English

Ostrava - Slavia 2:1, skalp lídra i bez Baroše, výhru v deseti řídil Fillo

iDNES.cz / Sport

Po vyloučení kapitána Milana Baroše hráli téměř celý zápas v oslabení, přesto mají fotbalisté Baníku Ostrava z 10. kola proti Slavii všechny tři body. Lídra tabulky porazili díky dvěma trefám Martina Filla 2:1 a posunuli se na čtvrté místo.

More from iDNES.cz / Sport

Nov 24

Fotbalisté Baníku musí dohánět špatný start do ligy. Udrží si v týmu Plavšiće?

www.idnes.cz

Pavel Vrba – jedenáct zápasů, jedenáct bodů. Pavel Hapal – pět utkání, devět bodů. Taková je bilance trenérů, kteří během podzimní části první ligy vedli fotbalisty Baníku Ostrava. Ti po 16 kolech zimují s 20 body na desáté příčce.

Sep 9

Fotbalisté Pardubic lovili před koncem přestupů ve Slavii a v Baníku

www.idnes.cz

Původně měl FK Pardubice eminentní zájem o návrat Brazilce Cadua, jenž se po přestupu do Plzně na západě Čech neprobojoval do základní sestavy, a na mušce byl i Srb Srdjan Plavšič. Nakonec nedopadl příchod ani jednoho, oba zmínění hráči…

Jan 6

Příprava fotbalistů startuje soubojem Baníku Ostrava s Karvinou

www.idnes.cz

Střetnutím prvoligových týmů Baníku Ostrava a MFK Karviná ve čtvrtek v 10.30 v tréninkovém areálu Vista v Ostravě odstartuje skupina C zimní Tipsport ligy. No prvoligových... Jak ostravský trenér Ondřej Smetana, tak karvinský Bohumil Páník…

Oct 22

Baník Ostrava bojuje s virovou nákazou u dalších fotbalistů

www.idnes.cz

Trenér ostravských fotbalistů Luboš Kozel říká, že nynější pandemii je potřeba brát jako fakt. „Bohužel tady je a my se i tak snažíme připravovat, jako bychom měli hrát příští týden,“ řekl kouč.

Jun 1

Bod z bitvy s Baníkem zajistili fotbalistům Zlína náhradníci

www.idnes.cz

Trenér Bohumil Páník dokázal ve svém druhém zápase na lavičce fotbalistů Zlína poprvé bodovat. Remízu proti jeho nedávným svěřencům z Ostravy zařídili v závěru náhradníci.

Jul 22

Karviná - Ostrava 1:2, Baník slaví první body, domácí dál s nulou

iDNES.cz / Sport

Úvodní zápas sezony oba regionální rivalové prohráli a reparát se v závěrečném utkání druhého ligového kola povedl Baníku. Ostravští fotbalisté zvítězili v Karviné po trefách Tomáše Smoly a Milana Jiráska 2:1, gól Vojtěcha Smrže v závěru…

May 22

Baník touží po poháru i Evropě. Proti Slavii vyběhne také Baroš

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté ostravského Baníku byli v letech 2004 až 2006 třikrát za sebou ve finále domácího poháru. Od té doby ani jednou. Naposledy ho vyhráli v roce 2005. Jak dopadnou ve středu se Slavií Praha?

Sep 30

Ligová tlačenice. Slavii, Plzeň, Spartu a Baník dělí na čele jen dva body

iDNES.cz / Sport

Základní část fotbalové ligy je ve třetině. A je pořádně vyrovnaná. Na stejné čáře stojí po deseti odehraných zápasech Slavia s Plzní, o krok vzad stepuje Sparta a hned za ní Baník Ostrava. Tým, který v nedělním boji 10. kola skolil lídra.

Sep 30

Ostrava - Slavia 2:1, skalp lídra i bez Baroše, výhru v deseti řídil Fillo

iDNES.cz / Sport

Po vyloučení kapitána Milana Baroše hráli téměř celý zápas v oslabení, přesto mají fotbalisté Baníku Ostrava z 10. kola proti Slavii všechny tři body. Lídra tabulky porazili díky dvěma trefám Martina Filla 2:1 a posunuli se na čtvrté místo.

