English

Horko v Kataru. Jarolím znovu pozná nové hráče

Deník.cz / Sport

Obloha bez mráčku, teplota až čtyřicet stupňů na slunci. Přesně takovéhle počasí včera přivítalo české fotbalisty v Kataru.

More from Deník.cz / Sport

Aug 11

Zákrok Cedidly? Není to zákeřný hráč, nechtěl Ewertona zranit, tvrdí Hrubý

Deník.cz / Sport

/ROZHOVOR/ Los si s ním stejně jako loni hezky pohrál. Záložník Zlína Robert Hrubý, který kvůli problémům s kolenem vynechal úvodní duel sezony s Mladou Boleslaví, se hned na startu utká s dvěma bývalými kluby.

Oct 12

Jde to, ale dře to. Katar je pro české fotbalisty ještě daleko

Deník.cz / Sport

Fotbal bojuje o účast na turnaji největším – na mistrovství světa. V samostatné historii na něm Češi byli jen jednou, v roce 2006. To je chmurné.

Aug 18

Jak jsou na tom české zbraně? Fotbalisté se chystají na boj o Katar

Deník.cz / Sport

/FOTOGALERIE/ Sedmnáct utkání za dvanáct měsíců – a to kvůli covidu i díky úspěchu na mistrovství Evropy. Tolik duelů ještě český národní výběr v jednom roce nezvládl. Pouze dvakrát zapsal šestnáct startů.

Dec 8

Dohodnuto. Staronovým koučem Mladé Boleslavi je Karel Jarolím

Deník.cz / Sport

Návrat. Fotbalový klub Mladá Boleslav v úterý 8. prosince odpoledne oznámil příchod nového trenéra, který se ujmul kádru patnáctého celku FORTUNA:LIGY po Jozefu Weberovi. Ten byl v pondělí odvolán s celým realizačním týmem po porážce 0:2 s…

Mar 9

Baumruk. Český sokol, který se (ne)živí házenou na Islandu

Deník.cz / Sport

Je to skoro třicet let, co český házenkář Jan Baumruk odešel na Island. Těžko mohl tušit, že tam najde druhý domov. I když druhý… Na drsném ostrově na severu Evropy prožil většinu života. Po skončení aktivní kariéry začal v klubu Haukar…

Sep 30

Nejstarší fotbalista v Česku. Houška (se) učil nizozemskou školu

Deník.cz / Sport

Nazuje kopačky, oblékne dres. A potom hurá za balonem! Řeknete si: nic zvláštního. Omyl. Bavíme se o dost mimořádné osobě: Josef Houška je nejstarším fotbalistou v Česku.

Sep 11

Debakl s Ruskem stál Jarolíma místo. Kdo povede české fotbalisty?

Deník.cz

/ANKETA/ Podle informací Deníku odvolala fotbalová asociace trenéra národního týmu Karla Jarolíma z funkce. Za jeho koncem stojí vysoká pondělní porážka českého týmu s Ruskem 1:5 i předchozí ztráta 1:2 v Lize národů s Ukrajinou.

Sep 10

Debakl a zoufalý výkon srazil český tým na dno. Odnese to kouč Jarolím?

Deník.cz / Sport

Česká fotbalová reprezentace zažila v Rostově na Donu další černý večer. Byl to zápas hrůzy, chaosu, bezradnosti. Národní tým propadl v přípravném zápase v Rusku. Domácímu čtvrtfinalistovi mistrovství světa podlehl jasně 1:5.

May 29

Ach, ta zranění. Jarolímovi vypadli čtyři hráči

Deník.cz / Sport

Na mistrovství světa se čeští fotbalisté sice nepodívají, červnové okno reprezentačních zápasů je však důležité i pro ně. Zápasy proti Nigérii a Austrálii totiž budou posledními prověrkami před podzimním startem nové Ligy národů. Trenér…

Mar 27

Kouč Jarolím si po turnaji povzdychl: Co mám dělat? Hráči se mi rozutečou

Deník.cz / Sport

/OD ZVLÁŠTNÍHO ZPRAVODAJE DENÍKU/ Stál vedle čáry, nebylo mu do zpěvu. Nicméně nakonec si oddechl. Karel Jarolím dovedl fotbalovou reprezentaci k třetí příčce na China Cupu.

