English

Poslední rozhovor Věry Špinarové pro Deník: Stále miluji živá vystoupení

Deník.cz

/ROZHOVOR/ Připomeňte si spolu s námi Věru Špinarovou v posledním velkém rozhovoru, který poskytla Deníku loni v prosinci - tři dny před svými půlkulatými narozeninami. Rozjímala tehdy například nad vánoční svátky, které měla moc ráda. Jen…

More from Deník.cz

Mar 26

Letí to. Před čtyřmi lety navždy odešla Věra Špinarová

Deník.cz / Kultura

/FOTOGALERIE/ Čas letí. V pátek 26. března uplynuly čtyři roky ode dne, kdy fanoušci v celé zemi oplakali odchod známé populární zpěvačky Věry Špinarové do hudebního nebe.

Jun 15

V Ostravě vypukne házenkářský svátek, Češi se loučí se sezonou

Deník.cz / Sport

Ostrava – Postupová rozlučka s kvalifikací i celou sezonou čeká zítra na příznivce házené. Český národní tým zakončí úspěšnou kvalifikaci o mistrovství Evropy, které proběhne v lednu příštího roku, domácím utkáním proti Bosně a Hercegovině…

Oct 15

Poslední přípravy na odhalení sochy Věry Špinarové v Ostravě

Deník.cz / Z domova

FOTOGALERIE/ Poslední přípravy na úterní slavnostní odhalení sochy Věry Špinarové v Husově sadu v Ostravě zachytil na svých snímcích fotograf Deníku Lukáš Kaboň.

Jun 27

Ohnivý kuře se loučí svatbou

Deník.cz / Kultura

Po více než dvou letech se s diváky rozloučí seriál Ohnivý kuře. Jeho poslední díl, v němž se odehraje očekávaná svatba cukrářky Veruny (Lucie Polišenská) a šéfkuchaře a majitele restaurace Buráka (Honza Dolanský), odvysílá televize Prima…

Mar 27

OBRAZEM: A pořád vás mám ráda… Ostrava vzpomínala na Věru Špinarovou

Deník.cz / Kultura

/FOTOGALERIE/ Koncert jako vzpomínka na nenahraditelnou zpěvačku Věru Špinarovou, která odešla do hudebního nebe před rokem, se uskutečnil v úterý večer v Ostravar Aréně.

Nov 1

Na Věru Špinarovou společně zavzpomínají Rottrová, Nohavica, Heidi i Buty

Deník.cz / Kultura

A pořád vás mám ráda… pod tímto názvem se 27. března příštího roku uskuteční v Ostravar Aréně velký vzpomínkový koncert na nenahraditelnou zpěvačku Věru Špinarovou, která právě letos v březnu odešla do hudebního nebe.

Oct 26

Syn zesnulé zpěvačky Špinarové odmítl převzít státní vyznamenání

Deník.cz

Prezident Miloš Zeman již dříve v exkluzivním rozhovoru pro Deník prozradil, že vyslyšel přání fanoušků Věry Špinarové. In memoriam se jí chystá udělit státní vyznamenání. Podle České televize ho však její syn odmítl převzít.

Sep 12

Vyznamenání pro Věru Špinarovou? Přišlo to pozdě, říkají mnozí

Deník.cz / Kultura

/ANKETA/ Jak uvedl prezident Miloš Zeman v exkluzivním rozhovoru pro Deník na závěr své třídenní návštěvy Moravskoslezského kraje, zpěvačka Věra Špinarová je navržena na státní vyznamenání in memoriam. Co na to říkají známé osobnosti?

