English

sebastian-vettel / Čeština

Stories published on May 21
  • Related stories in the last 90 days
  • Stories published on May 21

Tuesday, May 21

14

Vettel: Konec kariéry bolí, ale návrat je nepravděpodobný

gpf1.cz

Sebastian Vettel, který opustil F1 na konci roku 2022, přiznal, že návrat do paddocku v Imole v něm vyvolal touhu po návratu.

13

Vettel reagoval na spekulace ohledně návratu do Formule 1

tn.nova.cz

Čtyřnásobný světový šampión Sebastian Vettel z Německa popřel spekulace o svém návratu do kolotoče Formule 1. Šestatřicetiletý závodník o uplynulém víkendu v Imole vzdal hold životům Ayrtona Senny a Rolanda Ratzenbergera, kteří před…

10

Emoce v Imole. Vettel a spol. si připomněli nejtragičtější víkend moderní historie F1

Aktuálně.cz

Sebastian Vettel byl o víkendu v Imole hlavním hybatelem připomínky 30 let od tragické smrti pilotů formule 1 Rolanda Ratzenbergera a Ayrtona Senny.

Monday, May 20

18

Jeden z mých nejlepších zážitků za volantem, hodnotil Vettel jízdu, kterou uctil památku Senny a Ratzenbergera

f1sport.auto.cz

Sebastian Vettel vzdal během uplynulého víkendu v Imole hold tragicky zesnulým jezdcům F1 Ayrtonu Sennovi a Rolandu Ratzenbergerovi.

11

“Provolával jsem jejich jména,” prozradil Vettel o jízdě v McLarenu MP4/8

gpf1.cz

Sebastian Vettel před nedělním závodem F1 "provolával" jména dvou jezdců formule 1, kteří zahynuli při haváriích v Imole před 30 lety, když na jejich počest objížděl okruh.

Saturday, May 18

21

Foto: Vettel se v Imole projel v Sennově McLarenu MP4/8

f1sport.auto.cz

Sebastian Vettel se dnes v Imole projel ve voze McLarenu z roku 1993.

Friday, May 17

23

Vettel uvažoval o odchodu z F1 po smrtelné nehodě Huberta

svetformule.cz

Sebastian Vettel se zůčastní závodního víkendu na okruhu v Imole, kde se v neděli pojede Velká cena Emilia-Romagna. Němec se účastní také tohoto víkendu ve spojitosti se vzpomínkovou akcí na Ayrtona Sennu a Rolanda Ratzenbergera, kteří…

Monday, May 13

22

Formule RB7 v srpnu prolétne Prahou: V roce 2011 s ní vyhrál Němec Vettel mistrovský titul

www.blesk.cz

Prahou se po třech letech projede monopost formule 1 Red Bull. Zástupci týmu představí fanouškům 17. srpna vůz RB7, s nímž vyhrál Němec Sebastian Vettel před třinácti lety mistrovský titul. Dějiště předváděcí jízdy organizátoři zatím…

Monday, May 6

15

Formule 1: Sebastian Vettel to oznámil oficiálně! Vrací se do vozu F1

motorguru.cz

Novina ve Formuli 1! Sebastian Vettel oficiálně oznámil, že se dočasně vrátí do vozu F1.

Thursday, May 2

16

Vettel se na Sennovu počest projede na okruhu v Imole v McLarenu MP4/8

Sport.cz

Čtyřnásobný mistr světa formule 1 Sebastian Vettel vzdá při letošní Velké ceně Emilie Romagny na okruhu v Imole hold Ayrtonu Sennovi, od jehož tragické smrti uplynulo ve středu 30 let. Německý pilot, jenž v roce 2022 ukončil kariéru,…

15

Vettel vzdá hold legendárnímu Sennovi. V Imole se sveze v jeho McLarenu

iDNES.cz / Sport

Čtyřnásobný mistr světa formule 1 Sebastian Vettel vzdá při letošní Velké ceně Emilie Romagny na okruhu v Imole poctu Ayrtonu Sennovi, od jehož tragické smrti uplynulo ve středu 30 let. Německý pilot, jenž v roce 2022 ukončil kariéru,…

Wednesday, Apr 10

11

Vettel k Mercedesu a Sainz k Red Bullu? Vyjádřují se Russell i Marko

f1news.autoroad.cz

Na jezdeckém trhu bude živo. Vše odstartoval Lewis Hamilton, který na počátku sezóny oznámil svůj přestup k Ferrari. Vrátí se do Formule 1 čtyřnásobný šampion Sebastian Vettel? A skončí Carlos Sainz místo v Audi u Mercedesu?

Friday, Apr 5

14

Vettel do Mercedesu? Ne. Hamilton se přimlouval, Wolff ale myslí na jiná jména

TN.cz

Čtyřnásobný mistr světa ve Formuli 1 Sebastian Vettel nedávno oznámil, že uvažuje o návratu do kolotoče závodů. Dokonce se přiznal, že už několikrát mluvil i s šéfem Mercedesu Totem Wolffem, i když ne vyloženě o tom, že by mohl jezdit za…

Thursday, Apr 4

13

Přemýšlím o návratu, ale není to priorita číslo jedna, říká Vettel

f1sport.auto.cz

Sebastian Vettel, kterému bude brzy 37 let, opustil F1 v roce 2022. Nyní přemýšlí o návratu. Zatím to ale podle něj není priorita a neexistuje ani nic konkrétního.

12

Sebastian Vettel o Hamiltonově přestupu do Ferrari

svetformule.cz

Sebastian Vettel, který za Ferrari závodil mezi lety 2015 až 2020, se v rozhovoru pro Sky Sports rozhovořil o přestupu sedminásobného šampiona Lewise Hamiltona do stáje v Maranellu.

Wednesday, Apr 3

21

Vettel o návratu do F1 a o momentální situaci v Red Bullu

svetformule.cz

Sebastian Vettel, který s Red Bullem mezi lety 2010 až 2013 získal čtyři mistrovské tituly, v rozhovoru pro Sky Sports vyjádřil svůj názor na nynější kontroverze ohledně šéfa týmu Christiana Hornera. Přiznal také, že přemýšlí o návratu do…

19

Vettel uvažuje o návratu do formule 1. Bývalý šampion přiznal, že je v kontaktu s Wolffem

www.livesport.cz

Čtyřnásobný mistr světa Sebastian Vettel (36) přemýšlí o návratu do formule 1. Německý pilot televizi Sky Sport řekl, že je v kontaktu s šéfem Mercedesu Totem Wolffem i zástupci jiných stájí.

18

Čtyřnásobný mistr světa Vettel uvažuje o návratu do formule 1

Sport.cz

Čtyřnásobný mistr světa Sebastian Vettel přemýšlí o návratu do formule 1. Šestatřicetiletý německý pilot televizi Sky Sport řekl, že je v kontaktu s šéfem Mercedesu Totem Wolffem i zástupci jiných stájí.

Saturday, Mar 30

20

Vettel popřel zvěsti o jeho návratu do formule 1

svetformule.cz

Bývalý závodník formule 1, Sebastian Vettel, popřel, že by byl připraven na návrat do formule 1 v následujícím roce. Připustil ale, že s myšlenkou návratu někdy „koketuje“.

Wednesday, Mar 27

10

Vettel v Porsche 963 usiluje o závodění na 24h Le Mans

svetformule.cz

Čtyřnásobný mistr světa formule 1 Sebastian Vettel absolvoval testování v Aragonii s týmem Porsche Penske Motorsport s Porsche hypercar 963. Přišla i na slova o závodění na 24 hodinovém závodě v Le Mans.