English

Mexiko - Švédsko 0:3, oba týmy postupují na úkor mistrů světa

iDNES.cz / Sport

Fotbalové mistrovství světa zažívá první šok. Ne proto, že Švédové v posledním utkání skupiny F porazili Mexičany jednoznačně 3:0, ale proto, že tenhle výsledek vyšoupl z šampionátu Německo, obhájce titulu mistrů světa.

More from iDNES.cz / Sport

Feb 2

Korea a Jordánsko postoupily na fotbalovém mistrovství Asie do semifinále

www.idnes.cz

Korejští fotbalisté porazili na mistrovství Asie v Kataru 2:1 po prodloužení Austrálii a postoupili do semifinále. V něm se utkají s Jordánskem, které po výhře 1:0 nad Tádžikistánem prošlo mezi nejlepší čtyři týmy šampionátu poprvé.

Jan 30

Korea vyrovnala v nastavení a po rozstřelu je ve čtvrtfinále mistrovství Asie

www.idnes.cz

Korejští fotbalisté se probojovali poosmé za sebou do čtvrtfinále mistrovství Asie. Na turnaji v Kataru dnes prohrávali se Saúdskou Arábií 0:1, ale v deváté minutě nastavení vyrovnal hlavou na 1:1 Čo Ku-song.

Nov 22

Mexiko - Polsko 0:0, zvítězily silné obrany. Lewandowski neproměnil penaltu

iDNES.cz / Sport

Podruhé za sebou diváci na mistrovství světa v Kataru neviděli gól. Mexiko remizovalo s Polskem 0:0. Nejblíže ke skórování měl útočník Lewandowski, který neproměnil penaltu. Vítězem utkání se staly bezpochyby dvě silné obrany.

Feb 3

ONLINE mistrovství světa v hokeji: Česko - Německo, 19. května 2020

www.idnes.cz

Posledním soupeřem českých hokejistů v základní skupině mistrovství světa ve Švýcarsku jsou Němci. Utkání začíná devatenáctého května od 16:20 hodin.

Jan 31

ONLINE mistrovství světa v hokeji: Česko - Švédsko, 8. května 2020

iDNES.cz

Prvním soupeřem českých hokejistů na mistrovství světa ve Švýcarsku jsou Švédové. Utkání začíná osmého května od 20:20 hodin.

Dec 30

Kanadská dvacítka přehrála Německo, uspěli Švédové i Švýcaři

iDNES.cz / Sport

Kanadští hokejisté zdolali na mistrovství světa dvacítek Německo 4:1 a posunuli se s šesti body ze tří zápasů na druhé místo tabulky ostravské skupiny B. Švédsko vyhrálo ve skupině A v Třinci nad Kazachstánem 6:2 a poskočilo do čela o bod…

Feb 15

Jižní a Severní Korea chtějí mít společné týmy i v Tokiu

iDNES.cz

Jižní a Severní Korea uvažují o tom, že i na olympijských hrách 2020 v Tokiu vytvoří v některých sportech společné týmy. Obě země by rovněž měly spolu nastupovat na zahajovacím ceremoniálu, podobně jako tomu bylo na loňských zimních hrách…

Jun 27

Korea - Německo 2:0, zmar a blamáž obhájců titulu, na turnaji končí

iDNES.cz / Sport

Tak tohle se nečekalo. Jakákoliv výhra by vzhledem k výsledku souběžně hraného utkání poslala Němce ze skupiny F do osmifinále světového šampionátu. Úřadující mistr však překvapivě podlehl Jižní Koreji 0:2 a s turnajem se loučí. Korejci…

Jun 27

Mexiko - Švédsko 0:3, oba týmy postupují na úkor mistrů světa

iDNES.cz / Sport

Fotbalové mistrovství světa zažívá první šok. Ne proto, že Švédové v posledním utkání skupiny F porazili Mexičany jednoznačně 3:0, ale proto, že tenhle výsledek vyšoupl z šampionátu Německo, obhájce titulu mistrů světa.

