English

Teplice - Jablonec 1:2, premiéru kouče Hejkala zkazil krásný gól v závěru

iDNES.cz / Sport

Napřáhl těsně za velkým vápnem a vymetl horní roh soupeřovy brány. Jablonecký fotbalista Lukáš Masopust rozhodl duel 10. ligového kola v Teplicích, které poprvé vedl trenér Stanislav Hejkal. Premiéra se mu nepovedla, prohrál 1:2.

More from iDNES.cz / Sport

Jun 7

Jedenácté místo je málo. Od fotbalistů Jablonce byl odvolán kouč Látal

iDNES.cz / Sport

Od fotbalistů Jablonce byl odvolán trenér Radoslav Látal s celým realizačním týmem. Klub to uvedl na svém webu. Severočeši skončili v první lize na jedenáctém místě.

Apr 20

Jablonec - Zlín 0:0, hosté nevystřelili, přesto v deseti vyválčili bod

www.idnes.cz

Zlínští fotbalisté odjíždějí z Jablonce s cenným bodem za remízu 0:0, kterou vybojovali i přesto, že hráli více než polovinu zápasu v deseti. V závěru první půle se totiž nechal vyloučil obránce Pidro.

Dec 16

Jablonec - Karviná 0:0, zase remíza, tentokrát ovšem góly nepadly

www.idnes.cz

Fotbalisté Jablonce a Karviné si i ve druhém vzájemném ligovém zápase sezony rozdělili body za remízu. Zatímco v srpnu to bylo 1:1, tentokrát v 19. kole branky nepadly.

Jun 17

Faerské o. - Česko 0:3, fotbalisté připsali povinné body, dva góly dal Černý

iDNES.cz

Čeští fotbalisté nástrahy Faerských ostrovů zvládli bez potíží. V třetím utkání v kvalifikaci o postup na mistrovství Evropy 2024 si poradili s houževnatým protivníkem, umělou trávou i chladným počasím a vyhráli 3:0. První gól dal stoper…

Apr 26

Oklepat se a udělat bod, velí kouč Hejkal před duely s Libercem a Slavií

www.idnes.cz

Co by mělo stačit Hradci Králové ke spokojenosti v součtu středečního a nedělního zápasu, posledních dvou v základní části letošního ročníku 1. fotbalové ligy? Na to trenér týmu Stanislav Hejkal odpověděl hned po sobotní trpké porážce 0:1…

Nov 5

Olomouc - Jablonec 3:0, domácí bez nemocného kouče využili přesilovku

www.idnes.cz

Fotbalisté Olomouce bez nemocného hlavního trenéra Jílka, jehož na lavičce nahradil asistent Saňák, porazili v 15. kole nejvyšší soutěže Jablonec hladce 3:0. Pomohlo jim i vyloučení hostujícího Sejka, který spoluhráče oslabil krátce před…

Oct 29

Dlouhých 383 minut bez gólu. Probudí se fotbalisté Jablonce?

www.idnes.cz

Prolomit střeleckou mizérii a po dlouhé době bodovat. Tak zní úkol fotbalistů FK Jablonec před sobotním duelem 14. kola první ligy, v němž doma na Střelnici vyzvou od 15 hodin tým Českých Budějovic.

Apr 2

Bohemians - Jablonec 0:0, chyběly střely i šance, gól domácích neplatil

iDNES.cz / Sport

Třicet faulů, celkem jen tři střely na bránu a čtyři rohy. Fotbal bez vzrušujících okamžiků nabídla předehrávka 25. kola Fortuna ligy, Bohemians 1905 remizovali s Jabloncem 0:0. Hosté propásli šanci dotáhnout se na druhou Spartu.

May 26

Příbram - Ostrava 0:0, kouč Horváth v ligové premiéře bere jen bod

iDNES.cz

Příbramští fotbalisté zůstávají na poslední příčce tabulky. Ani s novým trenérem Pavlem Horváthem nedokázali vyhrát, v 25. kole při obnovení sezony remizovali s Baníkem Ostrava 0:0.

Mar 31

Jablonec - Příbram 3:0, snadná práce pro domácí, nový kouč začal porážkou

iDNES.cz / Sport

Na podzim schytali příbramští fotbalisté od Jablonce na vlastním hřišti krutý výprask 0:6 a jaloví byli také v jarní odvetě. Utkání 26. kola prohráli snadno 0:3, nový trenér Roman Nádvorník začal svou misi neúspěchem.

