English

Teplice - Slavia 0:3, jasná záležitost, Pražané mají pátou výhru

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Slavie ideálním způsobem odpověděli na poslední zaváhání s Jabloncem - na stadionu Teplic zvítězili v 6. kole první ligy hladce 3:0. Prosadili se Tecl, Kúdela a ve druhé půli Sýkora. Severočeši prohráli potřetí za sebou.

More from iDNES.cz / Sport

Apr 20

Jablonec - Zlín 0:0, hosté nevystřelili, přesto v deseti vyválčili bod

www.idnes.cz

Zlínští fotbalisté odjíždějí z Jablonce s cenným bodem za remízu 0:0, kterou vybojovali i přesto, že hráli více než polovinu zápasu v deseti. V závěru první půle se totiž nechal vyloučil obránce Pidro.

Aug 23

Budějovice - Slavia 0:6, skvostný start a dominance mistra, tři góly dal Tecl

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Slavie zahájili cestu za obhajobou titulu znamenitě - v úvodním kole Fortuna ligy deklasovali České Budějovice 6:0. Třemi zásahy se blýskl útočník Tecl, trefili se ještě Bořil, Masopust a střídající Holeš.

Feb 22

Slavia - Opava 2:0, z velké převahy dva góly, trefili se Musa a Tecl

www.idnes.cz

Druhé jarní utkání zvládli fotbalisté Slavie o něco lépe než to předchozí. Proti předposlední Opavě dominovali, z nadvlády ve hře vytěžili dvě branky: v první půli se trefil Musa, v závěru ještě střídající Tecl.

Nov 5

Barcelona - Slavia 0:0, senzace v Lize mistrů, hosty podržel Kolář

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté v Champions League způsobili velkou senzaci. Ve svém čtvrtém vystoupení v prestižní klubové soutěži nedostali gól v Barceloně, kde remizovali 0:0. Do tabulky skupiny F si připsali druhý bod.

Oct 6

Jablonec - Slavia 0:2, hosté rozhodli po půli, ligu vedou o šest bodů

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté si před reprezentační přestávkou vytvořili na prvním místě tabulky šestibodový náskok před druhou Plzní. Ve 12. kole využili jejího zaváhání v Mladé Boleslavi a sami zvládli zápas v Jablonci, kde po trefách Součka a…

Mar 16

Slovácko - Jablonec 0:0, hostům zachránil bod v závěru gólman Hrubý

iDNES.cz

Fotbalisté Slovácka v 25. kole Fortuna ligy remizovali s Jabloncem 0:0 a elitní šestce se nepřiblížili. Vyhrát mohly oba týmy, největší šanci měl tři minuty před koncem domácí Juroška, ale perfektní zákrok předvedl gólman Hrubý.

Aug 25

Teplice - Slavia 0:3, jasná záležitost, Pražané mají pátou výhru

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Slavie ideálním způsobem odpověděli na poslední zaváhání s Jabloncem - na stadionu Teplic zvítězili v 6. kole první ligy hladce 3:0. Prosadili se Tecl, Kúdela a ve druhé půli Sýkora. Severočeši prohráli potřetí za sebou.

Apr 22

Liberec - Slavia 0:0, jen tyč, hostům klesly naděje na obhajobu titulu

iDNES.cz / Sport

Ne, kdepak. Slávističtí fotbalisté šlágr 25. kola v Liberci vítězně nezvládli a jejich naděje na obhajobu titulu se po bezbrankové remíze snížila, na vedoucí Plzeň ztrácejí sedm bodů. V Liberci měli málo šancí, Hušbauer trefil tyč a…

Apr 7

Brno - Slavia 0:1, upracovanou výhru trefil hlavou náhradník Tecl

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté udolali ve 23. ligovém kole Brno 1:0 a udrželi druhou příčku v tabulce. O vítězství hostí rozhodl svou desátou brankou v sezoně náhradník Tecl, Zbrojovka naopak prodloužila sérii bez vstřeleného gólu na 400 minut.