Sep 8

Prezident Zeman pro Deník: Vyznamenám i Věru Špinarovou in memoriam

Deník.cz

/EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR - 2. ČÁST/ Prezident Miloš Zeman v exkluzivním rozhovoru pro Deník prozradil nejen to, že čínská pneumatikárna může nakonec zakotvit přímo v Ostravě, ale také že vyslyšel přání fanoušků Věry Špinarové…

Apr 10

Věru Špinarovou nahradí na Kmochově Kolíně Jana Kirschner

Deník.cz / Kultura

Kolín – Jedním z hlavních taháků letošního ročníku Kmochova Kolína mělo být vystoupení Věry Špinarové. Během červnového festivalu na ni jistě vzpomenou všichni diváci, kteří měli její hlas rádi a znali jej z poměrně častého vystupování v…

Apr 10

KD Věry Špinarové? Vzpomínku chtějí důstojnou, ale jednodušší

Deník.cz

/DENÍK SLEDUJE/ Se záměrem přejmenovat porubský kulturní dům (KD) Poklad na KD Věry Špinarové si iniciativa na sociální síti ukousla zřejmě příliš velké sousto. Uznal to její autor Erik Gajdošech s tím, že řešení nyní hledají stále…

Mar 28

Se zpěvačkou Špinarovou se příznivci rozloučí 1. dubna v Ostravě

Deník.cz / Z domova

Se zpěvačkou Věrou Špinarovou, která náhle zemřela v neděli ve věku 65 let, se její příznivci mohou rozloučit dopoledne 1. dubna v Ostravě. Smuteční síň krematoria ve Slezské Ostravě jim bude zpřístupněna od 09:00 do 12:00. Odpoledne se…

Mar 27

Smrt Věry Špinarové zasáhla celé Česko

Deník.cz

Smrt Věry Špinarové se v Česku, zvláště na Ostravsku, dotkla snad každého. U jejího domu v Pohořílkách, které jsou součástí Fulneku, v pondělí lidé zapálili svíčky a k plotu položili zpěvaččiny oblíbené růže.

Mar 27

Smrt Špinarové její kolegy z branže zasáhla. Zpívala do posledního dechu, říkají

Deník.cz

Zpěvačka Věra Špinarová zemřela ve věku 65 let v neděli v pražské motolské nemocnici. Ve středu zkolabovala při koncertu v Čáslavi, měla zástavu srdce.

Oct 11

Rock i pop lady Věra Špinarová pobaví sever

Deník.cz / Kultura

Ústí nad Labem, Chomutov - Ve čtvrtek 13. října od 19.00 rozezpívá publikum v Domě kultury v Ústí, den nato v 19.00 strhne návštěvníky v Městském divadle Chomutov. Řeč je o nestárnoucí Ostravačce Věře Špinarové.

Dec 10

Liberecké divadlo se loučí se svým režisérem

Deník.cz / Kultura

Liberec - České divadelnictví opustil legendární režisér. Jeho život byl spjatý nejenom s Národním divadlem a Činoherním studiem, ale i Šaldovým divadlem.

Nov 12

Ve dvou se to lépe táhne. Petru Janů těší turné se Špinarovou

Deník.cz / Kultura

Litoměřice, Liberec /ROZHOVOR/ - Výjimečné hlasy české populární hudby Janů & Špinarová spojily své síly a vyjedou!

Nov 6

Věru Špinarovou potěší mísa řízků i potlesk

Deník.cz / Kultura

Plzeň - Dvě zpěvačky, jeden večer plný velkých melodií. Takový by měl být čtvrtek 19. listopadu v plzeňském Parkhotelu. Koncertovat budou Věra Špinarová a Petra Janů.

Nov 2

Petra Janů a Věra Špinarová vystoupí v Budějovicích

Deník.cz / Kultura

České Budějovice - Už nejsem volná, Moje malá premiéra, Jednoho dne se vrátíš, Čas můj za to stál. Nejen těmito hity potěší 
v rámci svého společného turné, které mělo obrovský úspěch už minulý rok, také obecenstvo v Českých Budějovicích…

Mar 8

Věra Špinarová: Do Litvínova na koncert se už moc těšíme

www.denik.cz

Litvínov /ROZHOVOR/ – V květnu zavítá poprocková ikona československé a dnes české populární hudby Věra Špinarová do litvínovské Citadely, kde vystoupí za doprovodu bandu Adama Pavlíka.