English

Bordeaux - Slavia 2:0, nejhorší výkon ve skupině, postup se odkládá

iDNES.cz / Sport

Měl to být zápas, v němž s předstihem oslaví postup do vyřazovací fáze Evropské ligy. Jenže fotbalisté Slavie předvedli proti Bordeaux nejhorší pohárový výkon podzimu a na západě Francie podlehli 0:2.

More from iDNES.cz / Sport

May 2

Semifinále Evropské ligy: Leverkusen s Kovářem v brance vyhrál v Římě 2:0

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Leverkusenu s brankářem Matějem Kovářem zvítězili v úvodním semifinále Evropské ligy na hřišti AS Řím 2:0. Jistý vítěz německé ligy neprohrál ani 47. soutěžní zápas v sezoně a výrazně se přiblížil finále, které se 22. května…

Feb 2

Fotbalisté Pardubic v generálce na jarní část ligy porazili Odense

www.idnes.cz

Pardubičtí fotbalisté zvládli generálku na jarní část sezony a v závěrečném druhém utkání na soustředění ve Španělsku porazili Odense po obratu 2:1. Svěřenci trenéra Radoslava Kováče v zimní přípravě zvítězili počtvrté za sebou.

Aug 7

Ukrajinská cesta do Evropské ligy. Když Slavia vyřadí Dnipro, čeká ji Luhansk

iDNES.cz / Sport

Když fotbalisté Slavie přejdou ve třetím předkole Evropské ligy přes ukrajinský celek Dnipro-1, čeká je v duelu o základní skupinu jiný tým z válkou zmítané země. V play off by se střetli se Zorjou Luhansk. Dvojzápas by opět začínali doma.

Nov 3

Fotbalisté AS Řím po obratu s Ludogorcem postoupili do play off Evropské ligy

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté AS Řím v 6. kole skupinové fáze Evropské ligy otočili utkání s Ludogorcem Razgrad a po výhře 3:1 postoupili do play off. San Sebastian přišel o stoprocentní bilanci, navzdory domácí porážce 0:1 s Manchesterem United ale udržel…

Aug 18

Fotbalisté Celtiku jsou na cestě do Evropské ligy, poradili si s Alkmaarem

www.idnes.cz

Fotbalisté Celtiku Glasgow porazili v úvodním utkání čtvrtého předkola Evropské ligy Alkmaar 2:0. Odveta v Nizozemsku čeká skotský celek, který si v předchozí fázi soutěže poradil s Jabloncem, příští týden.

Jul 23

Fotbalisté Brna vstoupili do druhé ligy výhrou na hřišti Táborska

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Brna v úvodním kole druhé ligy zvítězili na hřišti Táborska 1:0. Výhrou vstoupila do soutěže i Jihlava, která si doma poradila s Varnsdorfem 2:1.

Mar 19

Zase na ostrovy. Slavia v boji o semifinále Evropské ligy vyzve Arsenal

iDNES.cz / Sport

Potřetí na ostrovy. Slávističtí fotbalisté i v dalším kole vyřazovací fáze Evropské ligy narazí na klub z Velké Británie. Ve čtvrtfinále je čeká Arsenal, první duel se hraje v Londýně. Rozhodl o tom páteční los v Nyonu.

Feb 23

S Bahem i Lingrem. Slavia odletěla do Anglie bojovat o osmifinále Evropské ligy

iDNES.cz / Sport

S Alexandrem Bahem i Ondřejem Lingrem, kteří poslední utkání nedohráli. I s Tomášem Holešem, jenž kvůli zranění v Teplicích vůbec nenastoupil. Fotbalová Slavia odletěla do anglického Leicesteru bojovat o postup do osmifinále Evropské ligy.…

Mar 1

Slovácko - Slavia 2:0, druhá jarní ztráta, lídra dorazil Zahustel

iDNES.cz / Sport

Po více než šest letech dokázali fotbalisté Slovácka na vlastním stadionu porazit Slavii. O vítězství 2:0 ve 23. kole Fortuna ligy se svými trefami postarali Milan Petržela a Ondřej Zahustel. Náskok vedoucí celku tabulky na druhou Plzeň se…

May 3

Fotbalisté Evertonu udrželi naději na postup do Evropské ligy

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Evertonu udrželi naději na postup do Evropské ligy díky výhře 2:0 nad Burnley ve 37. kole Premier League. Za poražené hrál dvacet minut Matěj Vydra.

