English

Bitva o bazén mezi Robbiem Williamsem a kytaristou Led Zeppelin!

Blesk.cz / Celebrity

Tihle slavní sousedé se mají cokoliv, jen ne rádi. Angličtí hudebníci, zpěvák Robbie Williams (44) a kytarista kapely Led Zeppelin Jimmy Page (74), jsou spolu na nože a jejich spor skončil u městské rady. To vše kvůli tomu, že chce první…

More from Blesk.cz / Celebrity

Jun 4

Trans herec Elliot Page o napadení kolegou: Tvrdil mi, že ze mě tu homosexualitu vy**ká!

Herec Elliot Page na své cestě za svou mužskou identitou prošel mnohými fázemi. V období, kdy se ještě prezentoval jako lesbická žena, jej verbálně sexuálně napadl slavný hollywoodský herec!

Jul 15

Kytaristovi z Queenů puklo srdce: Voda ho připravila o to nejcennější!

Blesk.cz / Celebrity

Londýn tento týden zasáhly bleskové povodně. Mezi poškozenými živlem je i kytarista legendární kapely Queen Brian May (73), kterému voda vytopila sklep a přízemí domu a připravila ho o cenné vzpomínky.

Oct 6

Zemřel kytarista Van Halen (†65): Zabila ho rakovina!

Rockeři a rockerky z celého světa smutní. Zemřela jedna z největších legend hardrocku – kytarista Eddie Van Halen (†65), který byl spoluzakladatelem formace Van Halen. Smrt hudebníka oznámil jeho syn.

May 25

Kytarista Queenů Brian May (72): Prodělal infarkt! Jak na tom je?

Blesk.cz / Celebrity

Kytarista legendární rockové skupiny Queen Brian May (72) prodělal infarkt, v pondělí to oznámil fanouškům na sociálních sítích. Dle jeho slov je na tom dobře a je rád, že ho i on má za sebou.

Feb 5

Kytarista Pepa Bolan z Mandrage: Místo do strun řeže do lidí!

Před posledním koncertem několik dní nespali. Kvůli ztrátě drogově závislého zpěváka Víti Starého (31) jsou kluci z Mandrage rázem bez práce. Jen kytarista Pepa Bolan (44) je za vodou.

Sep 30

Zemřel legendární bluesový kytarista Otis Rush (†84)

Blesk.cz / Celebrity

Ve věku 84 let zemřel v sobotu legendární bluesový kytarista a zpěvák Otis Rush. Jeho vášnivá, jazzem podbarvená hudba ovlivnila řadu umělců, od Carlose Santany a Erica Claptona po rockovou kapelu Led Zeppelin.

May 30

Bitva o bazén mezi Robbiem Williamsem a kytaristou Led Zeppelin!

Blesk.cz / Celebrity

Tihle slavní sousedé se mají cokoliv, jen ne rádi. Angličtí hudebníci, zpěvák Robbie Williams (44) a kytarista kapely Led Zeppelin Jimmy Page (74), jsou spolu na nože a jejich spor skončil u městské rady. To vše kvůli tomu, že chce první…

May 3

Kytarista (†70) při koncertu zkolaboval a zemřel: Muzikanti mysleli, že jen prožívá hudbu

Jen pár chvil chybělo do konce koncertu k jeho 70. narozeninám, když uznávaný americký kytarista Bruce Hampton klesl na kolena v často vídaném gestu. Všichni jeho spoluhráči na pódiu to považovali za výraz extáze a nepřestali hrát, ani…

Mar 31

Legendární kytarista Eric Clapton skončil na vozíku! Nepoznali byste ho

Blesk.cz / Celebrity

Britský kytarista Eric Clapton (72), kterému se přezdívá Slowhand, skončil kvůli zdravotním potížím na vozíku. Slavný hudebník je k nepoznání.

Mar 18

Zemřel zpěvák a kytarista Chuck Berry: Světu přinesl rock’n’roll, seděl i ve vězení

Blesk.cz / Celebrity

Legenda odešla do nebe. Jeden z průkopníků rokenrolu, americký zpěvák, kytarista a skladatel Chuck Berry zemřel ve věku 90 let.

