English

Zlín - Sparta 1:0, třetí venkovní porážka po sobě, trefil se Beauguel

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Sparty prohráli třetí venkovní zápas v řadě. Po Plzni a Olomouci nestačili také na Zlín, kterému podlehli 0:1. V závěru o tom rozhodl gól francouzského útočníka Jean-Davida Beauguela.

More from iDNES.cz / Sport

Nov 26

Sparta - Zlín 2:0, góly dal Birmančevič, Kuchta šance zahazoval. Už hrál i Krejčí

iDNES.cz / Sport

Osmý zápas doma, osmé vítězství. Stoprocentní bilanci sparťanských fotbalistů na jejich stadionu v letošním ligovém ročníku nenarušil ani Zlín. V 16. kole Fortuna ligy, prvním odvetném, úřadující mistr vyhrál 2:0, když obě branky dal už v…

Nov 12

Sparta - Budějovice 1:0, gól dal Haraslín, další šance domácí zahazovali

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté zvítězili v nejvyšší soutěži potřetí za sebou, navíc opět udrželi čisté konto. V 16. kole zdolali České Budějovice 1:0 díky brance Haraslína. Domácí ve speciálních dresech slavili 129. výročí založení klubu a mohli…

Sep 18

Hradec - Zlín 0:0, domácí byli aktivnější, ale žádné góly nepadly

iDNES.cz / Sport

V devátém kole fotbalové Fortuna ligy remizoval Hradec Králové proti Zlínu 0:0. Střelecká mizérie domácích pokračuje, neskórovali už tři zápasy po sobě. Hosté berou pátou ligovou remízu, z toho čtyřikrát byla bezgólová.

Sep 3

Sparta - Zlín 0:0, domácí se zápasem protrápili, blíž k vítězství měl soupeř

iDNES.cz / Sport

Potřetí za sebou fotbalová Sparta nepřesvědčila. Po remízách s Bohemians a Jabloncem tentokrát doma nepřetlačila ani Zlín, se kterým po mizerném výkonu v 7. kole Fortuna ligy uhrála jen bezbrankovou remízu.

Sep 18

ONLINE: Slovácko - Zlín 3:0, domácí v přesile, k asistenci přidává Holzer i gól

iDNES.cz

Fotbalisté Slovácka i Zlína minulý týden před derby prohráli. Jak dopadne jejich vzájemný duel? Zápas osmého kola Fortuna ligy sledujeme od 16 hodin v podrobném online přenosu.

May 2

Teplice - Zlín 0:0, domácí zase bez gólu, na sestup drží čtyřbodový náskok

www.idnes.cz

Fotbalisté Teplic remizovali v utkání 30. kola první ligy se Zlínem 0:0 a po druhé bezbrankové remíze za sebou drží v neúplné tabulce dál čtyřbodový náskok na sestupové příčky. Domácí v nejvyšší soutěži neskórovali ve třetím zápase po sobě…

Apr 14

Plzeň - Zlín 2:0, dohrávku zvládli domácí v pohodě, trefili se Beauguel a Ba Loua

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté v dohrávce 24. kola Fortuna ligy porazila Fastav Zlín 2:0. Po půlhodině otevřel skóre Beauguel po rohu, krátce po přestávce se po akci Káčera trefil Ba Loua.

Feb 20

Zlín - Sparta 0:3, poprvé pod Vrbou s nulou, góly dávali Karabec, Hancko a Kozák

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté pod novým trenérem Pavlem Vrbou poprvé neinkasovali a po dvou vydřených výhrách tentokrát zvítězili hladce. Ve Zlíně v utkání 20. kola dali tři góly, postupně se trefili Karabec, Hancko z penalty a Kozák.

Feb 13

Brno - Zlín 0:0, domácí zloba, vítězný gól v závěru zneplatnil VAR

iDNES.cz / Sport

Brněnští fotbalisté byli po domácí bezgólové remíze se Zlínem pořádně nasupení. Těsně před koncem utkání se radovali z gólu Bariše, který ovšem sudí vzápětí odvolal kvůli útočnému faulu jednoho z domácích hráčů.