Mar 15

Vysněný los. Slavia ve čtvrtfinále Evropské ligy vyzve Chelsea

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté se ve čtvrtfinále Evropské ligy utkají s Chelsea. První zápas se 11. dubna hraje v Edenu, odveta o týden později v Londýně. Rozhodl o tom páteční los v Nyonu, sídle Evropské fotbalové unie (UEFA).

Nov 29

Bordeaux - Slavia 2:0, nejhorší výkon ve skupině, postup se odkládá

iDNES.cz / Sport

Měl to být zápas, v němž s předstihem oslaví postup do vyřazovací fáze Evropské ligy. Jenže fotbalisté Slavie předvedli proti Bordeaux nejhorší pohárový výkon podzimu a na západě Francie podlehli 0:2.

Sep 20

Slavia - Bordeaux 1:0, nevýrazného soupeře zlomila Zmrhalova paráda

iDNES.cz / Sport

Když v průběhu druhého poločasu slávisté postupně pálili gólové šance, možná se strachovali, aby o hubené vedení nepřišli. Jenže Bordeaux, soupeř v úvodním utkání základní skupiny Evropské ligy, se k vyrovnání ani nepřiblížil. A v Edenu…

Nov 24

Slavia má už potřetí zástupce v ideální sestavě kola Evropské ligy

fotbal.idnes.cz

Fotbalista Slavie Josef Hušbauer se dostal do ideální sestavy 5. kola Evropské ligy. Pražský celek tak má zástupce mezi jedenácti nejlepšími hráči ve třetím z dosavadních pěti kol. V prvním to byl Eduard Sobol a ve druhém ho následoval…

Aug 24

Ajax do Evropské ligy neprošel. Na koho narazí Slavia, Plzeň a Zlín

iDNES.cz / Sport

Plzeň nasazená po boku velkých klubů, Slavia se Zlínem v posledním oddělení mezi outsidery. Evropská liga fotbalistů zná rozdělení do výkonnostních košů, které rozhoduje při losování základních skupin.

Feb 18

Jarní výkop fotbalové ligy: Plzeň chce, Slavia může, Sparta musí

iDNES.cz / Sport

Jsou třetí, pod extrémním tlakem, přesto sázkaři na titul stále nejvíc věří fotbalistům Sparty: třeba jen u největší sázkové společnosti Tipsport na titul sparťanů tipéři „naložili“ 2,5 milionu korun. U konkurenční Fortuny jí věří 60 %…

Aug 18

Larnaka - Liberec 0:1, postup do Evropské ligy přiblížil Coufal

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté pokračují v parádním tažení pohárovou kvalifikací. V úvodním utkání 4. předkola Evropské ligy na hřišti AEK Larnaka zvítězili 1:0. Po půlhodině se po centru Bartošáka prosadil Coufal, pohárový střelec.

May 5

Ve finále Evropské ligy si to rozdají fotbalisté Liverpoolu a Sevilly

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Liverpoolu se postarali o to, že finálové duely evropských pohárů nebudou čistě španělskou záležitostí. V odvetě semifinále Evropské ligy zdolali Villarreal 3:0 a ve finále změří 18. května v Basileji síly se Sevillou. Ta po…

Feb 19

Jihlava - Slavia 0:0, hosté zahodili hromadu šancí, pak mohli i prohrát

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté byli dlouho lepším týmem, ale kvůli neschopnosti v koncovce poprvé na jaře ztratili body. V 18. kole první ligy remizovali v Jihlavě 0:0 a na třetí Mladou Boleslav, která hraje v neděli na Spartě, se bodově nedotáhli.

Jul 9

Fotbalisté Boleslavi se v předkole Evropské ligy utkají se Strömsgodsetem

iDNES.cz

Fotbalisté Mladé Boleslavi se ve druhém předkole Evropské ligy utkají se Strömsgodsetem. Norský celek vyřadil albánský Partizani Tirana, když po domácí výhře 3:1 v odvetě vyhrál 1:0 gólem v nastavení v podání obránce Valsvika.