Dec 7

Případ Tecl. Stáhne si ho zpět Slavia, nebo zůstane v Jablonci?

iDNES.cz / Sport

V podzimní části minulé sezony první fotbalové ligy předváděl levý obránce Matěj Hybš v Jablonci tak dobré výkony, že si ho Sparta z hostování předčasně stáhla zpátky do svého kádru. Ještě citelnější oslabení může z podobného důvodu potkat…

Nov 27

Jablonec - Slavia 1:1, hosté vedli, o náskok přišli v chumelenici

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté zakončili první polovinu ligového ročníku jen remízou. V dohrávce 15. kola v Jablonci vedli, ale po přestávce domácí vyrovnali. A pak měli dokonce šanci na vítězný gól, ale hosty podržel Laštůvka. Obhájce titulu tak…

Aug 27

Jablonec - Zlín 2:0, první výhru v sezoně trefili Tecl s Mihálikem

iDNES.cz / Sport

První ligové výhry v sezoně se fotbalisté Jablonce dočkali až na pátý pokus. Proti Zlínu neztratili dvoubrankový náskok, jako se jim to stalo minulý týden s Duklou. Góly Stanislava Tecla a Ondřeje Mihálika jim stačily k výhře 2:0.

Aug 6

Ostrava - Slavia 0:0, nováček obral mistra, hosté trefili tyč

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté pod trenérem Šilhavý sice dál drží ligovou neporazitelnost, ale v letošním ročníku ani ve svém čtvrtém soutěžním utkání nedali gól ze hry. Ve 2. kole první ligy remizovali v Ostravě 0:0.

Mar 31

Boleslav - Jablonec 0:0, domácí předvedli málo, hosté téměř nic

iDNES.cz / Sport

Deset rohů, střely především mimo bránu, minimum šancí, poloprázdné hlediště. Po reprezentační přestávce pokračovala fotbalová liga předehrávkou 22. kola, ale mezi Mladá Boleslaví a Jabloncem to žádný šlágr nebyl. Souboj skončil…

Nov 19

Jablonec - Liberec 3:0, v derby vládli domácí, Tecl dal dva góly

iDNES.cz / Sport

Podještědské derby mělo tentokrát jednoznačný vývoj. Radost přineslo fotbalistům Jablonce, kteří doma porazili Liberec 3:0. Hosté ještě za bezbrankového stavu nedali penaltu, pak už byli jasně horší a zaslouženě prohráli.

Oct 30

Jablonec - Slavia 0:0, domácí měli velké šance, hosty držel Pavlenka

iDNES.cz / Sport

Vítězná série slávistických fotbalistů skončila. V utkání 12. kola první ligy v Jablonci byli slávisté blízko první porážky pod trenérem Šilhavým, ale domácí z mnoha šancí skórovat nedokázali.

Apr 9

Slavia - Jablonec 0:0, tři tyče a spousta šancí góly nepřinesly

iDNES.cz

Výhra, ztráta, výhra, ztráta... Slavia v jarní části fotbalové ligy ještě nezvítězila dvakrát za sebou. Potvrdila to i ve 24. kole, ve kterém na domácím stadionu remizovala bez branek s Jabloncem. Její ztráta na pohárové čtvrté místo opět…

Feb 19

Jihlava - Slavia 0:0, hosté zahodili hromadu šancí, pak mohli i prohrát

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté byli dlouho lepším týmem, ale kvůli neschopnosti v koncovce poprvé na jaře ztratili body. V 18. kole první ligy remizovali v Jihlavě 0:0 a na třetí Mladou Boleslav, která hraje v neděli na Spartě, se bodově nedotáhli.

Oct 17

Jablonec - Slavia 0:0, hosté v bojovném utkání udrželi sérii bez prohry

iDNES.cz / Sport

Ani v pátém domácím ligovém utkání této sezony se fotbalistům Jablonce nepodařilo vyhrát. Severočeši hráli v 10. kole bez branek se Slavií, která v bojovném duelu prodloužila svou sérii neporazitelnosti na sedm zápasů. Ambiciózní Jablonec…

Apr 25

Jablonec - Slavia 2:1, hosté prohráli pošesté ze sedmi zápasů

fotbal.idnes.cz

Slávističtí fotbalisté potvrdili, že na jaře mají s posledními Budějovicemi nejhorší formu i výsledky. V 25. kola první ligy podle očekávání podlehli na hřišti třetího Jablonce 1:2, což byla jejich šestá porážka z posledních sedmi zápasů.…