Jul 25

Jak je důležité míti Milana. Kde by byl Baník bez Baroše?

iDNES.cz / Sport

Zadívejte se na hlavní fotku u tohoto článku a upřímně odpovězte: zdá se vám, že jsou na ní dva kamarádi? Na první pohled sotva, přitom Milan Baroš, kapitán fotbalového Baníku, po ligovém utkání s Jabloncem o Davidu Hovorkovi klidně…

May 26

Ostrava - Brno 2:0, Fillo nedal penaltu, přesto Baník slaví udržení

iDNES.cz

Když po hodině hry Martin Fillo neproměnil pokutový kop, zdálo se, že Ostravě se udržení vzdaluje. Jenže poté se trefil Dame Diop, nasměroval svůj celek k vítězství 2:0 ve 30. kole nad Brnem a zajistil mu setrvání v první lize i pro příští…

May 12

Ostrava - Liberec 1:1, bod je pro oba málo, domácí Baroš se zranil

iDNES.cz / Sport

Před dvěma týdny v euforii a před vyprodaným hledištěm porazili Spartu. V 28. kole však ostravští fotbalisté doma jen remizovali s šestým Libercem 1:1, když prohrávali a po půli srovnal Poznar. Navíc přišli o Baroše, který kvůli zranění…

Apr 28

Ostrava - Sparta 3:2, Baroš trefil Baníku důležité body v boji o záchranu

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Baníku Ostrava dál drží naději na setrvání v nejvyšší soutěži. V rámci 26. kola porazili Spartu 3:2, přičemž pokaždé vedli. Vyhecovaný duel rozhodl v 86. minutě Milan Baroš.

Mar 10

Olomoučtí fotbalisté půjdou do hitu ligy na Slavii nejspíše bez Buchty

iDNES.cz / Sport

Pro fotbalovou Olomouc je to nepříjemnost. V nedělním (15.00) šlágru 20. kola první ligy o druhé místo se bude muset na Slavii nejspíš obejít bez brankáře Miloše Buchty. „Řešíme to do poslední chvíle. Zatím je doporučený klidový režim, ale…

Jan 4

Baroš je legenda, sledoval jsem ho už jako kluk, těší se Fillo

iDNES.cz / Sport

Svoje útočné „fillomeniny“ bude Martin Fillo od jara předvádět v Ostravě, kam přestoupil, ještě ve středu se však nejlepší záložník loňského ročníku fotbalové ligy mihnul na teplických Stínadlech.

Sep 12

Baník s Milanem a bez něj? Velký rozdíl, reagují soupeři na absenci Baroše

iDNES.cz / Sport

Jen na tribuně spolu s manželkou a dětmi sledoval Milan Baroš utkání fotbalistů Baníku Ostrava s Jabloncem (2:2).

Aug 4

S Baníkem porazit Slavii! Moc bych si to přál, říká Baroš

iDNES.cz / Sport

Mezi rodnými Viganticemi a Ostravou nyní pendluje fotbalový útočník Baníku Milan Baroš. Jeho rodina má letní režim. Z Prahy, kde žijí, vyrazili na prázdniny. Ty ale mají jen Barošovi synové, útočník je v plném prvoligovém zápřahu. A s…

Jul 28

Brno - Ostrava 1:3, vítězný návrat Baníku zařídila hlavička Baroše

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Baníku Ostrava mají za sebou povedený návrat do nejvyšší soutěže. V úvodním utkání nového ligového ročníku vyhráli na půdě odvěkého brněnského rivala 3:1, když se o vítěznou trefu postaral ostřílený navrátilec Milan Baroš.

May 25

Kdo je nejlepším fotbalistou české ligy? Fillo, Hubník, nebo Škoda?

iDNES.cz

Teplický záložník Martin Fillo? Plzeňský obránce Roman Hubník? Nebo útočník Slavie Milan Škoda? Kapitáni a trenéři prvoligových týmů i zástupci médií v hlasování rozhodovali o nejlepších fotbalistech sezony a vítěz vzejde ze zmíněného tria.

Nov 6

Derby Baníků skončilo remízou. Ostrava ztrácí na Olomouc čtyři body

iDNES.cz / Sport

Ostravští fotbalisté ve 14. kole druhé ligy remizovali 0:0 v Sokolově a na vedoucí Olomouc ztrácejí z druhého místa v tabulce čtyři body. Šanci dotáhnout se na druhou Ostravu promarnila Opava, která prohrála ve Varnsdorfu 0:1.