English

Plzeň - Karviná 2:1, parádní půle, pak domácí polevili, ale výhru urvali

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté svůj velmi úspěšný podzim zakončili vítězstvím. V jediném nedělním utkání 19. kola Fortuna ligy to však proti předposlední Karviné měli možná složitější, než čekali. Po výhře 2:1 jsou v tabulce druzí o bod za Slavií,…

More from iDNES.cz / Sport

Apr 6

Karviná - Plzeň 0:0, další ztráta. Hosté přišli o dva body i zraněného Sýkoru

www.idnes.cz

V minulém kole doma nestačili na Liberec (1:3), tentokrát v Karviné ani neskórovali a remizovali 0:0. Plzeňští fotbalisté ve 27. kole Fortuna ligy navíc přišli o záložníka Jana Sýkoru, který po čtvrt hodině opouštěl trávník na nosítkách.

Dec 16

Jablonec - Karviná 0:0, zase remíza, tentokrát ovšem góly nepadly

www.idnes.cz

Fotbalisté Jablonce a Karviné si i ve druhém vzájemném ligovém zápase sezony rozdělili body za remízu. Zatímco v srpnu to bylo 1:1, tentokrát v 19. kole branky nepadly.

Jun 17

Faerské o. - Česko 0:3, fotbalisté připsali povinné body, dva góly dal Černý

iDNES.cz

Čeští fotbalisté nástrahy Faerských ostrovů zvládli bez potíží. V třetím utkání v kvalifikaci o postup na mistrovství Evropy 2024 si poradili s houževnatým protivníkem, umělou trávou i chladným počasím a vyhráli 3:0. První gól dal stoper…

Oct 29

Dlouhých 383 minut bez gólu. Probudí se fotbalisté Jablonce?

www.idnes.cz

Prolomit střeleckou mizérii a po dlouhé době bodovat. Tak zní úkol fotbalistů FK Jablonec před sobotním duelem 14. kola první ligy, v němž doma na Střelnici vyzvou od 15 hodin tým Českých Budějovic.

May 1

Jablonec - Karviná 2:0, dva góly do půle, prohra a pád, hosté sestupují

iDNES.cz / Sport

Karvinští fotbalisté po šesti letech sestupují z nejvyšší soutěže. V druhém kole nadstavby skupiny o záchranu podlehli na hřišti dosud předposledního Jablonce 0:2 a tři zápasy před koncem sezony už nemohou poslední příčku opustit.

Mar 19

Jablonec - Plzeň 0:0, na hrbolatém drnovišti podržel domácí brankář Hanuš

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Plzně budou první i po reprezentační přestávce. Ve 26. kole nejvyšší soutěže se na hřišti Jablonce tlačili za vítěznou brankou, ale své šance i kvůli několika skvělým zákrokům domácího gólmana Hanuše nevyužili. Po remíze 0:0…

Oct 17

Teplice - Plzeň 0:1, podeváté výhra o gól, body pro lídra trefil Beauguel

iDNES.cz / Sport

Zase o gól. Plzenští fotbalisté nejtěsnějším poměrem vyhráli od začátku sezony už devátý zápas, v 11. kole jim na tři body v Teplicích stačil jediný gól, který sal už po pěti minutách nejlepší střelec týmu Beauguel. Teplice pod novým…

Aug 29

Olomouc - Jablonec 4:0, tři góly po půli, vítězové jsou nejlíp střílejícím týmem ligy

iDNES.cz / Sport

Olomoučtí fotbalisté dál udivují skvělou produktivitou. Podruhé za sebou dali čtyři góly, v 6. kole Fortuna ligy smetli Jablonec 4:0. Hosté, kteří v týdnu postoupili do Konferenční ligy, utrpěli v letošním ročníku už druhý debakl.

Apr 20

Jablonec - Karviná 3:0, tři góly do půle, domácí se posunuli na druhé místo

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce hravě zvládli domácí utkání 28. ligového kola proti Karviné a po vítězství 3:0 jsou v tabulce na druhém místě. Vydrží tam minimálně do středy.