Dec 12

Příbram - Zlín 1:0, rozhodl vlastní gól, domácí počtvrté za sebou neprohráli

iDNES.cz

Příbramští fotbalisté po 11. kole první ligy už nejsou u úplného dna tabulky. Zároveň neprohráli čtvrté utkání v řadě - Zlín zdolali 1:0. O jejich vítězství rozhodla nepřehledná situace ze 73. minuty, po níž byl gól nakonec vyhodnocen jako…

Oct 26

Sparta - Bohemians 4:0, dva góly do půle, pak domácí dohrávali exhibičně

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté se snadno dostávali do šancí, které proměňovali. Pohotová zakončení Kozáka s Kangou v prvním poločase jim tak ve 14. kole Fortuna ligy dopomohla k přesvědčivému vítězství 4:0 nad Bohemians 1905, kteří naopak v…

Apr 8

Sparta - Zlín 2:0, trefy po půli, čekání na gól uťali Hložek s Tettehem

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté zvládli domácí dohrávku 27. kola proti Zlínu a odčinili poslední zaváhání v Mladé Boleslavi. O pondělním vítězství 2:0 na Letné rozhodly slepené góly Hložka a Tetteha ve druhém poločase.

Dec 3

Jablonec - Zlín 4:0, jasná záležitost, vítěz jde na třetí místo před Spartu

iDNES.cz / Sport

Dva góly v první půli, další dva ve druhé - a všechny do zlínské sítě. Jablonečtí fotbalisté v 17. kole Fortuna ligy slaví vysoké vítězství a skok na třetí příčku tabulky, o dva body před Spartu.

Oct 27

Zlín - Sparta 1:0, třetí venkovní porážka po sobě, trefil se Beauguel

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Sparty prohráli třetí venkovní zápas v řadě. Po Plzni a Olomouci nestačili také na Zlín, kterému podlehli 0:1. V závěru o tom rozhodl gól francouzského útočníka Jean-Davida Beauguela.

Sep 1

Zlín - Příbram 3:0, do půle bylo hotovo, Beauguel se trefil dvakrát

iDNES.cz

Zlínští fotbalisté mají třetí výhru v řadě a už pátou v sezoně. V 7. ligovém kole hravě zdolali Příbram díky perfektnímu prvnímu poločasu. O výhře 3:0 během něj rozhodli útočníci Tomáš Poznar a Jean-David Beauguel.

Aug 27

Slovácko - Zlín 0:4, parádní góly, po výhře jsou hosté těsně za Spartou

iDNES.cz / Sport

Zlínští fotbalisté pod trenérem Michalem Bílkem pokračují v parádní jízdě. V dohrávce 6. kola v derby dvou sousedů z jižní Moravy deklasovali Slovácko na jeho hřišti 4:0. Zlín vyhrál počtvrté v sezoně a ještě si vylepšil skóre, v tabulce…

Aug 5

Sparta - Slovácko 1:0, na třetí výhru se domácí nadřeli, spasil je Tetteh

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté vyhráli i třetí ligové utkání v novém ročníku. Proti Slovácku herně neoslnili, devět tisíc diváků bylo vděčných za jediný gól, který dal po půlhodině útočník Tetteh.

Mar 11

Zlín - Slovácko 1:1, domácí v derby prohrávali, pak vyrovnal Beauguel

iDNES.cz / Sport

Moravské derby ve fotbalové lize nemělo vítěze. Zlín doma v zápase se Slováckem od úvodu prohrával, ale ještě v první půli srovnal Beauguel a skóre 1:1 vydrželo až do závěrečného hvizdu.

Jul 30

Zlín - Příbram 2:0, domácí stopeři stříleli góly v závěru obou poločasů

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Zlína si v prvním kole nové sezony připsali do ligové tabulky první tři body a ukončili sérii 15 zápasů bez výhry. Doma díky brance Hájka v závěrečných vteřinách prvního poločasu a trefě dalšího stopera Jugase z předposlední…

Aug 9

Sparta - Zlín 3:0, suverenitu nováčka ukončily penalty a 160. gól Lafaty

iDNES.cz / Sport

Stoprocentní bilance nováčka ze Zlína došla ke konci ve třetím ligovém kole. Jeho neporazitelnost uťala Sparta, která díky dvěma penaltám záložníka Dočkala a 160. ligovému gólu kapitána Lafaty vyhrála 3:0. Minimálně na den tak poskočila do…