English

netflix / Čeština

Stories published on Jun 18
  • Related stories in the last 90 days
  • Stories published on Jun 18

Tuesday, Jun 18

19

Česká krimi Manželé Stodolovi válcuje Netflix. Jde o mistrovské dílo, nebo podprůměrnou detektivku přiživující se na atraktivní tragédii?

www.tvguru.cz

Manželé Stodolovi jsou v Česku nejsledovanějším filmem Netflixu. Ukazují mrazivý příběh dvou sériových vrahů, kteří se z obyčejného páru rychle stali zabijáky.

17

Nejhorší sci-fi roku se vrací na Netflix. Necenzurovaná verze všechno překope a zalije krví

filmtoro.cz

Režisér Zack Snyder hodlá dodržet svůj slib a připravuje pro fanoušky rozšířené verze svého sci-fi eposu Rebel Moon. Nyní s Netflixem ohlásil datum premiéry a odhalil nové názvy obou filmů, které mají být krvavější a odvážnější.

Sunday, Jun 16

14

Netflix brzy smaže akční velkofilmy i evergreeny. Zmizí Top Gun 2, Elvis nebo Pretty Woman

filmtoro.cz

Netflix pokračuje v pravidelném čištění svého katalogu a odstraňuje tituly, na které mu vypršela licenční práva. Ze služby již zmizel například komiksový Black Adam, pořádný odliv snímků však přijde na řadu až v následujících dnech.

Saturday, Jun 15

15

Netflix přestává fungovat na některých televizorech. Netýká se to i vás?

www.fonetech.cz

V Česku patří mezi nejoblíbenější streamovací služby. Aktuálně však předplatitelé a příznivci Netflixu řeší palčivý problém.

Friday, Jun 14

20

18

Star Trek: Prodigy: Druhou sérii Netflix odvysílá na počátku července

www.edna.cz

Animák Star Trek: Prodigy se v USA se svou druhou sérií přesune na Netflix a ten skrze první propagační plakát odhaluje, že nás premiéra čeká 1. července, kdy má být vypuštěno všech 20 epizod. U nás bude seriál nadále k dostání na službě…

Netflix našel nečekané hity roku. Útok smrtícího žraloka doplňuje kriminálka z Polska

filmtoro.cz

Streamovací služba sice letos v uvedla hned několik filmů s velkými hvězdami a z žánrů, které si vyžádaly nemalé finanční náklady, jak se ale ukazuje, někdy stačí být skromnější ve všech ohledech a zkrátka jen lépe bavit. Pak totiž divácký…

08

Netflix oznámil 8. řadu seriálu Elita

Populární seriál Netflixu se vrátí v osmé sérii. Půjde o závěrečnou řadu.

Thursday, Jun 13

23

Élite: Poslední Elita dorazí na Netflix na konci července

www.edna.cz

Škola Las Encinas letos nadobro zavře své brány, neboť fanoušky čeká závěrečná řada seriálu Élite. Ta bude mít premiéru příští měsíc, a to konkrétně 26. července.

11

Netflix v Česku točí francouzskou fantasy i o rakouské císařovně. Proč ne původní český seriál?

CzechCrunch

„Čeští filmaři nebo kaskadéři jsou světově oceňovaní,“ říká zástupce Netflixu. Přesto u nás žádný původně český film nebo seriál zatím nenatočil.

10

Na Meta Questu jde konečně sledovat Netflix v plném rozlišení

Headsety řady Meta Quest konečně získaly slibovanou aktualizaci, díky které lze v jejich webovém prohlížeči sledovat streamovací platformu Netflix v plném rozhlížení. Původně prohlížeč nebyl s Netflixem (ani některými dalšími video…

02

Netflix se víc zaměří na sport, další řady dostanou Hra na oliheň i Emily in Paris

www.mediar.cz

Regionální manažeři představili v Praze programové taháky na druhou půli 2024 a na 2025.

Wednesday, Jun 12

23

Baby Reindeer: Netflix si zavařil, stalkerka ze seriálu sobík chce téměř čtyři miliardy

www.edna.cz

Televizní pořady podle skutečných událostí mohou mít i pokračování. O tom by nám teď Netflix mohl natočit seriál. Čeká ho totiž soud, který společnost může vyjít pekelně draho.

22

Přísně tajné pecky míří do vašich obýváků! Koktejl zábavy, akce i hvězd namíchal Netflix

www.blesk.cz

Máte rádi tajemství? A překvapení? Jenom mikro část poodkrývá tenhle článek z toho, co nás nemine v budoucích měsících na platformě Netflix. Jisté ale je, že televizní šéfkuchaři připravili mnohachodové menu pro všechny filmové a seriálové…

18

Nejbizarnější film posledních let dorazil na Netflix. Ezoterickou šílenost stvořili Češi

filmtoro.cz

Milovníci filmového bizáru by měli zbystřit. Na streamovací službu Netflix totiž dorazil jeden z nejpodivnějších filmových projektů posledních let a srdeční projekt režiséra Petra Vachlera, který se náš snaží přesvědčit o smyslu života.

Netflix TOP 10 za 23. týden – Příšera a Geek Girl porazili Bridgertonovy

www.serialzone.cz

Tipovačka; I tento týden můžete hádat, jak to za týden

15

Netflix chystá zásadní aktualizaci: těšte se na spoustu nových funkcí a další překvapení

www.chip.cz

Poskytovatel oblíbené streamovací služby testuje velkou změnu grafiky domovské stránky televizní aplikace. Statické dlaždice by měly nahradit interaktivnější náhledy. Oznámeny byly i další nové funkce.

10

07

Konec oční gymnastiky: Netflix testuje největší změnu za 10 let

insmart.cz

Netflix, aktuálně největší streamovací služba na světě, se od svého vzniku každou chvíli mění. Nyní přichází s radikální změnou vzhledu své televizní aplikace, která má za cíl zjednodušit a zpříjemnit její používání. Téměř 270 milionů…

Tuesday, Jun 11

21

Netflix vládne filmům, seriály ale mají nového krále z Disney+. A dlouho budou

samsungmagazine.eu

Netflix, Prime Video, Max, Disney+, Apple TV+, SkyShowtime – v České republice už máme poměrně bohatý výběr streamovacích platforem, mezi které můžeme řadit i voyo, iVysílání nebo Prima+ a další. Server JustWatch vytvořil pro ČR aktuální…