Jun 23

Jižní Korea - Mexiko 1:2, penalta i jubilejní gól Hernándeze

iDNES.cz / Sport

Mexičtí fotbalisté si v pohledném zápase poradili na světovém šampionát s Jižní Koreou. Výhrou 2:1 se tak přiblížili postupu ze skupiny F. Skóre otevřel z pokutového kopu Carlos Vela, svým padesátým reprezentačním zásahem vítězství…

Jun 18

Švédsko - Korea 1:0, videosudí viděl penaltu, Granqvist ji proměnil

iDNES.cz / Sport

Síla, ohromná bojovnost, nasazení, houževnatost, tvrdost, vůle. Švédští fotbalisté ve svém úvodním utkání na mistrovství světa 2018 v Rusku ukázali všechno, čím jsou proslulí. A proti korejské reprezentaci ve skupině F vydřeli tři body za…

Jun 17

Německo - Mexiko 0:1, jen tyč a břevno. Obhájce překvapivě padl

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Německa, úřadující světoví šampioni, podlehli ve svém úvodním duelu na mistrovství světa v Rusku 0:1 Mexiku. O senzační výhře Středoameričanů rozhodl v prvním poločase Hirving Lozano.

Feb 18

Kanada - Korea 4:0. Vítěz je čtvrtým čtvrtfinalistou, Korea jde na Finy

iDNES.cz / Sport

Hokejisté Kanady podle očekávání si po výhře 4:0 nad Koreou zajistili přímý postup do čtvrtfinále. Poražený domácí tým čeká v úterní kvalifikaci výběr Finska.

Feb 16

Švédsko - Německo 1:0, favorit po brzkém gólu žádný další nepřidal

oh.idnes.cz

Švédové i podruhé na turnaji vyhráli a zároveň sami neinkasovali. Při těsném vítězství nad Německem 1:0 jim čtyřikrát jim pomohla tyč. Jediný gól Seveřanů vsítil po dvou minutách hry Viktor Stalberg.

Feb 15

Švédsko - Norsko 4:0, favorizovaní Švédové překvapení nedopustili

iDNES.cz / Sport

Druhý den hokejového turnaje v Koreji zatím nepřinesl na rozdíl od toho prvního žádné překvapení. Po vítězství Finska nad Německem uspěli i Švédové. Ti v severském derby zdolali jasně 4:0 Norsko. Rozhodli o ní už v první třetině.

May 11

Ovečkin na mistrovství nepřijede, Švédové se mohou těšit na Lundqvista

iDNES.cz / Sport

Poprvé od roku 2009 se Rus Alexandr Ovečkin nezúčastní mistrovství světa v hokeji. Po vyřazení z play-off NHL jej na šampionát nepustí zranění kolene, které utrpěl v 1. kole s Torontem.

Oct 8

Německo - Česko 3:0, fotbalisté mistrům světa vůbec nestačili

iDNES.cz / Sport

Čeští fotbalisté musí být rádi, že ten zápas mají za sebou. V kvalifikaci o postup na mistrovství světa 2018 se proti domácím Němcům takřka nepotkali s míčem a po jednoznačném průběhu podlehli 0:3.

Jun 26

Německo - Slovensko 3:0, úřadující mistři světa zápasu dominovali

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Německa porazili Slovensko 3:0 a podle očekávání postoupili do čtvrtfinále. Úřadující mistry světa poslal do vedení brzy parádním volejem Boateng, krátce před pauzou zvýšil Gomez. Po obrátce se krásně trefil Draxler. Němci navíc…

Jun 12

Německo - Ukrajina 2:0, úřadující mistři světa vstoupili do Eura výhrou

iDNES.cz / Sport

Německá reprezentace porazila v prvním utkání evropského šampionátu Ukrajinu o dva góly. Na stadionu v Lille dal svůj první gól v reprezentaci obránce Mustafi, v závěru Němci pojistili svůj náskok povedeným protiútokem. Pro favorita…

Apr 6

Švédové jsou mistry světa v curlingu, Češi skončili devátí

sport.idnes.cz

Mistry světa v curlingu se v kanadském Halifaxu stali Švédové. V nedělním skandinávském finále porazili obhájce titulu z Norska 9:5 a po roční přestávce se vrátili na světový trůn.