English

Ostrava - Plzeň 0:1, rozhodl Kopic a gólman Hruška, který chytil penaltu

iDNES.cz / Sport

Měli velké šance, dokonce i penaltu, ale ostravští fotbalisté gól Viktorii Plzeň zase nedali, v sobotním utkání 14. kola podlehli 0:1. O vítězství hostů rozhodl Kopic v závěru poločasu, po půli brankář Hruška chytil Fleišmanovi penaltu.

More from iDNES.cz / Sport

Aug 3

ONLINE: Drita - Plzeň 0:0, postoupí vítěz, šanci hostů zahazuje Kopic

iDNES.cz / Sport

Vítěz postupuje, poražený se s evropskými poháry v letošní sezoně rozloučí. Plzeňští fotbalisté v odvetě 2. předkola Konferenční ligy hrají na stadionu v kosovské Prištině proti Dritě. Utkání můžete od 20.00 sledovat v online reportáži.

Apr 20

Boleslav - Plzeň 0:2, gól domácích v závěru neplatil, vzápětí rozhodl Kopic

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté i po posledním kole základní části Fortuna liga zůstávají o bod za první Slavií. V Mladé Boleslavi vyhráli 2:0, když góly dali v úvodu a v závěru utkání.

Jan 10

Gól? Jako výhra ve sportce, smál se vítkovický střelec Hruška

iDNES.cz

Když dal gól na 3:2, kterým vlastně rozhodl vyrovnanou bitvu s Plzní, místo jásání zvedl oči a koukal na strop haly. Na zkušeném útočníkovi Vítkovic Janu Hruškovi bylo patrné, jak moc se mu ulevilo. „My už se v kabině bavili, že pro mě…

Oct 24

Plzeň - Jablonec 5:0, lídr tentokrát jednoznačně, dvakrát se trefil Kopic

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté vedoucí Plzně ve 12. kole Fortuna ligy po sérii těsných vítězství rozstříleli Jablonec 5:0. Dva góly dal Jan Kopic, po brance přidali ještě Jean-David Beauguel, Jhon Mosquera a střídající Pavel Šulc.

Aug 18

Fotbalisté Celtiku jsou na cestě do Evropské ligy, poradili si s Alkmaarem

www.idnes.cz

Fotbalisté Celtiku Glasgow porazili v úvodním utkání čtvrtého předkola Evropské ligy Alkmaar 2:0. Odveta v Nizozemsku čeká skotský celek, který si v předchozí fázi soutěže poradil s Jabloncem, příští týden.

Feb 13

Hruška se vrátil pro gól a výhru. Diváci v Brně mu tleskali

www.idnes.cz

Oblíbené číslo 57 skóruje, ale Kometa prohrává. Nezvyklý pohled se naskytl fanouškům na hokeji v Brně.

May 3

Fotbalisté Evertonu udrželi naději na postup do Evropské ligy

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Evertonu udrželi naději na postup do Evropské ligy díky výhře 2:0 nad Burnley ve 37. kole Premier League. Za poražené hrál dvacet minut Matěj Vydra.

Apr 27

Plzeň - Dukla Praha 4:0, hotovo do půle, dvěma góly se blýskl Kopic

iDNES.cz

Plzeňští fotbalisté snadno přehráli poslední tým tabulky a ve 30. kole ligy zvítězili 4:0. Triumf nad Duklou řídil dvěma slepenými góly Kopic, před ním se prosadil Procházka. Po změně stran ještě upravil skóre Hořava. Viktoria jde do…

Dec 1

Trápil se, vymýšlel novoty, hledal formu. Hruška se po čase dočkal gólu

iDNES.cz

Od pondělí mnohé fanoušky hokejové Komety vzrušuje vidina Tomáše Plekance v modrobílém dresu. Ten už přitom jeden centr v roláku a s tuze šikovnýma rukama obléká. A v pátek Jan Hruška po delší době brněnským fanouškům připomněl, co s pukem…

Nov 3

Ostrava - Plzeň 0:1, rozhodl Kopic a gólman Hruška, který chytil penaltu

iDNES.cz / Sport

Měli velké šance, dokonce i penaltu, ale ostravští fotbalisté gól Viktorii Plzeň zase nedali, v sobotním utkání 14. kola podlehli 0:1. O vítězství hostů rozhodl Kopic v závěru poločasu, po půli brankář Hruška chytil Fleišmanovi penaltu.

