English

bundesliga / Čeština

Stories published on Apr 21
  • Related stories in the last 90 days
  • Stories published on Apr 21

Sunday, Apr 21

20

Bundesliga - souhrn 30. kola: Leverkusen udržel neporazitelnost

EuroFotbal.cz

Leverkusen je mistrem závěrů a potvrdil to i v Dortmundu, kde vydoloval remízu 1:1. Stuttgart nestačil na Werder a komplikuje si boj o druhou příčku, Bayern přejel Union Berlín.

09

Bundesliga - preview 30. kola: Šlágr v Dortmundu

EuroFotbal.cz

Leverkusen má v lize svoje jisté a i na to by mohl ve šlágru kola spoléhat čerstvý semifinalista Ligy mistrů z Dortmundu. Stuttgart se představí v Brémách, dnes jsou na programu hned tři duely.

Tuesday, Apr 16

16

Pecháček Kane gratuloval Leverkusenu. Bundesliga ho baví, nekonečné čekání na trofej ale pokračuje

www.sport.cz

Góly i v Německu sype jako mistr svého řemesla, jenže zároveň ze sebe nesetřásl nálepku pecháčka, který týmu štěstí nenosí. Bayern Mnichov i s útočníkem Harrym Kanem dmýchá v sezoně už jen jednu šanci na trofej, ve čtvrtfinále Ligy mistrů…

Sunday, Apr 14

20

Bundesliga - souhrn 29. kola: Leverkusen je německým mistrem

EuroFotbal.cz

Stylově zakončil Leverkusen své mistrovské tažení, za celou sezonu zatím neprohrál ani jeden zápas a dnes nastřílel pět branek Werderu. U konce je tak dlouhodobá nadvláda Bayernu Mnichov.

10

Bundesliga - preview 29. kola: Leverkusen v očekávání

EuroFotbal.cz

Leverkusen proplouvá sezonou jako nůž máslem a dnes může ukončit čekání na trofej. Bayer hostí Werder a pokud vyhraje, získá mistrovský titul.

Sunday, Apr 7

18

Bundesliga - souhrn 28. kola: Kadeřábek při výhře dvakrát asistoval

EuroFotbal.cz

Pavel Kadeřábek pomohl dvěma asistencemi k výhře Hoffenheimu nad Augsburgem 3:1. Většinu utkání odehrál také David Jurásek. Bayern předvedl další kolaps, prohrál v Heidenheimu a udělal radost Leverkusenu. Lídr tabulky totiž nezaváhal,…

10

Wolfsburg vs Mönchengladbach: Bundesliga preview a tipy na sázení

www.ruik.cz

Duel Wolfsburg vs Mönchengladbach uzavře 28. kolo Bundesligy. Týmy se schodným počtem bodů se pokusí o posunutí do vyšších pater tabulky. Zápas se odehraje 7. dubna v 17:30. Přímý přenos nabídne Nova Sport 3.

09

Bundesliga - preview 28. kola: Souboje o pozice

EuroFotbal.cz

Hned dva přímé souboje o postavení v tabulce nabídne nedělní program Bundesligy. Hoffenheim se v případě domácího vítězství nad Augsburgem může dotáhnout na jeho sedmou, teoreticky pohárovou příčku. Wolfsburg následně přivítá…

Friday, Apr 5

07

Frankfurt vs Brémy: Bundesliga preview a tipy na sázení

www.ruik.cz

Duel Frankfurt vs Brémy otevře 28. kolo německé Bundesligy. Domácí tým snažící se o postup do evropských pohárů narazí na bez formy hrající Werder. Zápas se odehraje v pátek 5. dubna od 20:30 před kamerami Nova Sport 3.

Sunday, Mar 31

10

Bundesliga - preview 27. kola: Stuttgart dotírá na Bayern

EuroFotbal.cz

Stuttgart prožívá skvělou sezonu a pokud porazí Heidenheim, přiblíží se druhému Bayernu na rozdíl jednoho bodu. Bochum hostí Darmstadt, Augsburg narazí na 1. FC Köln.