Mar 16

Slovácko - Jablonec 0:0, hostům zachránil bod v závěru gólman Hrubý

iDNES.cz

Fotbalisté Slovácka v 25. kole Fortuna ligy remizovali s Jabloncem 0:0 a elitní šestce se nepřiblížili. Vyhrát mohly oba týmy, největší šanci měl tři minuty před koncem domácí Juroška, ale perfektní zákrok předvedl gólman Hrubý.

Oct 8

Bez Ronalda. Bez gólů. Bez bodů. S koučem v ohrožení. Proč je Real v krizi

iDNES.cz / Sport

Nejslavnější fotbalový klub už nedal téměř sedm hodin jediný gól. Může to v Lize mistrů pomoci Plzni, která se na Real chystá už 23. října?

Sep 30

Teplice - Jablonec 1:2, premiéru kouče Hejkala zkazil krásný gól v závěru

iDNES.cz / Sport

Napřáhl těsně za velkým vápnem a vymetl horní roh soupeřovy brány. Jablonecký fotbalista Lukáš Masopust rozhodl duel 10. ligového kola v Teplicích, které poprvé vedl trenér Stanislav Hejkal. Premiéra se mu nepovedla, prohrál 1:2.

Apr 25

Zlín - Jablonec 0:1, deváté pohárové finále zajistil hostům Masopust

iDNES.cz / Sport

Český fotbalový pohár vyhraje buď Slavia, nebo Jablonec. Druhý zmíněný tým postoupil do finále přes Zlín, obhájce trofeje zdolal 1:0. Vítěznou branku vstřelil v první půli Masopust.

Apr 14

Jablonec - Olomouc 0:0, domácí pálili tutovky, bod vychytal Buchta

iDNES.cz / Sport

Místy měli velkou převahu, spoustu vyložených šancí. Přesto fotbalisté Jablonce v zápase 24. kola s Olomoucí, sousedem v ligové tabulce, jen bez gólů remizovali. Hosty zachránil perfektní výkon brankáře Miloše Buchty.

Mar 3

Zlín - Jablonec 0:4, trpká premiéra kouče Petržely, hosté dominovali

fotbal.idnes.cz

Zlín se dál zmítá v krizi, podruhé v řadě prohrál 0:4. Domácí fotbalisté, které poprvé vedl nový trenér Petržela, dostali po dvou brankách v obou poločasech. Premiérový ligový zásah v kariéře zaznamenal v 19. kole jablonecký kapitán…

Aug 6

Jablonec - Plzeň 0:1, tři body za gól ze standardky, trefil se Hájek

iDNES.cz / Sport

Ještě nedostali gól a neztratili ani bod. Plzeňští fotbalisté si spravili chuť po zklamání v kvalifikaci o Ligu mistrů a v druhém kole první ligy zvítězili v Jablonci 1:0.

Feb 18

Slovácko - Jablonec 0:0, na gól se čekalo marně, padla jen červená karta

iDNES.cz

Fotbalisté Slovácka a Jablonce vstoupili do druhé poloviny sezony bezbrankovou remízou. Ta nakonec mohla o trochu víc vyhovovat domácím, kteří se v závěru museli bránit po vyloučení Daníčka a trenéra Levého rozhodčí vykázal na tribunu.

Apr 9

Slavia - Jablonec 0:0, tři tyče a spousta šancí góly nepřinesly

iDNES.cz

Výhra, ztráta, výhra, ztráta... Slavia v jarní části fotbalové ligy ještě nezvítězila dvakrát za sebou. Potvrdila to i ve 24. kole, ve kterém na domácím stadionu remizovala bez branek s Jabloncem. Její ztráta na pohárové čtvrté místo opět…

Mar 14

Jablonec - Sparta 0:0, ligový šlágr v mlze skončil bez gólů

fotbal.idnes.cz

Dlouho očekávaný zápas ve fotbalové lize mezi třetím Jabloncem a druhou Spartou skončil bez gólů. Oba týmy tak dávají možnost Viktorii Plzeň, která v neděli může na prvním místě navýšit náskok.