Apr 17

Plzeň - Jablonec 1:1, desátým gólem v sezoně vystřelil hostům bod Schranz

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce ve 27. kole první ligy remizovali v Plzni 1:1 a po středečním vítězství 1:0 nad Spartou obrali o body dalšího favorita. Pátá Viktoria protáhla sérii bez porážky na osm kol. Domácí poslal do vedení na konci prvního…

Dec 5

Plzeň - Karviná 0:1, matný výkon, potřetí bez gólu, rozhodl Papadopulos

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté jsou v herní i výsledkové krizi. Potřetí za sebou nedali gól, i proto v utkání 10. kola doma překvapivě podlehli Karviné 0:1. V závěru půle hlavou po rohu rozhodl Papadopulos.

Sep 15

Karviná - Bohemians 0:0, hosté si po boji připisují první bod zvenku

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians poprvé v ročníku bodovali na stadionu soupeře, v devátém kole ligy uhráli v Karviné remízu 0:0. Po bojovném střetnutí tak nadále platí, že domácí tým před vlastními fanoušky ještě nezvítězil. Slezané navíc potřetí za…

Aug 24

Příbram - Jablonec 4:0, debakl druhého týmu ligy, dva góly dal Škoda

iDNES.cz

Jablonečtí fotbalisté ostudně prohráli, druhý tým tabulky v 7. kole Fortuna ligy dostal čtyři góly v Příbrami. Dva z nich dal Michal Škoda, posila z Brna, po jednom Soldát a veterán Rezek.

Oct 31

Ostrava v prodloužení zlomila Plzeň, Jablonec neuspěl v Karviné

iDNES.cz / Sport

Byl to tvrdý boj až do konce, nakonec se ale z postupu mezi nejlepší osmičku MOL Cupu radují fotbalisté Ostravy, kteří v Plzni zvítězili 3:2 po prodloužení. Končí loňský finalista Jablonec, jenž podlehl Karviné.

Sep 28

Bohemians - Karviná 0:0, trápení, domácí potřetí v řadě zůstali bez gólu

iDNES.cz / Sport

Měli převahu, víc střel i pár šancí. Jenže čekání na vstřelený gól fotbalisté Bohemians v utkání 10. ligového kola nepřerušili. V domácím prostředí jen remizovali 0:0 s Karvinou, která naopak poprvé v sezoně udržela čisté konto.

Aug 19

Karviná - Plzeň 0:1, mistr opět vítězí, Krmenčík dal gól a zahodil penaltu

iDNES.cz / Sport

Jako by už ani jinak vyhrávat neuměli. Plzeňští fotbalisté zvítězili počtvrté v řadě výsledkem 1:0 a po 5. kole Fortuna ligy zůstávají beze ztráty. Tentokrát si poradili s Karvinou, přestože jejich soupeř byl ve druhé půli blízko vyrovnání…

Dec 2

Plzeň - Jablonec 2:0, dva rekordy Viktorie, Krmenčík rozhodl dvěma góly

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Plzně zakončili suverénní podzim patnáctým vítězstvím. Jablonec v 16. kole zdolali díky dvěma gólům Michaela Krmenčíka 2:0 a na čele tabulky přezimují s rekordním čtrnáctibodovým náskokem. Druhý zásah domácího útočníka padl z…

Aug 6

Jablonec - Plzeň 0:1, tři body za gól ze standardky, trefil se Hájek

iDNES.cz / Sport

Ještě nedostali gól a neztratili ani bod. Plzeňští fotbalisté si spravili chuť po zklamání v kvalifikaci o Ligu mistrů a v druhém kole první ligy zvítězili v Jablonci 1:0.

Sep 18

Plzeň - Karviná 2:0, mistr vyhrál zásluhou Hořavy, který dal oba góly

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté se drží na dohled prvnímu místu v ligové tabulce. V 7. kole porazili na domácím stadionu Karvinou 2:0. Oba góly vstřelil Tomáš Hořava - nejdřív se trefil z penalty, ve druhém poločase pečetil vítězství ze hry.

Aug 29

Zlín - Karviná 3:0, dva Diopovy góly posunuly vítěze do čela ligy

iDNES.cz / Sport

Zlínští fotbalisté vévodí po pěti kolech prvoligové tabulce. Díky pondělní výhře 3:0 nad nováčkem z Karviné mají lepší skóre než druhá Sparta. S jedenácti góly jsou nejofenzivnějším týmem soutěže.