English

Jablonec - Zlín 4:0, jasná záležitost, vítěz jde na třetí místo před Spartu

iDNES.cz / Sport

Dva góly v první půli, další dva ve druhé - a všechny do zlínské sítě. Jablonečtí fotbalisté v 17. kole Fortuna ligy slaví vysoké vítězství a skok na třetí příčku tabulky, o dva body před Spartu.

More from iDNES.cz / Sport

May 25

Jablonec - Zlín 1:0, hosté potřebovali vyhrát, do druhé ligy je poslal Krulich

www.idnes.cz

Zlínští fotbalisté potřebovali v Jablonci zvítězit, aby odvrátili přímý přestup. Jenže v 5. kole nadstavbové části Fortuna ligy prohráli 0:1. Jediný gól dal mladý útočník Krulich, který v minulých týdnech pomáhal jabloneckému dorostu v…

Feb 16

Fotbalisté Jablonce vyzvou v poháru Boleslav, vítěze čeká Sparta

www.idnes.cz

Na Střelnici se ve středu uskuteční čtvrtfinálový souboj domácího poháru MOL Cupu. Fotbalisté Jablonce nastoupí na svém stadionu proti rivalovi z nedaleké Mladé Boleslavi. Výkop je již ve 14 hodin. Utkání se mělo původně odehrát už před…

Jan 25

Gulašův gól na Plzeň nestačil. Boleslav přejela Zlín, slaví také Sparta

iDNES.cz / Sport

Utkání Plzně a Českých Budějovic mělo speciální náboj pro hostujícího Milana Gulaše, který ještě v minulé sezoně hájil barvy soupeře. Šestatřicetiletý hokejista se sice zapsal mezi střelce, ale výhře Západočechů poměrem 4:1 nezabránil.…

Jan 22

Sparta zdolala Rostov, Kuchta dal gól Jablonci. Plzeň prohrála s Boleslaví

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Sparty na soustředění ve Španělsku porazili ruský Rostov 2:0 díky gólu Haraslína a vlastenci soupeře. Plzeň v přípravě na jarní část sezony poprvé prohrála, Mladé Boleslavi podlehla 0:1. Svěřenci kouče Jarolíma naopak zůstávají…

Nov 20

Mladá Boleslav - Zlín 1:0, rozhodl Škoda svým stým gólem v české lize

www.idnes.cz

Fotbalový útočník Milan Škoda vstřelil stý gól v domácí nejvyšší soutěže. Svým celkově 119. ligovým gólem rozhodl o vítězství Mladé Boleslavi v 15. kole nad Zlínem 1:0. Zlín inkasoval po třech kolech, kdy jeho brankář udržel nulu.

Aug 29

Olomouc - Jablonec 4:0, tři góly po půli, vítězové jsou nejlíp střílejícím týmem ligy

iDNES.cz / Sport

Olomoučtí fotbalisté dál udivují skvělou produktivitou. Podruhé za sebou dali čtyři góly, v 6. kole Fortuna ligy smetli Jablonec 4:0. Hosté, kteří v týdnu postoupili do Konferenční ligy, utrpěli v letošním ročníku už druhý debakl.

Jul 31

Mladá Boleslav - Jablonec 3:0, rychlé údery v úvodu, dva góly dal Škoda

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Mladé Boleslavi po minulé porážce v Plzni se vytáhli´. V druhém kole Fortuna ligy smetli Jablonec 3:0, když dvě branky vstřelil veterán Milan Škoda.

Sep 28

Zlín - Jablonec 0:1, první výhru venku trefil kuriózním gólem Matoušek

www.idnes.cz

Jablonečtí fotbalisté poprvé vyhráli venku a vyšvihli se na třetí příčku tabulky. V utkání 11. kola Fortuna ligy ve Zlíně jim ke třem bodům pomohli i domácí, chybu brankáře Dostála se stoperem Buchtou trestal Matoušek.

Aug 24

Příbram - Jablonec 4:0, debakl druhého týmu ligy, dva góly dal Škoda

iDNES.cz

Jablonečtí fotbalisté ostudně prohráli, druhý tým tabulky v 7. kole Fortuna ligy dostal čtyři góly v Příbrami. Dva z nich dal Michal Škoda, posila z Brna, po jednom Soldát a veterán Rezek.

