English

Václav Klaus ml.: Nohavica hodně přispěl k naší svobodě

Reflex.cz

V dnešní páteční Pětce hodnotí Václav Klaus mladší význam Tomáše Garrigua Masaryka v historii Československa. Zabývá se i šarádou kolem vydání Andreje Babiše k trestnímu stíhání. A v neposlední řadě mluví o vyznamenání Jaromíra Nohavici…

More from Reflex.cz

Jun 29

Václav Klaus ml.: Babišova vláda je ze zoufalství

Reflex.cz

Okolnostmi jmenování nové Babišovy vlády, migračním summitem nebo případným znovuzavedením povinné vojenské služby se zabývá pravidelná páteční rubrika poslance ODS Václava Klause ml.

Jun 22

Václav Klaus ml.: Angela Merkelová útočí a lže!

Reflex.cz

Výrokem německé kancléřky o vyhnání sudetských Němců z poválečného Československa, návrhem rozpočtu, sestavováním vlády i společnou fotografií se „Slušným člověkem“ se zabývá pravidelná páteční rubrika Václava Klause ml. (ODS).

Jan 19

Václav Klaus ml.: Miloš Zeman? Moje truchlivá volba

Reflex.cz

Volbou prezidenta, evropskými dotacemi i koaličním jednáním v Praze i Berlíně se zabývá ve své pravidelné páteční rubrice poslanec ODS Václav Klaus ml.

Dec 1

Václav Klaus ml.: Teď nikam kandidovat nebudu

Reflex.cz

Svůj neúspěch ve volbách do vedení regionální ODS, zrušení inkluze i složení vlády komentuje Václav Klaus ml. ve své pravidelné páteční rubrice.

Nov 30

Okamurova SPD je demokratická strana, říká Václav Klaus ml.

Reflex.cz

Výrazný člen Občanské demokratické strany a čerstvý poslanec Václav Klaus ml. by se nebál vyjednávat s Andrejem Babišem o vládě. Nasázel by mu prý jasné podmínky, v politice upřednostňuje věcný přístup. On sám ve výsledku voleb ohrožení…

Nov 3

Václav Klaus ml.: Kandidát na prezidenta? Říká si o to Topolánek

Reflex.cz

Ve své pravidelné rubrice tentokrát Václav Klaus ml. tvrdí, že do Vánoc některé strany, jež dnes odmítají vládnout s Babišem, změní názor. A že o prezidentské křeslo by se mohl ucházet někdejší předseda jeho strany Mirek Topolánek.

Oct 27

Václav Klaus ml.: Babiš vládu sestaví

Reflex.cz

V prvním povolebním pokračování své pravidelné rubriky se Václav Klaus ml. mimo jiné vyjadřuje ke kolapsu tradičních stran a k možné integraci pravice pod vedením ODS.

Oct 6

Václav Klaus ml.: Když exministryně Valachová ječí

Reflex.cz

Střetu s ministryní školství, „účtenkovkou“ nebo nezávislostí Katalánska se zabývá v pravidelné rubrice Václav Klaus ml.

Sep 29

Václav Klaus ml.: Kdy začnou omezovat sex?

Reflex.cz

V pravidelné páteční rubrice se tentokrát Václav Klaus ml. vymezuje proti dobrodějům, kteří chtějí vymýtit kouření a alkohol, nesouhlasí se zavíráním obchodů o státních svátcích a ani by nepodpořil snížení starobních důchodů bývalým…

Sep 22

Václav Klaus ml.: Fyzicky nesnáším evropské papaláše

Reflex.cz

V pravidelné Pětce dnes Václav Klaus mladší odpovídá mimo jiné na otázky zdražení másla a přiznává, že nesnáší papaláše z Evropské unie. Samozřejmě nevynechá ani blížící se volby do Poslanecké sněmovny.

Aug 11

Václav Klaus ml.: Kauza Babiš ovlivní volby

Reflex.cz

V pravidelné rubrice se tentokrát Václav Klaus ml. vyjadřuje kromě obvinění špiček ANO i žalobě českého státu na směrnici EU o držení zbraní nebo věku dětí, které budou mít nárok na místo ve školce.

Jul 28

Václav Klaus ml.: Zakážou nám Smetanovu Mou vlast?

Reflex.cz

Václav Klaus ml. v pravidelné páteční rubrice tentokrát o možném prezidentském kandidátovi Jaroslavu Kuberovi i o tom, že když vás bohatý manžel (Evropská unie), se kterým máte děti, začne mlátit, je čas odejít.

Jun 9

Václav Klaus ml.: Neomarxistických magorů je všude plno

Reflex.cz

V pravidelné páteční rubrice hovoří Václav Klaus ml. mj. o tom, že po zákazu kožešinových farem můžeme uvažovat o zavření i velkochovů prasat a slepic a že rozhodně nepotřebujeme evropskou armádu.

May 19

Václav Klaus ml.: Euro bez referenda by byl politický zločin

Reflex.cz

Václav Klaus mladší se dnes ve své páteční Pětce zaobírá příjetím eura v Česku, podivnými ekologickými opatřeními europoslanců a v neposlední řadě i novým kandidátem na post ministra financí.

May 5

Václav Klaus ml.: To, co sledujete, není souboj Babiše se Sobotkou!

Reflex.cz

Právě uplynulý pracovní týden byl skutečně nabitý událostmi. Dění nejen na české politické scéně ve své pravidelné páteční Pětce komentuje Václav Klaus mladší.

Apr 28

Václav Klaus ml.: Macron a Macronová? Jako bývalý pedagog to považuju ze trestný čin zneužití

Reflex.cz

Je tu nová Pětka Václava Klause mladšího. Titulní stránky novin zaplnily tento týden prezidentské volby ve Francii, zejména manželství jednoho z postupujících kandidátů, Emmanuela Macrona s jeho bývalou učitelkou.

Apr 21

Václav Klaus ml.: Myšlenkových zločinů jsem se již dopustil

Reflex.cz

Je pro Evropu problém výsledek tureckého referenda? Jakou šanci má ve volbách ODS? Na tyto a další otázky odpovídá ve své pravidelné páteční Pětce Václav Klaus mladší.

Apr 14

Václav Klaus ml.: Kdo se ještě může ubránit před terorem a kdo už ne

Reflex.cz

Je tu další Pětka Václava Klause mladšího. Ten se ve své pravidelné páteční rubrice tentokrát zabývá mimo jiné teroristickými útoky v posledních týdnech, vyhozenými penězi EU na zvláštní výzkumy a alkoholem za volantem o probíhajících…

Mar 10

Václav Klaus ml.: Respekt? Tak ten čte jenom můj právník

Reflex.cz

V pravidelné páteční rubrice odpovídá Václav Klaus mladší na aktuální otázky.

Feb 24

Václav Klaus ml.: I šumavské dítě je součást ekosystému

Reflex.cz

Druhým dílem pokračuje nová pravidelná rubrika, ve které na aktuální otázky odpovídá Václav Klaus ml.