English

Česko - Rusko 4:3 po prodloužení. Dramatický zápas rozhodl Pastrňák

iROZHLAS

Čeští hokejisté si ve svém čtvrtém vystoupení v základní skupině A na mistrovství světa v Dánsku připsali cenné vítězství 4:3 v prodloužení nad Ruskem. Dramatický duel rozhodl chytrou trefou David Pastrňák.

More from iROZHLAS

May 26

Češi jsou zlatí. Hokejisté vyhráli po 14 letech mistrovství světa, rozhodl Pastrňák

iROZHLAS

Čeští hokejisté se nesmazatelně zapsali do historie. Vítězně zvládli finále domácího mistrovství světa, když porazili Švýcary 2:0. Vítězný gól vstřelil v čase 49:13 hvězdný kanonýr Bostonu David Pastrňák, pro něhož to byl ve čtvrtém utkání…

May 4

Pastrňák ani Krejčí na mistrovství světa nepojedou. Národní tým naopak může počítat s Chytilem

iROZHLAS / Sport

Útočník Filip Chytil z New York Rangers posílí hokejovou reprezentaci pro mistrovství světa v Rize a Tampere. O účast bude bojovat v přípravě také obránce Jakub Zbořil z Bostonu, jehož čeká premiéra v národním týmu. Účast z loňského…

Dec 18

Nečas vystřelil Carolině výhru v prodloužení, Pastrňák s Krejčím a Noskem řídili vítězství Bostonu

iROZHLAS / Sport

Útočníci David Pastrňák, David Krejčí a Tomáš Nosek góly pomohli Bostonu k vítězství 4:2 nad Columbusem. Střelecky se prosadil také Martin Nečas, jenž přispěl k výhře Caroliny nad Dallasem 5:4 v prodloužení. Obránce Filip Hronek skóroval…

Apr 18

Krejčí dvakrát přesně pálil, Pastrňák nahrával. Čeští hokejisté pomohli k výhře nad Washingtonem

iROZHLAS / Sport

Český útočník David Krejčí přispěl v NHL dvěma góly k výhře Bostonu nad Washingtonem 6:3 a byl vyhlášen druhou hvězdou zápasu. Jeho spoluhráč David Pastrňák si v utkání s lídrem Východní divize připsal dvě asistence.

Jan 31

Vaněček vychytal výhru Washingtonu v prodloužení proti Bostonu. Za poražené bodovali Pastrňák i Krejčí

iROZHLAS / Sport

Brankář Vítek Vaněček kryl v sobotním utkání NHL čtyřicet střel Bostonu, dovedl Washington k výhře 4:3 v prodloužení a byl vyhlášen druhou hvězdou zápasu. Za poražené si jednu přihrávku připsali David Krejčí a David Pastrňák, který v…

Aug 12

Pastrňák s Krejčím překonali Mrázka, i díky nim Boston ve druhém prodloužení pokořil Carolinu

iROZHLAS / Sport

David Pastrňák pomohl v úvodním utkání 1. kola play-off NHL gólem a nahrávkou na vítěznou branku Patrice Bergerona v druhém prodloužení k výhře Bostonu nad Carolinou 4:3. V dresu Bruins skóroval i David Krejčí, u jehož trefy z třetí…

May 23

Česko je v semifinále mistrovství světa. Hokejisté ve třetí třetině udolali Němce

iROZHLAS / Sport

Česká hokejová reprezentace se poprvé od roku 2015 dostala do semifinále mistrovství světa. V sobotu se utká stejně jako před čtyřmi lety s Kanadou. Tým Miloše Říhy rozhodl o vítězství nad Německem 5:1 ve třetí třetině.

Jan 13

České duo Krejčí, Pastrňák řídilo výhru Bostonu. Prosadil se také Chytil a Palát

iROZHLAS / Sport

V nočních zápasech zámořské NHL se mezi střelce zapsali čtyři čeští hokejisté. Radovali se Filip Chytil, Ondřej Palát či Davidové Pastrňák a Krejčí. Asistenci si připsal také Jakub Voráček, jehož Philadelphie ale klesla na poslední místo v…

May 11

Davidové Krejčí a Pastrňák se vyrovnávají s časovým posunem po příletu na výbornou. Alespoň prozatím

iROZHLAS / Sport

Jaký je rozdíl mezi výborným a špičkovým hokejistou? Na tuhle otázku dali ve čtvrtečním utkání s Ruskem jasnou odpověď Davidové Pastrňák a Krejčí. Právě oni dominovali nad ostatními a v podstatě sami rozhodli zápas.

