English

Elon Musk jako hlavní hrdina nového komiksu. Nechybí Tesla ani SpaceX

Auto.cz

Zakladatel klubu vlastníků Tesel značku i Elona Muska zbožňuje. Na jeho počest teď stvořil vlastní a neotřelé dílo: komiks!

More from Auto.cz

Mar 19

Firma GKN prý přišla na to, jak udělat elektromobily opravdu rychlé

Auto.cz

Pod označením Twinster od společnosti GKN si asi každý automobilový nadšenec vybaví Ford Focus RS. Jenže Twinster má snad ještě větší potenciál v elektromobilitě.

Feb 28

Elon Musk si změnil jméno na Elon Tusk. Nezbláznil se, má k tomu důvod

Auto.cz

Šéf americké automobilky Tesla Elon Musk si na twitteru změnil zobrazovací jméno na Elon Tusk a slíbil, že ještě tento týden zveřejní nové zprávy ze své firmy, která se zaměřuje na výrobu elektrických aut. Uvedla to agentura Reuters.

Nov 3

Elon Musk jako hlavní hrdina nového komiksu. Nechybí Tesla ani SpaceX

Auto.cz

Zakladatel klubu vlastníků Tesel značku i Elona Muska zbožňuje. Na jeho počest teď stvořil vlastní a neotřelé dílo: komiks!

Oct 12

Automobilky žádají kvůli emisním limitům pobídky na elektromobily

Auto.cz

Zavedení přísnějších limitů pro emise CO2 osobních aut a dodávek budou muset provázet finanční pobídky státu na nákup elektromobilů i vytvoření dobíjecí infrastruktury. Shodli se na tom zástupci tuzemských automobilek.

Sep 20

Prostořekost může Elona Muska přijít draho. Tesla byla kvůli jeho prohlášením zažalována

Auto.cz

Musk se kvůli svým dřívějším výrokům stal terčem žalob ze strany investorů. Spekulanti, kteří sázejí na pokles ceny akcií, šéfa Tesly obvinili, že zveřejnil zavádějící informace.

Jun 24

Elon Musk prozradil, kde by nejradši postavil evropskou gigatovárnu Tesly

Auto.cz

Šéf amerického výrobce elektroaut potvrdil favorita mezi evropskými zeměmi pro stavbu gigatovárny. Jak jinak než na Twitteru.

Jun 1

Donald Trump chce vytlačit německé automobilky z amerického trhu

Auto.cz

Prezident Trump proti německým automobilkám vystoupil už počátkem loňského roku, kdy hrozil zavedením 35procentních cel na dovoz osobních aut.

Apr 23

Kvůli tomuto spal Elon Musk v továrně na gauči. Připomeňte si výrobní peklo Modelu 3

Auto.cz

Automobilka Tesla představila světu před dvěma lety nejlevnější elektromobil v nabídce. Od samotného začátku má problémy s výrobou, které se zatím podařilo jen eliminovat.

Feb 26

Tesla nejsou jen elektromobily. Seznamte se s úspěchy i plány nejznámější společnosti Elona Muska

Auto.cz

Nový díl pořadu Elonovinky se tentokrát zaměřuje na společnost Tesla. Ta je především o elektromobilech, zaměřuje se ale i na jiné aktivity. A pojí je zajímavé příběhy.

Feb 9

Elektromobily, tunely, rakety i plamenomety. V čem všem už má Elon Musk prsty?

Auto.cz

Jedni jej milují, druzí mu nemohou přijít na jméno. Elon Musk patří mezi nejkontroverznější postavy současnosti, za jakými projekty už stojí?

Jan 24

Elon Musk nedostane ani korunu, pokud Tesla nesplní vytyčené cíle. A nejsou malé

Auto.cz

Tesla předložila jasné podmínky, které rozhodnou o budoucnosti Elona Muska. Pokud je nesplní, jednoduše nedostane výplatu.

Nov 9

Zase ty emise... Evropské automobilky připravují záplavu elektromobilů

Auto.cz

Evropské automobilky se v příštích letech chystají výrazně rozšířit nabídku svých modelů na elektrický pohon. Cílem je vyhovět stále přísnějším požadavkům regulačních orgánů na snižování emisí.

Oct 25

Americké automobilky se spojily proti Trumpovi. Co jim vadí?

Auto.cz

Svaz zahrnuje automobilky General Motors, Toyota Motor, Volkswagen, Hyundai Motor, Ford Motor a téměř všechny další velké výrobce aut, jejich dodavatele a prodejce aut.

Nov 9

Německé automobilky se bojí Trumpa. Proč?

Auto.cz

Generální ředitel automobilového koncernu Volkswagen Matthias Müller vyjádřil obavy, že zvolení republikánského kandidáta Donalda Trumpa prezidentem Spojených států by mohlo mít negativní dopady na jeho podnik.

Oct 23

Když kritizujete autonomní systémy, zabíjíte tím lidi! Alespoň to říká Elon Musk

Auto.cz

Šéf Tesly Elon Musk už se zase postaral o náležitý rozruch. Dal do souvislosti skeptický pohled na bezpilotní systémy a krev na rukou těchto pochybovačů...

Oct 5

Jak automobilky špehují konkurenci? Mají na to speciální firmu!

Auto.cz

Pokud chce výrobce aut vědět, jak dělají různé věci u konkurence, musí dotyčné auto koupit a rozebrat. A nebo zajet do firmy, která to udělá za ně...

Oct 2

Elon Musk se chystá na Mars. Bude také Tesla Rover?

Auto.cz

Muskovo SpaceX sice nerozchodilo ještě ani komerční lety za hranici vesmíru a už se vidí na "rudé planetě". Mrkněte, jak to třeba jednou bude probíhat.

Apr 20

Odbyt největší americké automobilky GM v prvním čtvrtletí klesl

Auto.cz

Odbyt největší americké automobilky General Motors (GM) se v letošním prvním čtvrtletí meziročně snížil o 2,5 procenta na 2,36 milionu vozů. Za poklesem prodeje stály přetrvávající obtížné podmínky v některých částech Jižní Ameriky a Asie.

Sep 29

Elon Musk: Model X představíme už dnes večer

Auto.cz

Do premiéry Modelu X od Tesly už skutečně moc času nezbývá. Elon Musk své plány oznámil prostřednictvím svého účtu na Twitteru.

Apr 21

Musk prý plánoval prodej automobilky Tesla do rukou firmy Google

www.auto.cz

Americký podnikatel a miliardář Elon Musk před dvěma lety údajně plánoval prodej své automobilky Tesla Motors do rukou internetové společnosti Google. Podle agentury Bloomberg o tom ve své nové knize píše novinář Ashlee Vance.