English

Slávisté mezi Ligou mistrů hrají v Boleslavi. Kouč zvažuje změny

iDNES.cz

Jeden tým dostal deset branek, jeho soupeř jich deset nastřílel. Páteční předehrávka 4. kola první fotbalové ligy mezi Mladou Boleslaví a Slavií¨(výkop 18.30) přinese souboj nejhorší obrany a nejlepšího útoku.

More from iDNES.cz

May 26

Slavia - Mladá Boleslav 4:0, Jurečka je králem střelců, platil i gól z ofsajdu

www.idnes.cz

Slávističtí fotbalisté si užili domácí rozlučku proti Mladé Boleslavi, kterou v poklidném tempu porazili 4:0. Na konci se slavnostně loučili s útočníkem Teclem, který končí kariéru. A ještě předtím dotlačili Jurečku ke střelecké koruně.

Dec 19

Vítkovice díky dvěma gólům v poslední třetině přehrály Mladou Boleslav

iDNES.cz / Sport

Hokejisté Vítkovic zdolali v dnešní předehrávce 28. kola extraligy Mladou Boleslav 2:0 a poslednímu celku soutěže se tak vzdálili na jedenáct bodů. Vyrovnané utkání ale strhli na svou stranu teprve ve třetí části góly Marka Kaluse a Petra…

Dec 10

Slavia - Mladá Boleslav 2:0, půle bez gólů, pak pálili Holeš a Jurečka z penalty

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté po vítězství 2:0 nad Mladou Boleslaví v závěrečném utkání 18. ligového kola zmírnili náskok vedoucí Sparty na pět bodů. K dobru navíc mají ještě dohrávku ve Zlíně.

Dec 12

Slavia - Boleslav 2:0, u obou gólů Bah. A Mandous je blíž rekordu

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté v předposledním utkání ligového podzimu porazili Mladou Boleslav 2:0 a drží svůj náskok na prvním místě tabulky. Vedoucí gól vstřelil Alexander Bah, který poté připravil také druhou trefu pro Stancia.

Nov 20

Mladá Boleslav - Zlín 1:0, rozhodl Škoda svým stým gólem v české lize

www.idnes.cz

Fotbalový útočník Milan Škoda vstřelil stý gól v domácí nejvyšší soutěže. Svým celkově 119. ligovým gólem rozhodl o vítězství Mladé Boleslavi v 15. kole nad Zlínem 1:0. Zlín inkasoval po třech kolech, kdy jeho brankář udržel nulu.

May 23

Olomouc - Mladá Boleslav 0:3, góly si rozdělili Klíma, Drchal a Škoda

iDNES.cz

O vítězství 3:0 Mladé Boleslavi v Olomouci ve 33. kole fotbalové Fortuna ligy rozhodli útočníci. V prvním poločase se prosadil Jiří Klíma, po změně stran na něj navázali Václav Drchal a střídající Michal Škoda. Hanáci od 82. minuty…

Mar 14

Mladá Boleslav - Slavia 0:3, krásné góly Stancia, výhru stvrdil Júsuf

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté zvítězili v rámci 23. kola Fortuna ligy v Mladé Boleslavi 3:0. V první půli rozhodl dvěma góly Nicolae Stanciu, z pokutového kopu přidal třetí branku střídající Júsuf.

Feb 19

Rada proti Jarolímovi. Fotbalisté Jablonce vyzvou Mladou Boleslav

iDNES.cz / Sport

Po téměř měsíční pauze nastoupí fotbalisté FK Jablonec opět doma na Střelnici. V předehrávce 20. kola 1. ligy hostí v pátek od 16 hodin v duelu s příchutí derby Mladou Boleslav.

Sep 26

Karviná - Mladá Boleslav 0:0, minimum šancí, žádný gól

www.idnes.cz

Karvinští fotbalisté ne a ne doma vyhrát. V 5. kole první ligy remizovali s Mladou Boleslaví. V utkání si oba týmy vytvořily minimum příležitostí, z kterých by mohly skórovat.