May 10

Česko - Rusko 4:3 po prodloužení. Dramatický zápas rozhodl Pastrňák

iROZHLAS

Čeští hokejisté si ve svém čtvrtém vystoupení v základní skupině A na mistrovství světa v Dánsku připsali cenné vítězství 4:3 v prodloužení nad Ruskem. Dramatický duel rozhodl chytrou trefou David Pastrňák.

May 8

Davidové přijedou. Pastrňák s Krejčím prošli v Bostonu výstupní prohlídkou a posílí reprezentaci

iROZHLAS / Sport

Hokejovou reprezentaci posílí na mistrovství světa v Kodani útočníci David Krejčí a David Pastrňák z Bostonu. Po úterním zápase národního týmu proti Švýcarsku trenér Josef Jandač potvrdil, že oba prošli výstupní lékařskou prohlídkou a…

May 8

Čekání na Davidy. Pastrňáka a Krejčího dělí od příjezdu na mistrovství světa jen zdravotní prohlídka

iROZHLAS / Sport

Dvě posily z NHL by mohla mít brzy hokejová reprezentace na mistrovství světa. Generální manažer národního týmu Jiří Fischer dostal po vypadnutí Bostonu z play off jednoduchou otázku. Dorazí Davidové Krejčí a Pastrňák…?

Apr 22

Česko - Rusko 2:1. Čeští hokejisté vyhráli i třetí zápas a ovládli Carlson Hockey Games bez ztráty bodu

www.irozhlas.cz

Čeští hokejisté potvrdili celkové prvenství v turnaji Carlson Hockey Games v Pardubicích výhrou nad Ruskem 2:1. Bod neztratili poprvé od Karjaly 2012.

Dec 14

David Pastrňák oslavil jubilejní zápas gólem, Boston porazil Detroit v prodloužení

iROZHLAS / Sport

Hokejový útočník David Pastrňák vstřelil svůj patnáctý gól v sezoně. Na ledě Detroitu vyrovnal 86 vteřin před koncem na 2:2, jeho Boston pak vyhrál v prodloužení.

Nov 24

David Krejčí si připsal gól a asistenci. Pastrňák dal proti obhájcům Stanley Cupu vítězný gól

iROZHLAS / Sport

David Krejčí z Bostonu si v utkání NHL proti hokejistům Pittsburghu připsal gól a asistenci, nejlepší český střelec v lize David Pastrňák dal vítěznou branku. Bruins doma vyhráli 4:3 a uspěli počtvrté v řadě, jejich soupeř naopak potřetí…

Sep 13

Hokejisté cennější než Gretzky v nejlepších letech. Pastrňák může být nejmladším českým boháčem

iROZHLAS / Sport

Naposledy oblékl dres prvoligového Havířova, přitom stále čeká na novou smlouvu v NHL za miliony dolarů. Hokejista David Pastrňák ale za své rodné město nastoupil jen na rozbruslení a na dálku vyhlíží nový víceletý kontrakt.

May 18

Do semifinále mistrovství světa se probojovali hokejisté Finska, Švédska, Kanady a Ruska

iROZHLAS / Sport

Hokejisté Finska a Švédska postoupili do semifinále mistrovství světa v Německu a ve Francii, kde se střetnou spolu. Druhou semifinálovou dvojicí bude Rusko a Kanadou.

May 18

Čeští hokejisté na mistrovství světa končí. Ve čtvrtfinále podlehli Rusku 0:3

iROZHLAS / Sport

Čeští hokejisté na mistrovství světa končí. Ve čtvrtfinále podlehli Rusku 0:3. Vítěznou branku zaznamenal v první třetině Dmitri Orlov.

May 8

I čeští hokejisté se na mistrovství světa v Paříži zajímají o politiku

iROZHLAS / Sport

I když čeští hokejisté nebydlí na mistrovství světa v centru Paříže, kde se slavilo vítězství Emmanuela Macrona, prezidentských voleb si nemohli nevšimnout.

Apr 26

České hokejisty na mistrovství světa posílí i útočník Bostonu Pastrňák

iROZHLAS / Sport

Hokejista Bostonu Bruins David Pastrňák posílí českou reprezentaci na blížícím se mistrovství světa. Dvacetiletý útočník je pro kouče národního týmu Josefa Jandače v pořadí sedmou posilou z NHL.