English

fbi / Čeština

Stories published on Apr 8
  • Related stories in the last 90 days
  • Stories published on Apr 8

Monday, Apr 8

21

FBI: International: Upoutávka k osmému dílu: Jubal a kartel Durango

www.edna.cz

Jubal přijíždí do Budapešti, aby osobně pomohl Mezinárodnímu týmu se zničením kartelu Durango. Postupně ale vyplývá najevo, že případ pro Jubala není jen další profesionální misí, ale je do něj osobně zapojen.

FBI: Most Wanted: Upoutávka k osmému dílu: Unesení teenagerů prodávající drogy

www.edna.cz

V osmém díle bude Zločinecké komando na stopě zralé ženy, jež unesla dva teenagery uprostřed obchodu s drogami, protože si myslí, že to oni zabili jejího syna. Agenti se je všechny pokusí zachránit.

20

FBI: Upoutávka k osmému dílu: Pronásledování ducha

www.edna.cz

Tým FBI se pustí do vypátrání vraha, který zastřelil v průmyslové oblasti amerického vojáka. Případ se stane osobním pro Tiffany, jelikož půjde o vraha Hobbse, jehož smrt si pořád vyčítá.

17

Jak na rešerši I. – zaměřeno na FBI

info.vsb.cz

Seznamte se základními pojmy a naučte se „triky“, jak efektivně hledat a neztrácet zbytečně čas. Přihlaste se na kurz.

Friday, Apr 5

08

FBI vyšetřuje krádež 30 milionů dolarů v Los Angeles. Zloději obešli alarmy skladu bezpečnostní agentury

www.irozhlas.cz

Policie a Federální úřad pro vyšetřování (FBI) vyšetřují krádež zhruba 30 milionů dolarů (700 milionů korun) v hotovosti ze zařízení, které využívá u Los Angeles jedna bezpečnostní firma. Uvedly to ve čtvrtek server stanice CNN a agentura…

Tuesday, Apr 2

22

FBI: Most Wanted: Fotky k epizodě Rendition

www.edna.cz

Zločinecké komando v sedmém díle vyrazí do akce, když jsou v New Jersey zastřeleni během výměny vězňů čtyři detektivové. Mezitím se Remy bude těžko sžívat s novým spolubydlícím Coreym.

FBI: International: Fotky k epizodě Andiamo!

www.edna.cz

V sedmém díle zamíří Mezinárodní tým FBI do francouzského Toskánska poté, co je americkému páru unesen syn. Agenti si začnou dělat starosti, když důkazy začnou ukazovat na práci místní mafie.

FBI: Fotky k epizodě Behind the Veil

www.edna.cz

V sedmém díle budou agenti vyšetřovat bombový útok v místní restauraci, který si vyžádá několik zraněných nebo mrtvých, včetně kongresmanky a někoho blízkého Isobel.

Monday, Apr 1

19

FBI: Most Wanted: Upoutávka k sedmému dílu: Zastřelení policisté

www.edna.cz

Zločinecké komando vyrazí hledat viníka, když jsou před restaurací v New Jersey zastřeleni čtyři detektivové, kteří měli na starost výměnu vězňů.

FBI: International: Upoutávka k sedmému dílu: Mafie v Toskánsku

www.edna.cz

Mezinárodní tým zamíří na toskánský venkov, kde byl unesen americký kluk. Jenže v oblasti má velký vliv místní mafie, takže se agenti začnou bát, že by v tom mohli mít prsty.

FBI: Upoutávka k sedmému dílu: Isobel se domáhá spravedlnosti

www.edna.cz

Výbuch bomby v restauraci si vyžádá smrt kongresmanky a někoho blízkého Isobel, která tak bude na tým naléhat, aby co nejrychleji našli viníka.

Saturday, Mar 30

22

Žena ukázala, za jaké příspěvky měla návštěvu od agentů FBI

pravdive.eu

Na serveru X se rozšířila dvě videa, na nichž agenti FBI navštěvují lidi doma, aby se jich vyptávali na urážlivé příspěvky na sociálních sítích. (Foto: X)

21

Žena ukázala, za jaké příspěvky měla návštěvu od agentů FBI

www.ac24.cz

Na serveru X se rozšířila dvě videa, na nichž agenti FBI navštěvují lidi doma, aby se jich vyptávali na urážlivé příspěvky na sociálních sítích....

Tuesday, Mar 26

17

FBI: International: Fotky k epizodě Fire Starter

www.edna.cz

Šestý díl se bude odehrávat v Praze, kde bude Mezinárodní tým FBI řešit sexuální zneužití americké vysokoškolačky. Voová využije svých zkušeností s obhajobou sexuálních útoků z dob, kdy byla u armády, aby zajistila oběti spravedlnost.

FBI: Most Wanted: Fotky k epizodě Fouled Out

www.edna.cz

V šestém díle se bude Zločinecké komando snažit na univerzitě v Queens zatknout aktivního střelce. Při vyšetřování jeho totožnosti se ocitnou v konkurenčním světě univerzitního baseballu. A Sherryl a Charlotte nadále budou pracovat na…

FBI: Fotky k epizodě Unforeseen

www.edna.cz

V šestém díle bude za bílého dne zabito jedovatým plynem několik lidí a tým si myslí, že jejich vrah je součástí ekoteroristického spiknutí. A Maggie v průběhu času bude dále s Jessicou řešit otázku mateřství.

12

FBI provedla razii u hiphopového magnáta Seana Combse, známého jako Puff Daddy

www.seznamzpravy.cz

Federální agenti v pondělí provedli razie v domech v Los Angeles a Miami, které jsou spojeny s hiphopovým magnátem Seanem Combsem. Jedna z nejvlivnějších postav hudebního průmyslu je známá spíš pod jménem Puff Daddy.

Sunday, Mar 24

20

FBI: International: Upoutávka k šestému dílu: Sexuální zneužití Američanky v Praze

www.edna.cz

V šestém díle Mezinárodní tým zamíří do naší rodné země, kde byla v Praze zatčena americká vysokoškolačka, která byla agresivní vůči policii, když jí neuvěřili, že byla sexuálně zneužita.

FBI: Most Wanted: Upoutávka k šestému dílu: Aktivní střelec na univerzitě

www.edna.cz

Zločinecké komando se bude v šestém díle snažit deeskalovat situaci aktivního střelce v univerzitním kampusu v Queens. Ocitnou se v nablýskaném světě univerzitního basketballu.

FBI: Upoutávka k šestému dílu: Hromadná otrava jedovatým plynem

www.edna.cz

Tým FBI se bude snažit najít vraha, který v metru zabil několik lidí jedovatým plynem. A federálové se domnívají, že je pachatel jedním ze členů ekoteroristické skupiny.