English

Filip u Soukupa zaskočil voliče slovy o Zemanovi

ParlamentniListy.cz

Je pár dní po prezidentských volbách, ze kterých vyšel jako vítěz Miloš Zeman. Jak hodnotí prezidentovo znovuzvolení šéf KSČM Vojtěch Filip, místopředseda ODS a šéf senátního klubu Miloš Vystrčil, předseda TOP 09 a poslanec evropského…

More from ParlamentniListy.cz

Dec 24

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky a krajanům v pondělí dne 26. prosince 2022 ve 13.00 hodin.

Dec 24

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky a krajanům v neděli dne 26. prosince 2021ve 13.00 hodin.

Nov 24

Filip (KSČM): Odstraňují všechny, prezident se drží

Manipulátoři veřejným míněním a také současná tvořící se koalice, když to řeknu lakonicky - tak když se JIM to hodí, ohánějí se účelově Ústavou ČR tak ukrutně, že si u toho jsou ochotni klidně třeba i rameno vykloubit. Zvláště, jde-li o…

Dec 25

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky v sobotu dne 26. prosince 2020 ve 13:00 hodin.

Dec 16

Filip (KSČM): Ano, byly sektory, které neměly možnost obnovit svoji dynamiku

ParlamentniListy.cz

Projev na 72. schůzi Poslanecké sněmovny 16. prosince 2020 k návrhu zákona o státním rozpočtu České republiky na rok 2021.

Dec 27

Filip (KSČM): Projev prezidenta považuji za vyvážený

ParlamentniListy.cz

Komentář k vánoční poselství prezidenta Miloše Zemana

Dec 23

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky ve čtvrtek dne 26. prosince 2019 ve 13:00 hodin.

Oct 31

Jiří Vyvadil: Jaromír Jágr by byl skvělým prezidentem…

Tak nám zase vylezli naši staří známí samozvanci a ztroskotanci a začali opět nestoudně útočit na Jaromíra Jágra. Jakým že to právem se odvážil neodmítnout vyznamenání od prezidenta Zemana, když své vyznání dával najevo číslem 68 na zádech…

Sep 12

Jaromír Petřík: Prezident Miloš Zeman o „oduznání“ Kosova

Uznání Kosova je velkou morální kaňkou naší země, které prosadil snad nejhorší ministr naší vlády za celou naši historii Karel Schwarzenberg společně s tehdejším předsedou vlády Mirkem Topolánkem.

Apr 16

Jiří Paroubek: Majitel pidiTV Barrandov Soukup na Hrad?

Chtělo by se dodat piditelevize, zato však s obřími dluhy...

Feb 1

Jiří Paroubek: Dokdy bude prezident chodit do TV Barrandov?

Nechci se v tuto chvíli již příliš zabývat vážnou ekonomickou situací Soukupovy mediální skupiny. Podle informací, které zveřejnila ČT v programu 168 hodin, je ve vážném stavu. Společnost „Barrandov – Televizní studio, a. s.“, která je…

Dec 21

Hrad: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

Prezident republiky Miloš Zeman pronese tradiční vánoční poselství občanům České republiky ve středu dne 26. prosince 2018 ve 13:00 hodin.

Apr 12

Filip (KSČM): Po prohře ANO i ČSSD začínáme znova

ParlamentniListy.cz

Když se mne lidé ptají, co bude dál, tak začínám vždy tím, že za rozpad vznikající vládní dohody hnutí ANO a ČSSD mohou obě strany!

Mar 8

Filip (KSČM): Důvěryhodnost hnutí ANO? Jeden velký otazník

Tento komentář jsem si nemohl odpustit. Ostatně mě o něj žádají desítky, nebojím se říci dokonce stovky voličů a sympatizantů KSČM, kteří mi poslední dny píší a ptají se mě, jak to vlastně bude s oním »partnerstvím« hnutí ANO a KSČM.

Feb 6

Jaromír Petřík: Staří a nevzdělaní zvolili Miloše Zemana prezidentem

Uvedené „motto“ jsme před volbami našeho prezidenta často viděli a slyšeli v mainstreamových médiích. A nyní je na titulkách mainstreamu opět.

Jan 25

Vojtěch Filip: Vidím prostor pro koalici ANO, SPD, KSČM a ČSSD

ParlamentniListy.cz

Předseda KSČM Vojtěch Filip v rozhovoru pro server INFO.cz popsal situaci ve Sněmovně. Podle jeho názoru tu existuje prostor pro vznik koalice ANO, SPD, KSČM a ČSSD, která by disponovala dokonce ústavní většinou 130 hlasů. Komunistům by…

Jan 13

Šimůnek (KSČM): Jen Miloš Zeman je pro mne prezidentem

ParlamentniListy.cz

Každý z kandidátů na prezidenta se snaží, seč může. Je třeba získat body a je jedno, jakým způsobem.

Nov 26

Filip (KSČM): Jiří Pospíšil hazarduje

V orientaci politiky TOP 09 nelze žel očekávat žádné výrazné změny.

Mar 27

Prezident Miloš Zeman přijal na Pražském hradě náměstka ministra průmyslu a obchodu Jiřího Havlíčka

Prezident Miloš Zeman dnes jednal s náměstkem ministra průmyslu a obchodu Jiřím Havlíčkem. Jiřího Havlíčka navrhl panu prezidentovi premiér Bohuslav Sobotka jako kandidáta na nového ministra průmyslu a obchodu. Pan prezident na schůzce…