Nov 8

Horko v Kataru. Jarolím znovu pozná nové hráče

Deník.cz / Sport

Obloha bez mráčku, teplota až čtyřicet stupňů na slunci. Přesně takovéhle počasí včera přivítalo české fotbalisty v Kataru.

Nov 1

Období klidu. Jarolím ukázal vyvolené pro Katar

Deník.cz / Sport

Naděje a pak zmar. Tyhle pocity zažívali nejen fanoušci, ale i sám Karel Jarolím. Není se čemu divit – sen českých fotbalistů ve start na mistrovství světa je dávno v prachu. Po skončení bojů na hřišti přišla další bitva: o trenéra. Z…

Oct 18

Příprava v exotice. Čeští fotbalisté vyrazí do Kataru

Deník.cz / Sport

Sen o baráži o mistrovství světa se rozplynul, a tak čeští fotbalisté hledali jiný program. Našli. A ne špatný. V listopadu je čeká dvojzápas v Kataru, dějišti následujícího šampionátu v roce 2022.

Oct 10

Soudný den pro Jarolíma. Jak zdůvodní český krach?

Deník.cz / Sport

/INFOGRAFIKA, ANKETA/ Muž na pranýři, či spasitel s druhou šancí. Už dnes se fotbalový trenér Karel Jarolím dozví, zda i po neúspěchu bude pokračovat u české reprezentace.

Sep 6

Český fotbal v krizi? Jarolím o nezdaru: Chyběli nám kreativní hráči

Deník.cz / Sport

/ROZHOVOR/ Když si odmyslíme utkání v San Marinu, dokázala česká fotbalová reprezentace v sedmi kvalifikačních zápasech nastřílet pouhé čtyři góly. Hlavní důvod toho, že se národní tým nepodívá na mistrovství světa v Rusku, je tedy jasný.

Nov 22

Podzim podle Jarolíma? 50 na 50, hodnotil kouč. Hledá hráče s charakterem

Deník.cz / Sport

Praha - Kouč Karel Jarolím má za sebou první půlsezonu u fotbalové reprezentace a vzhledem k domácím remízám 0:0 se Severním Irskem a Ázerbájdžánem v kvalifikaci mistrovství světa ji hodnotí se smíšenými pocity. Během zimní přestávky se…

Oct 14

České paradoxy. Lavička vyhlíží Euro, Jarolíma čekají krušné chvíle

Deník.cz / Sport

Praha - Šampaňské, krásné hostesky, úsměvy… „Nebojte, nespletli jste se. Jste tady správně," vítal reportéry manažer fotbalových reprezentací Jaromír Šeterle. „Když se něco povede, stojí za to udělat si hezkou chvíli, ne?"

Jul 23

Mladá Boleslav končí v Evropě brzy. Jarolím: Nemám hráčům co vytknout

Deník.cz / Sport

Drammen - Jeden výlet a konec. Fotbalisté Mladé Boleslavi vypadli z Evropské ligy hned ve druhém předkole, když je vyřadil Strömsgodset. Svěřenci trenéra Karla Jarolíma sice čtvrteční odvetu v Norsku vyhráli 1:0, jenže vaz jim zlomila…

Jul 9

Češi klesli v žebříčku FIFA, může za to Island. V čele je stříbrná Argentina

Deník.cz / Sport

Curych - Čeští fotbaloví reprezentanti se v červencovém vydání žebříčku mezinárodní federace FIFA propadli o čtyři místa na dvacátou příčku. Do čela se posunula Argentina, která po finálové účasti na mistrovství Jižní Ameriky sesadila z…

Apr 2

Spor o hráče? Verdikt: Vrba může povolat Kadlece či Vydru na Island

www.denik.cz

Praha - Napětí na Strahově se dalo krájet. Pavel Vrba a Jakub Dovalil se potkali na další schůzce. Co řešili? Pochopitelně vztah "áčka" a "jednadvacítky". V oficiálním prohlášení potom vzkázali, že platí dříve stanovené pravidlo týkající…