May 24

Boleslav - Zlín 3:0, dva góly v závěru, vítězové si zahrají o Evropu

iDNES.cz / Sport

O druhé předkolo Evropské ligy si zahrají mladoboleslavští fotbalisté. Ve finálové odvetě prostřední skupiny Fortuna ligy smazali manko z prvního zápasu a Zlín porazili 3:0 dvěma góly v závěru. První duel vyhrál Zlín doma 3:1.

May 19

Sparta - Jablonec 2:0, góly obránců, vyloučený Hovorka nedohrál

iDNES.cz

Sparta v posledním domácím utkání sezony porazila Jablonec 2:0 díky brankám stopera Štetina a pravého beka Zahustela. Pomohlo ji vyloučení bývalého hráče Hovorky, který dostal červenou kartu po faulu na Tetteha ještě v prvním poločas.…

Feb 23

Boleslav - Jablonec 1:0, přeci jen gól, v nastavení rozhodl Přikryl

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté promarnili možnost vyhoupnout se na třetí příčku prvoligové tabulky. Ve 22. kole podlehli Mladé Boleslavi 0:1, utkání, které nabídlo několik šancí na obou stranách, rozhodl až v poslední nastavené minutě Přikryl.

Dec 3

Jablonec - Zlín 4:0, jasná záležitost, vítěz jde na třetí místo před Spartu

iDNES.cz / Sport

Dva góly v první půli, další dva ve druhé - a všechny do zlínské sítě. Jablonečtí fotbalisté v 17. kole Fortuna ligy slaví vysoké vítězství a skok na třetí příčku tabulky, o dva body před Spartu.

Aug 27

Slovácko - Zlín 0:4, parádní góly, po výhře jsou hosté těsně za Spartou

iDNES.cz / Sport

Zlínští fotbalisté pod trenérem Michalem Bílkem pokračují v parádní jízdě. V dohrávce 6. kola v derby dvou sousedů z jižní Moravy deklasovali Slovácko na jeho hřišti 4:0. Zlín vyhrál počtvrté v sezoně a ještě si vylepšil skóre, v tabulce…

Apr 29

Jablonec - Liberec 2:0, vítěz přeskočil Spartu, první gól dal z ofsajdu

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté střídají Spartu na čtvrté příčce v ligové tabulce. Podještědské derby s Libercem vyhráli ve 26. kole 2:0 díky brankám Doležala s Divišem, úvodní gól však platit neměl, padl z ofsajdu.

Dec 3

Sparta - Boleslav 3:0, tři góly do půle a video poprvé v akci

iDNES.cz / Sport

Fotbalová Sparta se s ligovým podzimem rozloučila jedním z nejlepších výkonů sezony. Na domácím hřišti porazila v 16. kole Mladou Boleslav jednoznačně 3:0, poprvé v Česku bylo přímo v akci také video.

Aug 29

Zlín - Karviná 3:0, dva Diopovy góly posunuly vítěze do čela ligy

iDNES.cz / Sport

Zlínští fotbalisté vévodí po pěti kolech prvoligové tabulce. Díky pondělní výhře 3:0 nad nováčkem z Karviné mají lepší skóre než druhá Sparta. S jedenácti góly jsou nejofenzivnějším týmem soutěže.

Aug 9

Sparta - Zlín 3:0, suverenitu nováčka ukončily penalty a 160. gól Lafaty

iDNES.cz / Sport

Stoprocentní bilance nováčka ze Zlína došla ke konci ve třetím ligovém kole. Jeho neporazitelnost uťala Sparta, která díky dvěma penaltám záložníka Dočkala a 160. ligovému gólu kapitána Lafaty vyhrála 3:0. Minimálně na den tak poskočila do…

Apr 10

Jablonec - Hradec 4:0, tři góly v závěru, vítězové jsou těsně za Spartou

fotbal.idnes.cz

Hradečtí fotbalisté ve druhém poločase útočili, připravovali si nadějné možnosti, ale zlepšený výkon jim body nepřinesl. Proto v předehrávce 23. kola podlehli v Jablonci nakonec vysoko 0:4. Vítězovou jsou těsně za druhou Spartou. Ta má…

Mar 14

Jablonec - Sparta 0:0, ligový šlágr v mlze skončil bez gólů

fotbal.idnes.cz

Dlouho očekávaný zápas ve fotbalové lize mezi třetím Jabloncem a druhou Spartou skončil bez gólů. Oba týmy tak dávají možnost Viktorii Plzeň, která v neděli může na prvním místě navýšit náskok.