English

nintendo-switch / Čeština

Stories published on Jul 17
  • Related stories in the last 90 days
  • Stories published on Jul 17

Wednesday, Jul 17

18

Nintendo v srpnu představí hru Emio – The Smiling Man

www.wn24.cz

Společnost Nintendo nedávno odhalila chystané vydání nové hry s názvem Emio - The Smiling Man. Hra byla původně označována jako horor, ale nakonec se z ní vyklubal nový přírůstek do série Famicom Detective Club. Hra bude uvedena na trh 29.…

09

Na Nintendo Switch Online přistála trilogie o hvězdě Starfym. Na Západě dosud nevyšla - INDIAN

indian-tv.cz

V rámci rozšířeného předplatného Expansion Pack si můžeme zahrát trilogii Densetsu no Starfy. Roztomilé skákačky z Game Boy Advance doteď mimo Japonsko nikdy nevyšly. Bohužel, hry jsou nepřeložené.

08

Rockstar možná přinese předplatné GTA+ na Switch

gamepress.cz

Předplatitelská služba Rockstar Games na oficiálních stránkách společnosti zřejmě přidala Nintendo Switch jako další platformu. GTA+, měsíční předplatitelská služba společnosti Rockstar Games, možná zamíří na Nintendo Switch. Služba, která…

Tuesday, Jul 16

16

Grand Theft Auto V na Nintendo Switch? Prý to naznačují stránky Rockstaru - INDIAN

indian-tv.cz

Tez2, který sleduje aktivitu známého studia, si všimnul zařazení Nintenda Switch na seznam platforem na webových stránkách Rockstaru, kde jsou informace o hrách zahrnutých do GTA+.

Sunday, Jul 14

11

Switch je nejdéle sloužící konzolí Nintenda bez nástupce - INDIAN

indian-tv.cz

Nintendo Switch si připisuje další zajímavost. Jde o nejdéle sloužící konzoli Nintenda bez příchodu nástupce. Tím překonává dosavadní rekord, který v životnosti držela konzole NES.

Wednesday, Jul 10

17

Nintendo vystrašilo hráče teaserem hororu

www.vortex.cz

Nintendo vystrašilo hráče teaserem hororu. Zdá se, že na Switch míří nějaká strašidelná hra. Hráči se ptají: "Kdo je Emio?"

Tuesday, Jul 9

18

Kolekci Nintendo Switch Sports obohatí basketbal - INDIAN

indian-tv.cz

Tohle je příjemné překvapení pro majitele Nintenda Switch Sports. Společnost se rozhodla obohatit tuhle sportovní hru o novou disciplínu. Už brzy mezi sporty najdete basketbal.

Saturday, Jul 6

12

Switch 2 by neměl být nedostatkovým zbožím

hrej.cz

Japonská herní společnost Nintendo se ve výroční zprávě určené investorům rozpovídala o zajištění dostupnosti nástupce populárního Switche. Situace s nedostatkem zboží, jako v případě PlayStation 5, by neměla nastat.

Friday, Jul 5

14

Nintendo Switch Online přidává 7 klasických titulů

cz.ign.com

Společnost Nintendo přidala do online knihovny Nintenda Switch sedm klasických titulů včetně Urban Champion, Golf a dalších.

Friday, Jun 21

11

Deliver Us the Moon brzy přistane na konzoli Nintendo Switch

hrej.cz

Sci-fi adventura už za necelý měsíc zakotví na další platformě. Nový trailer přináší gameplay záběry.

Wednesday, Jun 19

16

Nintendo přišlo s pořádným nášupem novinek. Majitelé Switch mají z čeho vybírat

mobilizujeme.cz

Videoherní gigant Nintendo pořádal velkou konferenci Na akci Nintento Direct byl k vidění pořádný nášup novinek Majitelé konzole Switch se rozhodně mají na co těšit Začátek prázdnin patří každoročně různým herním konferencím, na kterých…

11

Sledujte ukázku z Lego Horizon Adventures na konzoli Nintendo Switch

hrej.cz

Aloy v kulisách z plastových kostiček bude připravena i na Switch. Hra se předvádí v novém traileru.

10

V připravované hře The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom pro Nintendo Switch budeme hrát za princeznu Zeldu

cz.ign.com

Hra The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom byla oznámena pro Nintendo Switch a místo hrdiny Linka se hráči ujmou role princezny Zeldy.

08

Donkey Kong Country Returns HD oznámen pro Switch, na trh přijde v lednu 2025

gamepress.cz

Již nějakou dobu se objevují informace o tom, že se pracuje na nové 3D hře Donkey Kong (nebo se alespoň v jednu chvíli pracovalo), a přestože společnost Nintendo zatím takovou hru neoznámila, fanoušci této série přinejmenším dostanou šanci…

Tuesday, Jun 18

19

Nintendo opět zabodovalo, během Directu ukázalo hry pro následující měsíce

www.idnes.cz

Očekávaná prezentace Nintendo Direct nezklamala. S přihlédnutím k tomu, že konzole Switch je na konci svého životního cyklu, nebyla očekávání tak vysoká. Nintendo přesto doběhne do cíle v plné parádě.

18

Darkest Dungeon 2 - Official Nintendo Switch Announcement Trailer | Nintendo Direct 2024

cz.ign.com

Check out the trailer for Darkest Dungeon 2, coming to Nintendo Switch on July 15, 2024. Darkest Dungeon II is a rogue-lite turn-based road trip of the damned. Form a party, equip your stagecoach, and set off across the decaying landscape…

Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game - Official Nintendo Trailer | Nintendo Direct 2024

cz.ign.com

Play as a Hobbit in Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game, a cozy life sim game where you can step into Tolkien's popular world.Grow your garden, forage for ingredients, meet some familiar faces, and help the local townsfolk…

Stray - Official Nintendo Switch Announcement Trailer | Nintendo Direct 2024

cz.ign.com

Watch the Stray trailer for the game from Annapurna Interactive where you play as a cat exploring an unfamiliar, long-forgotten city.Stray is coming to Nintendo Switch this Holiday season (2024).

Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven – Official Announcement Trailer | Nintendo Direct 2024

cz.ign.com

Check out the trailer for the non-linear RPG, Romancing SaGa 2. Originally released in 1993 in Japan, Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven makes its triumphant return in this first full remake coming to Nintendo Switch on October 24,…

17

Among Us - Official New Roles Trailer | Nintendo Direct 2024

cz.ign.com

Check out the trailer for the Among Us free update to see the new abilities for crewmates and imposters. See what’s new in Innersloth’s social deception game in the Among Us free update, arriving on Nintendo Switch later today.