English

var / Čeština

Stories published on Jun 1
  • Related stories in the last 90 days
  • Stories published on Jun 1

Saturday, Jun 1

21

Fantazie ve třetí lize! Výkop měl mistr světa, pobavilo i obří choreo a Vary drží naději

www.efotbal.cz

Česká liga > Karlovarská Slavia utíká hrobníkovi z lopaty.

12

Karlovy Vary opraví most v Rolavské ulici k zahrádkářské osadě

Karlovy Vary opraví most v Rolavské ulici, který má už velmi omezenou nosnost. Je na hraně životnosti. Rekonstrukce pomůže hlavně místním zahrádkářům, pro které je most hlavní přístupovou cestou do zahrádkářské kolonie. Práce by měly stát…

Friday, May 31

18

Co potřebujete vědět, než vyrazíte na filmový festival v Karlových Varech

www.seznamzpravy.cz

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary se v roce 2024 koná už po osmapadesáté. Kdy se uskuteční, na jaké filmy se mohou diváci těšit a jaká je cena vstupenek? Přehled toho, co zatím pořadatelé prozradili.

17

Ženu z Karlových Varů navedli, ať si půjčí 600 tisíc korun. Pak je podvodníkům poslala

Novinky.cz

O takřka šest set tisíc korun přišla čtyřiačtyřicetiletá žena z Karlových Varů, která si podle návodu podvodníků půjčila u banky téměř šest set tisíc korun, které následně poslala na jejich účet.

15

EUC a.s.: Zahájení výplaty čtvrtého úrokového výnosu dluhopisu EUC VAR/27

www.patria.cz

Společnost EUC a.s. zveřejňuje informaci o výplatě čtvrtého úrokového výnosu dluhopisu EUC VAR/27, ISIN CZ0003540965.

05

Goetrail - Karlovy Vary se dočkaly oficiálního, městem vybudovaného trailu

dolekop.com

V sobotu 8. června bude zahájen provoz Goetrailu vedoucího z Goethovy vyhlídky v Karlových Varech. Otevření trailu bude spojeno se slavnostním přestřižením pásky a doprovodným programem s exhibicemi a cykloškolou.

01

Vary posílí účastník letošního mistrovství světa, norský útočník Salsten podepsal na rok

www.livesport.cz

Hokejisty extraligových Karlových Varů posílí norský reprezentační útočník Eirik Salsten (29). Účastník letošního mistrovství světa podepsal s Energií roční smlouvu. Klub o tom informoval na svém oficiálním webu.

Thursday, May 30

00

Karlovy Vary lovily v Norsku. Přichází reprezentační útočník Salsten

iDNES.cz / Sport

Hokejisty extraligových Karlových Varů posílí norský reprezentační útočník Eirik Salsten. Účastník letošního mistrovství světa podepsal s Energií roční smlouvu. Klub o tom informoval na svém oficiálním webu.

23

Hokejisty Karlových Varů posílí norský reprezentační útočník Salsten

Sport.cz

Hokejisty extraligových Karlových Varů posílí norský reprezentační útočník Eirik Salsten. Účastník letošního mistrovství světa podepsal s Energií roční smlouvu. Klub o tom informoval na svém oficiálním webu.

22

Přestupy v extralize ONLINE: Vary berou Nora. Zahrál si na MS v Praze

Blesk.cz / Sport

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.

21

MS v Praze a... Teď Karlovy Vary! Energie vítá severskou posilu

www.hokej.cz

Nejen finská mašina na body Arttu Ilomäki! Druhou severskou posilou Energie se před nadcházející extraligovou sezonou stává norský reprezentační útočník Eirik Salsten.

19

ÚSPORY ENERGIE V PROVOZOVNĚ ALBERT 820 KARLOVY VARY

Předmětem veřejné zakázky je dodávka kompletní technologie chlazení, distribučního nábytku, chladících a mrazících místností, a dále technologie HACCP.

17

Kvůli výběru některých nových ředitelů škol v Karlových Varech píší učitelé petice a dopisy

www.novinky.cz

Neobvykle rušno je v Karlových Varech v posledních týdnech kvůli výběru nových ředitelů některých základních škol ve městě. Karlovarští městští radní totiž ve čtyřech případech z celkových sedmi konkurzů nerespektovali výběr odborných…

13

Kremační pec bude mít odstávku. Vary plánují i velkou rekonstrukci krematoria

karlovarsky.denik.cz

Pec v krematoriu dosáhla svého maxima. Za špatný stav může i koronavirová pandemie. Nebýt jí, ještě nějaký čas by pec vydržela.

11

Pirát z Karibiku se vrací: Geoffrey Rush se opět objeví na filmovém festivalu ve Varech

www.extra.cz

Letošní ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary zná první zvučné jméno. Dorazí australský herec Geoffrey Rush, známý svými rolemi ve filmech Piráti z Karibiku, Bídníci či Záře. Na 58. ročníku festivalu, který začne již 28.…

06

Filmové tipy podle redakce: Kterých 5 snímků by vám letos nemělo uniknout na filmovém festivalu v Karlových Varech?

www.marianne.cz

Blíží se jedna z nejočekávanějších akcí roku – Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech. Kromě hvězd na červeném koberci, nádherných rób a doprovodného programu se samozřejmě těšíme na gró celého festivalu, tedy filmové novinky.…

Rokycanským tenistům Karlovy Vary nesvědčily

rokycansky.denik.cz

Divizní tenisté Rokycan se probojovali mezi elitu Plzeňského a Karlovarského kraje. Zatím platí nováčkovvskou daň, když neuspěli ani ve čtvrtém vystoupení.

01

Tipy Deníku: Poklady swingu ve Varech, Obrok na Valči i oslava

karlovarsky.denik.cz

Karlovarský deník vám přináší jako každý týden přehled tipů na různé akce, které se konají od pátku 31. května na Karlovarsku, ale také na Chebsku či Sokolovsku. Nechte se inspirovat.

Wednesday, May 29

19

Stav Sokolské ulice v Karlových Varech je neudržitelný. Město ji opraví

karlovarska.drbna.cz

Už v letošním roce se chystá město Karlovy Vary opravit Sokolskou ulici. Její stav už je podle vedení města neudržitelný a není možné opravy dále odkládat. Kromě samotné rekonstrukce tady vzniknou také nová parkovací místa. Náklady budou…

16

Přehledně: Jaké filmy budou letos soutěžit v Karlových Varech?

www.seznamzpravy.cz

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech zná jména soutěžních snímků. Ve dvou sekcích se jich o sošku Křišťálového glóbu „utká“ 24. Podívejte se na seznam filmů, které pořadatelé zatím představili pro 58. ročník festivalu.