Saturday, Mar 30

21

Bundesliga - souhrn 27. kola: Bayern nezvládl Der Klassiker

EuroFotbal.cz

Dlouho to vypadalo, že Leverkusen v domácím utkání s Hoffenheimem ztratí body, v závěru ale otočil skóre zásluhou Roberta Andricha s Patrikem Schickem. Bayer má v čele tabulky už třináctibodový náskok, protože Bayern prohrál doma s…

Monday, Mar 25

10

Boříme mýty: Bundesliga tax je jenom popletený Angličan

www.footballclub.cz

Jadon Sancho, Kai Havertz, Timo Werner. Váleli v Bundeslize, nepřesvědčili v Premier League. Pro takové případy se zažil pojem „Bundesliga tax“. Je ale tenhle fenomén reálný, nebo jen příhodnou výmluvou?

Sunday, Mar 17

20

Bundesliga - souhrn 26. kola: Hložek i Schick skórovali ve Freiburgu

EuroFotbal.cz

Patrik Schick s Adamem Hložkem se brankami podepsali pod nedělní výhru Leverkusenu ve Freiburgu. Bayern si před týdnem smlsl na Mainzu a nešetřil ani Darmstadt, poslednímu týmu tabulky nastřílel pět branek. Tři body má po jasných…

10

Bundesliga - preview 26. kola: Leverkusen reaguje na výhru Bayernu

EuroFotbal.cz

Leverkusen cestuje do Freiburgu s vědomím, že potřebuje vyhrát, aby na druhý Bayern Mnichov obnovil náskok deseti bodů. Zvítězit musí rovněž Dortmund, který proti Eintrachtu Frankfurt bude usilovat o návrat do nejlepší čtyřky.

Sunday, Mar 10

22

Bundesliga - souhrn 25. kola: Leverkusen si udržuje náskok

EuroFotbal.cz

Bayern Mnichov osmi góly roznesl Mainz a přiblížil se k vedoucímu Leverkusenu na rozdíl sedmi bodů. To platilo jen do nedělního večera, lídr zvládl souboj s Wolfsburgem.

09

Bundesliga - preview 25. kola: Leverkusen odpovídá Bayernu

EuroFotbal.cz

Leverkusen na závěr 25. kola Bundesligy hostí Wolfsburg, proti němuž musí vyhrát, jestliže chce mít znovu v čele tabulky desetibodový náskok. Frankfurt bude hájit klíčovou šestou příčku směrem k evropským pohárům proti Wolfsburgu.

Sunday, Mar 3

18

Bundesliga - souhrn 24. kola: Leverkusen vede o deset bodů

EuroFotbal.cz

Bayern v pátek jenom remizoval s Freiburgem a v neděli odpoledne přišel další trest. Leverkusen nezaváhal proti 1. FC Köln a udělal další krok směrem k zisku titulu, tabulku vede o deset bodů.

Saturday, Mar 2

09

Bundesliga - preview 24. kola: Leverkusen může zvýšit náskok

EuroFotbal.cz

Po páteční remíze Bayernu Mnichov má lídr tabulky Leverkusen šanci zvýšit po 24. kole německé ligy svůj náskok na 10 bodů. Do cesty se mu v derby postaví Kolín nad Rýnem. Z českého pohledu zajímavé střetnutí se odehraje také mezi…

Wednesday, Feb 28

16

Český fotbal ve vlivné společnosti. LFA jako Premier League nebo Bundesliga

Deník.cz / Sport

Český fotbal se dostal do nóbl společnosti. Ligová fotbalová asociace se stala novým členem organizace World Leagues Forum. Zařadila se tak po bok věhlasných soutěží jako jsou Premier League a Bundesliga.

Sunday, Feb 25

20

Bundesliga - souhrn 23. kola: Bayern opět začal bodovat

EuroFotbal.cz

Už jedenáct bodů náskok měl díky páteční výhře 2:1 nad Mohučí ve 23. kole německé ligy na první příčce Bayer Leverkusen před druhým Bayernem Mnichov. Ten nicméně přeci jen zareagoval a zlomil sérii tří soutěžních porážek. Bayern si opět…