řediteli hradního zahraničního odboru. „Obama,…