English

Z teroru v Berlíně je podezřelý Tunisan, chystá se velká razie na západě země

EuroZprávy.cz

Berlín - Německá policie pátrá v souvislosti s berlínským útokem po Tunisanovi (21). V kabině kamionu našli policisté dokumenty, které se k podezřelému mladíkovi vztahují. Zásah v Severním Porýní-Vestfálsku, o němž informovala některá…

More from EuroZprávy.cz

Nov 17

Velká razie v Berlíně: Policie zadržela tři podezřelé z vyloupení drážďanské klenotnice

Německá policie při dnešní razii v Berlíně zadržela tři osoby, které podezřívá z loňské krádeže šperků z historické klenotnice Grünes Gewölbe (Zelená klenba) v Drážďanech. Po dalších dvou podezřelých pátrá, informovala s odvoláním na…

Feb 7

Vražda na Příbramsku? Našlo se tělo, policie zadržela podezřelého

Středočeští kriminalisté od dnešního rána prověřují okolnosti úmrtí muže, jehož tělo bylo nalezeno na Příbramsku. Muž zemřel násilnou smrtí, policie již zadržela podezřelého, řekla policejní mluvčí Veronika Čermáková. Bližší informace…

Nov 2

Francouzská policie našla v kamionu 31 migrantů

Francouzská policejní hlídka objevila v nákladním automobilu na jihu Francie 31 migrantů z Pákistánu. Informovala o tom dnes agentura AFP. Policie zadržela řidiče, taktéž Pákistánce, a skupinu migrantů předala italským úřadům.

Dec 14

Německá policie zasahovala proti islamistům v Berlíně

Berlín - Německá policie dnes zasahovala na několika místech Berlína a ve spolkové zemi Sasko-Anhaltsko. V případu jde o čtyři obviněné ve věku 18 až 21 let, které prokuratura vyšetřuje pro podezření z přípravy teroristického útoku a z…

Dec 10

Policie pátrala po ženě na Sokolovsku, našla ji mrtvou

Chodov/Praha - Policisté a hasiči na Sokolovsku pátrali v sobotu po pohřešované 52leté ženě z Chodova na Sokolovsku. Pozdě v noci ji našli mrtvou. Štastný konec mělo naopak pátrání po seniorce v Praze.

Nov 23

Německá policie pátrá po věcech z Lennonovy pozůstalosti

Berlín - Po nálezu desítek kradených předmětů z pozůstalosti legendárního člena kapely The Beatles Johna Lennona hledá berlínská policie další.

Nov 14

Slovenská policie našla v kamionech 78 migrantů

EuroZprávy.cz

Bratislava - Slovenští policisté v noci na dnešek odhalili na severu země ve dvou kamionech 78 migrantů. Za poslední období jde o největší případ odhalené nelegální migrace na Slovensku.

Nov 11

Na zastávce v Berlíně najelo auto do lidí, policie po řidiči pátrá

Berlín - Neznámý řidič najel v pátek večer v Berlíně vozidlem do lidí čekajících na zastávce autobusu, těm se ale podařilo včas uskočit. Nešlo o záměrný útok. Podle policejní mluvčí Valesky Jakubowské si auto značky Mercedes pronajal…

Sep 19

Berlínská policie zadržela dva Iráčany podezřelé z účasti na zločinech IS

Berlín - V Berlíně byli v pondělí zadrženi dva Iráčané podezřelí z toho, že jako členové teroristické organizace Islámský stát (IS) spáchali válečné zločiny.

Dec 28

V Berlíně zatkli Tunisana podezřelého z napojení na Amriho

Berlín - V Berlíně byl zadržen Tunisan (40), který je podezřelý ze spojení s teroristou Anisem Amrim. Ten v pondělí 19. prosince 2016 najel kamionem do lidí na vánočním trhu v centru německé metropole a 12 jich zabil.

Dec 21

Německá komanda pročesala Berlín, podezřelého Tunisana nenalezla

Berlín - Německá komanda provedla razie ve dvou berlínských bytech, kde se mohl zdržovat Tunisan Anis Amri. Ten je podezřelý z pondělního útoku na vánoční trh v Berlíně, kde zemřelo 12 lidí.

Dec 21

Sourozenci Tunisana podezřelého z útoku v Berlíně nevěří v jeho vinu

Tunis - Agentura AFP objevila rodinu Tunisana Anise Amriho, kterého německá policie podezírá z pondělního útoku v Berlíně. Jeho bratr ani sestra však nevěří, že by byl vinen.

Dec 21

Z teroru v Berlíně je podezřelý Tunisan, chystá se velká razie na západě země

EuroZprávy.cz

Berlín - Německá policie pátrá v souvislosti s berlínským útokem po Tunisanovi (21). V kabině kamionu našli policisté dokumenty, které se k podezřelému mladíkovi vztahují. Zásah v Severním Porýní-Vestfálsku, o němž informovala některá…

Dec 21

Podezřelý Tunisan žil od února v Berlíně, nedávno byl v Porýní

Berlín - Tunisan, který je podezřelý z pondělního vražedného útoku v Berlíně, žil od února v německé metropoli, nedávno ale krátce navštívil Severní Porýní-Vestfálsko.

Dec 20

Islámský stát se přihlásil k útoku v Berlíně, policie podezřelého propustila

Berlín - Radikální hnutí Islámský stát se dnes prostřednictvím své agentury Amak přihlásilo k pondělnímu útoku v Berlíně, při němž zahynulo 12 lidí. Informovala o tom agentura Reuters.

Dec 3

Německá policie dopadla migranta podezřelého z vraždy studentky

Berlín - Německá policie dopadla sedm týdnů po vraždě studentky medicíny podezřelého migranta. Je přesvědčena, že právě on čin spáchal.

Aug 22

Policie pátrá po nebezpečném recidivistovi, je podezřelý ze znásilnění

Čeladná - Policisté vyhlásili celostátní pátrání po třiapadesátiletém Jaroslavu Krenauerovi z Čeladné na Moravě. Ten je podezřelý ze spáchání zvlášť závažného násilného činu.

Jan 6

Policie uzavřela německé kancléřství, v poště byl podezřelý balíček

Berlín - Okolí spolkového kancléřství v centru Berlína bylo dnes ráno uzavřeno. Pracovníci úřadu při kontrole pošty narazili na podezřelý balíček. Policie nakonec žádnou výbušninu nenašla.

Dec 11

Švýcarská policie pátrá po podezřelých z terorismu

Ženeva - Švýcarská policie nadále pátrá po několika osobách podezřelých z plánování teroristického útoku, které se údajně zdržují v Ženevě či jejím okolí.

Dec 4

Policie pátrá po dalších podezřelých kvůli útokům v Paříži

Brusel - Belgická a francouzská policie pátrají po dvou dalších podezřelých v souvislosti s listopadovými útoky v Paříži. Informovala o tom agentura AFP.