English

„Takže ty migranty nevezmeme?“ Miloš Zeman se ve slévárně dočkal bouřlivého potlesku za to, co řekl o Bruselu a uprchlících

ParlamentniListy.cz

Prezident Miloš Zeman se v poslední den své návštěvy Karlovarského kraje sešel se zaměstnanci společnosti Slévárny Heunisch v Krásné.

More from ParlamentniListy.cz

Jan 16

NP České Švýcarsko: V Krásné Lípě vzniká Plšíkova zahrada

V minulém týdnu začala proměna pozemku u budovy Správy Národního parku České Švýcarsko v Krásné Lípě v Plšíkovu zahradu. Toto jméno ponese areál pro environmentální vzdělávání, výchovu a osvětu, jehož jádrem je ekovýchovný altán Plšíkova…

Dec 11

NP České Švýcarsko: Ministr Jurečka jednal v Krásné Lípě se starosty z regionu

Správu Národního parku České Švýcarsko v Krásné Lípě navštívil ministr životního prostředí Marian Jurečka, a to v doprovodu náměstka Tomáše Tesaře a kandidáta na post ministra ŽP Petra Hladíka.

Jul 29

Kukla (ANO): Krásné léto u moře, doma nebo na chalupě

Dva měsíce letních prázdnin jsou tady a každý je plánuje podle svého. Někdo balí k moři, jiný na chalupu a další si bude užívat volné dny doma, třeba s výlety do blízkého i vzdáleného okolí.

Jun 9

Premiér Fiala: Mám za sebou krásné zážitky

Komentář na facebookovém profilu k návštěvě Vatikánu.

Apr 15

Správa železnic: Nádražní budova v Krásné Lípě projde rekonstrukcí

Na Dráze národního parku, která vede chráněnou oblastí Českého Švýcarska, začnou cestující brzy využívat další zrenovované nádraží.

Feb 9

Aňa Geislerová na Hrad? Ano. Je „krásná a chytrá“

Představte si, že by z herečky Ani Geislerové byla prezidentka. V červnu se tato představa splní v kinech v romantické komedii Prezidentka režiséra Rudolfa Havlíka. „Její Kateřina je krásná a chytrá žena, která řízení republiky věnuje…

Jan 17

Ministryně Hubáčková: Vznikne krásná rekreační i volnočasová zóna

Ministryně Hubáčková v Brně zahájila stavbu protipovodňových opatření. 700 milionů na ně půjde z Národního plánu obnovy.

Nov 9

,,Krásné, přivítat u nás krajany." Adept Pirátů o Sudeťácích

O dnes již bývalém poslanci Janu Lipavském se poslední dobou mluví stále častěji jako o možném příštím ministrovi zahraničních věcí. Europoslanec Jan Zahradil se rozhodl zabrousit trochu do minulosti a připomenout jeden výrok Lipavského.…

Sep 28

Babiš svátečně: Jsme krásná a bezpečná země

Naši státnost nic neohrožuje, volá šéf ANO a stávající premiér Andrej Babiš v Den české státnosti, v den svátku svatého Václava.

Sep 13

Ivan Černý: Módní a krásné - skleněné knoflíky

Kdo by to jen řekl, tato velká oděvní maličkost s námi existuje již více než tři sta let. Řeč je o skleněných, ručně mačkaných a malovaných knoflících z Jizerských hor, kde se tradičně vyrábí již od 60. let 18. století.

Jun 11

Premiér Babiš: Olomouc je krásné město, které skvěle funguje

Premiér Babiš si prohlédl revitalizační projekty Olomouckého kraje

Jun 17

KRNAP: Krásná a dravá – lupina je v přírodě bezskrupulózní dravec

Správa Krkonošského národního parku vyzývá k boji proti lupině mnoholisté. Tato krásně kvetoucí rostlina představuje pro krkonošské luční druhy značné riziko.

Aug 20

KRNAP: Krásná lupina je v přírodě bezskrupulózní dravec

Správa Krkonošského národního parku varuje: líbivá lupina se nenápadně plíží od chalup a ze zahrádek. Tato krásně kvetoucí rostlina však pro naše krkonošské luční druhy představuje veliké riziko.

Jun 19

Jan Campbell: Krásné je žít

Vzpomínám si, ne náhodou, na dílo Doktor Živago, nejvýznamnější prózu ruského autora a laureáta Nobelovy ceny 1958, Borise Leonidoviče Pasternaka (1890-1960).

Jun 4

Pardubický kraj: Policejní preventisté mají nové krásné prostory

Za účasti hejtmana Pardubického kraje Martina Netolického proběhlo otevření Preventivně informačního centra Krajského ředitelství policie Pardubického kraje.

Aug 23

Miloš Zeman po čase vystoupil. A řekl, že naše země je krásná

Prezident Miloš Zeman zahájil svým projevem festival Země živitelka v Českých Budějovicích. Před ním svá slova pronesl také jeho předchůdce Václav Klaus.

Jun 8

Zachariaš (KSČM): Několik poznámek ke krásné průměrné mzdě

Média opět uvedla bombastickou hodnotu výše průměrné minimální, která překročila hranici 30 000 korun. Samozřejmě to není prvoplánové. Tato částka má lidem sdělovat, jak se mají dobře. Jenže! Jsou zde tři základní problémy.

Apr 2

Krásná příroda, kde ale o práci nezavadíte. Beznaděj na Šumavě

ParlamentniListy.cz

ČESKÉ HOSPODÁŘSTVÍ Desítky lidí, někdy celých rodin bez práce, více než 13procentní nezaměstnanost. Tak se žije v Loučovicích na Českokrumlovsku. Obec, která díky okolní nádherné přírodě připomíná pohádku, se v minulých letech pro mnohé,…

Feb 3

V Krásné Lípě se protestovalo proti Zemanovi. Dorazilo asi třicet lidí

Proti výrokům prezidenta Miloše Zemana o nevhodnosti společného vzdělávání hendikepovaných a zdravých dětí dnes protestují během jeho návštěvy v Krásné Lípě na Děčínsku asi tři desítky postižených ze Šluknovského výběžku. S hlavou státu…