Mar 5

Hvězda popu 90. let, zpěvák Tommy Page (†46) spáchal sebevraždu

Blesk.cz

Zpěvák a textař známý hlavně díky svému hitu z devadesátých let I´ll be your everything, který bořil hitparády, byl nalezen oběšený v New Yorku. Zanechal po sobě svého manžela a tři děti.

Dec 29

Zemřel parťák Waldemara Matušky z K.T.O., kytarista Václav Vebr (†75)

Blesk.cz

Ve věku 75 let náhle zemřel zpěvák a baskytarista Václav Vebr, člen kapely K.T.O alias Kamarádi táborových ohňů, legendární skupiny spjaté zejména s Waldemarem Matuškou (†76) a jeho Ženou Olgou (68).

Dec 24

Odešla legenda: Zemřel kytarista Status Quo Rick Parfitt (†68)

Blesk.cz / Celebrity

Ve Španělsku dnes ve věku 68 let zemřel kytarista britské rockové skupiny Status Quo Rick Parfitt. Oznámil to jeho manažer Simon Porter. Podle něj Parfitt zemřel na vážnou infekci v nemocnici ve španělské Marbelle, kde byl od čtvrtka…

Dec 4

Zemřel kytarista Radim Hladík z Blue Effectu: Zabila ho fibróza plic

V neděli ráno ve věku 69 let zemřel kytarista Radim Hladík, který stál mimo jiné u zrodu Blue Effectu. Podle Novinek.cz podlehl následkům fibrózy plic. S nemocí se potýkal už delší čas. Na české hudební scéně se pohyboval od šedesátých let.

Oct 3

Kytarista Radim Hladík čeká na transplantaci: Dostane dámské plíce!

Člen skupiny Blue Effect kytarista Radim Hladík (69) naposledy vystoupil 14. září na Střeleckém ostrově. Jeho věrným společníkem při vystoupeních se mu stal kyslíkový přístroj. Avšak tentokrát koncert „nevydýchal“ a musel být převezen na…

Jul 11

Kytarista Aerosmith zkolaboval při koncertu: Z pódia ho odvezli do nemocnice!

Blesk.cz

Kytarista americké rockové skupiny Aerosmith Joe Perry byl hospitalizován kvůli zdravotním potížím, které ho zastihly při nedělním koncertu v New Yorku. Pětašedesátiletý hudebník musel předčasně odejít z pódia během vystoupení v amfiteátru…

Jun 23

Led Zeppelin v písni Stairway to Heaven neukradla melodii, rozhodl soud

Blesk.cz / Celebrity

Legendární britská rocková skupina Led Zeppelin neukradla pro svou píseň Stairway to Heaven melodii ze skladby Taurus kapely Spirit. Shodla se na tom dnes porota losangeleského soudu.

Jun 19

Kolaps v kapele Čechomor: Kytarista Černý je fit a těší se na další koncerty

Blesk.cz / Celebrity

Fanoušci kapely Čechomor můžou být v klidu. Zpěvák a kytarista František Černý (58), který během koncertu v Ostravě zkolaboval a poté byl převezen do nemocnice už se totiž cítí fit a těší se na další vystoupení.

Jul 12

Neckář v slzách: Zemřel jeho kytarista Ota Petřina!

Blesk.cz

Ve věku 66 let zemřel v sobotu kytarista, skladatel a zpěvák Ota Petřina, který psal hudbu i texty psal pro celou řadu hvězd české pop-music.

Mar 12

Těžký život metalisty: Kytaristu Slipknotu bodl do hlavy jeho bratr!

www.blesk.cz

Být drsným metalistou, to není žádný med. Své o tom ví kytaristu heavy metalové skupiny Slipknot Mick Thomson, kterého ve středu bodl jeho bratr. Šlo patrně o opileckou hádku, při níž zranění utrpěli oba muži.