English

var / Čeština

Stories published on Jul 21
  • Related stories in the last 90 days
  • Stories published on Jul 21

Sunday, Jul 21

17

Nově používaná kalibrovaná čára u VARu protahuje verdikty rozhodčích

www.ceskatelevize.cz

Větší přesnost, větší průtahy. Hned první zápasy fotbalové sezony ukázaly, že posuzování ofsajdových situací s pomocí kalibrované čáry může zápasy prodlužovat. V sobotních zápasech v Českých Budějovicích a na stadionu Dukly se čekalo téměř…

16

Hokejové Karlovy Vary mají pátého nového obránce, Fin Reunanen si zahrál i NHL

karlovarska.drbna.cz

Už pátým novým hráčem v obraně hokejistů Karlových Varů před nadcházející sezonou se stal Fin Tarmo Reunanen, který má na kontě čtyři zápasy v NHL za New York Rangers. Poslední dva roky strávil ve finské lize v Lukko Rauma. V Karlových…

15

Letní (ne)kino v Karlových Varech

www.turistika.cz

Nejenom promítání filmů, ale také koncerty, během filmového festivalu byly prostory také využívány. Byla to krásná doba romantických večerů v přírodním parku.

Karlovy Vary vítají mladého odchovance, ze zámoří se vrací útočník Sapoušek

iDNES.cz / Sport

Hokejový útočník Robin Sapoušek po návratu ze zámoří do Karlových Varů podepsal se Západočechy novou smlouvu do dubna 2027. Dvacetiletý dvojnásobný medailista z juniorského mistrovství světa se do mateřského klubu vrátil po dvou letech.…

Dvořákova symfonie číslo 9 e moll Z Nového světa a symfonické Karlovy Vary

www.turistika.cz

Poštovní dvůr se nachází na okraji lázeňské části města Karlovy Vary a dnes, 20. července slaví 130. výročí jedné významné hudební události.

14

VAR ukázal svůj potenciál, v dobrých rukou dokáže divy

medium.seznam.cz

Fotbaloví videorozhodčí to nemají v České republice jednoduché. Není divu, stávají se případy, kdy až extrémně zbytečně zasahují do dění na hřišti, zdržují či i přes možnost videozáznamu chybují.

12

Útočník Sapoušek prodloužil smlouvu s Karlovými Vary až do roku 2027

www.hokej.cz

Nadaný forvard Robin Sapoušek spojí svou budoucnost s mateřskými Karlovými Vary: s předstihem se s nimi dohodl na prodloužení smlouvy až do roku 2027.

10

Hapal po Bohemians: Zápas rozhodl proměňování šancí. Kouč Baníku mluvil o problémech s VARem, co Ostravě zápas v Ďolíčku ukázal?

www.ruik.cz

Takhle si start do nového ročníku nepředstavovali. Ostravský Baník nezískal v úvodním kole proti Bohemians ani bod, když prohrál 1:2. Naději na remízu až v nastavení druhé půle vykřesal Abdullahi Tanko. Jak zápas zhodnotil kouč Pavel Hapal?

04

Stojíte a nevíte. Hapal o Baníku i VARu na Bohemians. Proč nehrálo víc posil?

/ROZHOVOR/ Vsadil na osvědčenou sestavu, jediným nováčkem v ní byl Matěj Chaluš a to jen díky zranění Davida Lischky. Body v Ďolíčku to ale fotbalistům Baníku Ostrava a trenéru Pavlu Hapalovi nepřineslo. Několik zahozených tutovek a…

Saturday, Jul 20

21

VAR zlobil, dvě situace v Ďolíčku ale vyřešil. Ofsajd Hrubého? Trenéři se neshodli

Sport.cz

Rozhodčí se v Ďolíčku zapotili. Nejen kvůli horkému počasí, ale i kvůli tomu, že spojení s videem drhlo, a museli řešit v závěru dvě ošemetné situace. Obě dopadly dobře pro domácí Bohemians, kteří v úvodním kole fotbalové Chance Ligy…

Baník srazil sporný gól: VAR nefungoval, Jánoš se prý přiznal. A sudí s trenéry?

Porážkou 1:2 na horké půdě pražských Bohemians začali nový ročník Chance ligy fotbalisté Baníku Ostrava, když jejich jediný gól vstřelil v závěru útočník Abdullahi Tanko. Je však otázkou, jak by vše dopadlo, kdyby sudí Ondřej Berka…

Emoce ve Vršovicích. Druhý gól Bohemians posvětil VAR, Baníku se to nelíbí a cítí křivdu, ofsajd viděl i expert

www.efotbal.cz

Česká liga > Bohemians 1905 v úvodu ligové sezony porazili doma Ostravu 2:1, což znamenalo pro hosty velké zklamání. Baník svému soupeři v nejvyšší soutěži podlehl poprvé od října 2017 a dlouhých 13 zápasech. Ostravský tým navíc cítil…

20

Na hlavním tahu Plzeň – Karlovy Vary dojde k rekonstrukci křižovatky u Všerub

plzenoviny.cz

V pondělí 22. července začnou stavební práce na úpravě křižovatky u Všerub na hlavní silnici spojující Plzeň a Karlovy Vary.

19

Dvořákova symfonie číslo 9 e moll Z Nového světa a symfonické Karlovy Vary

blog.idnes.cz

Poštovní dvůr se nachází na okraji lázeňské části města Karlovy Vary a dnes, 20. července slaví 130. výročí jedné významné hudební události.

12

Nejdek u Karlových Varů je také výchozím bodem pro návštěvu Krušných hor

medium.seznam.cz

Ve vzdálenosti asi 16 km na severozápad od Karlových Varů se nachází město Nejdek. Leží v horském údolí na řece Rolavě a je obklopeno hustými lesy Krušných hor.

08

Dostihy budou patřit Ceně města Karlovy Vary a oslavám 125 let závodiště

karlovarsky.denik.cz

Milovníci dostihů jsou v neděli odpoledne zváni na Hipodrom Holoubek. Vrcholem třetího letošního mítinku bude 95. Cena města Karlovy Vary. Slavnostní atmosféru jí dodá připomínka 125. výroční zahájení provozu závodiště.

Friday, Jul 19

16

Sezona Varů: Černému koni došel dech už na podzim. A hurá do přestavby

www.hokej.cz

Loňské léto v lázeňském městě překypovalo optimistickými vyhlídkami. Nový mecenáš? Smělejší cíle, líbivé úlovky na trhu. Jenže... Slova o tom, že se Energie může proměnit v extraligovou štiku, odvál vítr už po pár měsících.

11

Křižovatka mezi Všeruby a Hunčicemi na trase Plzeň - Karlovy Vary projde úpravou

zpravy.kurzy.cz

V pondělí 22.7.2024 začnou stavební práce na úpravě křižovatky silnic I/20 a III/2051 v rámci akce Všeruby – Hunčice, úprava křižovatky. Křižovatka silnice I/20 a III/2051 mezi městem Všeruby a obcí Hunčice na trase Plzeň – Karlovy Vary…

Thursday, Jul 18

15

VAR centrum, ofsajdová čára, víc kamer. Co nabídne vysílání ligového fotbalu

www.idnes.cz

Každý zápas minimálně na osm kamer, derby a další atraktivní duely až na čtrnáct. Nově vybudované centrum pro videorozhodčí. Ofsajdová čára. To všechno jsou novinky, které nadcházející ročník fotbalové ligy ukáže v televizním vysílání.