Sep 28

Slavia - Boleslav 1:0, gól Olayinky, Mešanovič nedal v nastavení penaltu

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté se na středeční utkání Ligy mistrů s Dortmundem naladili vítězstvím. V 11. kole Fortuna ligy zdolali Mladou Boleslav 1:0 díky zásahu Olayinky z úvodu střetnutí. V nastavení pak hostující Mešanovič neproměnil pokutový…

May 31

Kvalifikace o Evropskou ligu: Ostrava se o předkolo utká s Mladou Boleslaví

iDNES.cz

Rozhodující zápas o účast ve druhém předkole Evropské ligy. Zahrají si v něm v červenci fotbalisté Baníku Ostrava, nebo Mladé Boleslavi? Vrcholí nadstavba nejvyšší soutěže, kvalifikace o poháry se hraje v sobotu od 15 hodin.

Aug 20

Fotbalová Boleslav sází na mladé a baví fůrou gólů

fotbal.idnes.cz

Když Ladislav Takács v březnu 2014 debutoval ve fotbalové lize, bylo mu teprve sedmnáct let. Od té chvíle až do víkendu stihl nastřádat 84 startů, v nichž měl na kontě pouze tři vstřelené branky. V sobotu proti Opavě přidal rovnou dvě,…

May 14

Rekordní účast a Synek na startu. Kolo pro život navštívilo Mladou Boleslav

sport.idnes.cz

V sobotu se město automobilů proměnilo v město dvou kol. V Mladé Boleslavi se konal třetí díl seriálu Kolo pro život. Ve dvaceti stupních a slunečném počasí se na startu nejdelší trati objevil také pětinásobný mistr světa ve veslování…

Aug 27

Slavia - Boleslav 4:0, jasnou výhru mistra dovršily kuriózní góly

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté se na tři body ani nenadřeli, proti odevzdané Mladé Boleslavi dali už do poločasu dva góly a zápas 5. kola první ligy nakonec vyhráli hladce 4:0. Hrdinou je nizozemský útočník Van Buren, střelec dvou branek. Třetí si…

Jun 19

Mladou Boleslav čeká v Evropské lize cesta na Island, nebo do Irska

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Mladé Boleslavi se ve 2. předkole Evropské ligy utkají s vítězem duelu mezi islandským Stjarnanem a Shamrockem Rovers z Irska. První duel je na programu 13. července na hřišti soupeře, domácí odveta o týden později.

Nov 19

Mladá Boleslav - Plzeň 0:0, bez šancí, bez gólů, slabý šlágr nenadchl

iDNES.cz / Sport

Mladoboleslavští fotbalisté poprvé v letošním ligovém ročníku nedali gól, ve šlágru 14. kola tak s vedoucí Plzní po oboustranně nepovedeném představení remizovali 0:0. Lídr ztratil část svého náskoku, před druhým Zlínem vede jen o dva body.

Aug 4

Pardubice opět porazily Mladou Boleslav, Třinec nedal Olomouci gól

iDNES.cz / Sport

Pardubičtí hokejisté porazili v přípravě před novou extraligovou sezonou Mladou Boleslav i v odvetě na soupeřově ledě. Stejně jako Středočeši prohrál také své druhé vystoupení finalista minulého ročníku Třinec, který nestačil na Olomouc.

Aug 2

Fotbalová liga: Slavia - Liberec 2:2, Boleslav - Brno 1:0, Jablonec - Bohemians 1:1

iDNES.cz / Sport

Fotbalová liga má v neděli na programu tři utkání, v nichž se představí pohároví zástupci. Od 17.00 Slavia hostí Slovan Liberec a Mladá Boleslav, která už z kvalifikace o Evropskou ligu vypadla, hraje s Brnem. O hodinu později nastoupí…

Jun 19

Dohodnuto, podepsáno. Baroš bude střílet góly za Mladou Boleslav

iDNES.cz / Sport

Fotbalista Milan Baroš bude po odchodu z Baníku Ostrava hrát za Mladou Boleslav. Po návratu z dovolené podepsal v novém klubu smlouvu na dva roky a brzy se zapojí do přípravy.

Feb 28

Fotbalová liga: Příbram - Boleslav 2:0, Budějovice - Brno 0:3

fotbal.idnes.cz

Středočeské derby a přímý souboj dvou týmů, které bojují o záchranu. Sobotní podvečerní program fotbalové ligy obstarají zápasy Příbram - Mladá Boleslav a České Budějovice - Brno. Od 17.00 sledujte v on-line reportáži.