Oct 24

Debut, o kterém fotbalisté sní. Hruška s Havlem po Realu: Pohltí vás to

iDNES.cz / Sport

Honosnější premiéru mezi fotbalovou šlechtou si jen těžko mohli představit. Plzeňští fotbalisté Aleš Hruška a Milan Havel debutovali v Lize mistrů na stadionu Santiaga Bernabéua proti Realu Madrid (1:2). „Zážitek. Ta atmosféra a vůbec fakt…

Nov 18

Slovácko - Plzeň 1:4, hvězdou byl Kopic, podílel se na všech gólech

iDNES.cz / Sport

Před týdnem plzeňští fotbalisté dostali doma od Slovácka tři góly a vypadli z poháru. V sobotu večer porážku 2:3 vrátili soupeři i s úroky, v utkání 14. kola první ligy v Uherském Hradišti zvítězili vysoko 4:1 a v soutěži zůstali…

Aug 24

Larnaka - Plzeň 0:0, hosté herně zklamali, za postup vděčí brankáři

iDNES.cz / Sport

Fotbalové Česko má v Evropské lize třetího zástupce. Po Zlínu a Slavii se jím ve čtvrtek večer stala Plzeň. Na hřišti AEK Larnaka remizovala 0:0. Že neinkasovala a postoupila, vděčí především brankáři Hruškovi, který zlikvidoval několik…

Aug 17

Plzeň - Larnaka 3:1, domácí skóre otáčeli, dva góly dal Bakoš

iDNES.cz / Sport

Nebylo to přesvědčivé představení, ale fanoušci mu tleskali. Plzeňští fotbalisté v úvodním utkání play-off Evropské ligy porazili AEK Larnaku 3:1, byť brzy prohrávali. Dva góly dal Bakoš, jednou se trefil Kolář.

Aug 4

Také Plzeň míří na Kypr. O Evropskou ligu si zahraje proti AEK Larnaka

iDNES.cz / Sport

Fotbalová Plzeň bude hrát o postup do základní skupiny Evropské ligy proti AEK Larnaka. Stejně jako Slavii ji tak čeká cesta na Kypr. Rozhodlo o tom páteční losování v Nyonu.

Jun 27

Plzeň získala brankáře Hrušku z Příbrami, zastoupí zraněného Kozáčika

iDNES.cz

Fotbalová Plzeň získala brankáře Aleše Hrušku z druholigové Příbrami. Jedenatřicetiletý gólman přichází jako náhrada za zraněnou jedničku Matúše Kozáčika a s Viktorií podepsal dvouletou smlouvu.

Aug 18

Larnaka - Liberec 0:1, postup do Evropské ligy přiblížil Coufal

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté pokračují v parádním tažení pohárovou kvalifikací. V úvodním utkání 4. předkola Evropské ligy na hřišti AEK Larnaka zvítězili 1:0. Po půlhodině se po centru Bartošáka prosadil Coufal, pohárový střelec.

May 5

Ve finále Evropské ligy si to rozdají fotbalisté Liverpoolu a Sevilly

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Liverpoolu se postarali o to, že finálové duely evropských pohárů nebudou čistě španělskou záležitostí. V odvetě semifinále Evropské ligy zdolali Villarreal 3:0 a ve finále změří 18. května v Basileji síly se Sevillou. Ta po…

Apr 9

Vedení 3:0 bychom si měli pohlídat, nechápal slávista Hruška

iDNES.cz / Sport

Měli slušně našlápnuto k tomu, aby porazili Litvínov a upevnili si vedení v baráži. Místo čtyřbodového náskoku však drží prvenství už jen díky lepšímu skóre. Hokejisté Slavie totiž doma přišli o slibné vedení 3:0 po dvou třetinách. "Tohle…

Jul 9

Fotbalisté Boleslavi se v předkole Evropské ligy utkají se Strömsgodsetem

iDNES.cz

Fotbalisté Mladé Boleslavi se ve druhém předkole Evropské ligy utkají se Strömsgodsetem. Norský celek vyřadil albánský Partizani Tirana, když po domácí výhře 3:1 v odvetě vyhrál 1:0 gólem v nastavení v podání obránce Valsvika.