English

Rallye Dakar 2019: Buggyra chce zahájit rok úspěchem

Auto.cz

Buggyra bude chtít prostřednictvím Martina Kolomého na Dakaru opět bojovat o vítězství. Ostatně Kolomého čeká už desátý start na této soutěži.

More from Auto.cz

Jan 23

Dakar 2019: Tatra Buggyra – Bylo to o schopnosti přežít

Auto.cz

Martin Kolomý pátý v půlmaratonu, kamion Martina Šoltyse zůstal nešťastně v dunách. Taková je bilance týmu Tatra Buggyra Racing na 41. Rallye Dakar 2019, který se odehrál poprvé v historii v jediné zemi, v Peru.

Jan 20

Dakar 2018 – 13. etapa: Kolomý podruhé i počtvrté

Auto.cz

Podruhé za sebou a počtvrté celkem skončil Martin Kolomý s Tatrou mezi prvními třemi kamiony v etapě čtyřicátého ročníku Rallye Dakar. Předposlední měřený úsek letošní soutěže dokončili také všichni zbývající čeští účastníci.

Jan 19

Dakar 2018: Kolomý zaznamenal „hattrick“!

Auto.cz

Dvanáctá etapa 40. ročníku Rallye Paříž–Dakar byla určena jen automobilům a kamionům. Motorkáře a jezdce na čtyřkolkách organizátoři z bezpečnostních důvodů závodit nepustili.

Jan 17

Dakar 2018 – 11. etapa: Kolomý dojel čtvrtý

Auto.cz

Nejúspěšnějším českým zástupcem v 11. etapě jubilejního, čtyřicátého, ročníku Rallye Dakar, byl Martin Kolomý z týmu Tatra Buggyra Racing. S kamionem dojel na čtvrtém místě.

Jan 10

Dakar 2018 – 4. etapa: Kolomý válel

Auto.cz

Český trucker Martin Kolomý z týmu Tatra Buggyra Racing byl z pohledu umístění nejlepším závodníkem ve čtvrté etapě 40. ročníku Rallye Paříž – Dakar. Dokončil ji na třetím místě, ale jeho aktuální umístění je ve hvězdách pořadatelské…

Jan 10

8. etapa Dakaru 2017: Kolomý je v desítce

Auto.cz

Jezdec týmu Tatra Buggyra Racing Martin Kolomý se po etapě vedoucí do Salty ležící na území Argentiny, posunul do první desítky průběžného pořadí v hodnocení kamionů. Druhý pilot týmu Aleš Loprais je jedenáctý.

Jan 5

Třetí etapa Dakaru 2017: Kolomý je druhý

Auto.cz

Český jezdec Martin Kolomý dojel s kamionem Tatra Phoenix druhý ve třetí etapě 38. ročníku Rallye Dakar 2017. Pilot stáje Tatra Buggyra Racing se však ujal vedení, ale po tříminutové penalizaci se propadl na druhé místo.

Jan 3

Druhá etapa Dakaru 2017: Kolomý drží bednu

Auto.cz

Osmé místo obsadil Martin Kolomý z týmu Tatra Buggyra Racing v kategorii kamionů ve druhé etapě 38. ročníku Rallye Dakar 2017. Průběžně mu se strojem Tatra Phoenix patří třetí místo o dvě sekundy za stříbrnou příčkou.

Jan 2

První etapa Dakaru 2017: Kolomý vyhrál

Auto.cz

Český jezdec Martin Kolomý z týmu Tatra Buggyra Racing vyhrál v kategorii kamionů úvodní etapu 39. ročníku Rallye Dakar 2017. Výborně si vedla také druhá posádka české stáje vedená Alešem Lopraisem, ktereá dojela čtvrtá o půl minuty za…

Jan 2

Rallye Dakar 2017: Kolomý ohodil fanoušky bahnem

Auto.cz

Půlmilionový Asunción se stal svědkem startu slavné dálkové soutěže Rallye Dakar 2017. Paraguay se stala v devětatřicetileté historii slavné soutěže již 29 zemí, která hostila závodní kolonu Dakaru.

Dec 20

České želízko v ohni pro Dakar 2017: Martin Prokop pojede s Fordem Raptor

Auto.cz

Prokopův pick-up pro Dakar 2017 je poháněn pětilitrovým osmiválcem z Mustangu. Uspěje?

Dec 2

Buggyra a Prokop vyrážejí společně na Dakar 2017!

Auto.cz

Dakar 2017 bude pro české fanoušky doslova našlapaný. Na vítězství mezi kamiony pomýšlejí Martin Kolomý i Aleš Loprais, mezi osobními auty se zase bude chtít předvést Martin Prokop.

Jun 17

Buggyra: Start Vršeckého na Dakaru je v ohrožení, Kolomý utrpěl těžké popáleniny

Auto.cz

Na začátku května potvrdil tým Tatra Buggyra Racing start Vršeckého na Dakaru 2017. Všechno ale může být jinak.

May 3

David Vršecký bude startovat na Dakaru 2017, Buggyra zvažuje třetí kamion

Auto.cz

Informaci o startu na Dakaru 2017 zveřejnil David Vršecký na dnešní tiskové konferenci. Bude pilotovat Tatru Phoenix po Jaroslavu Valtrovi.

Jan 16

Výsledkový servis Rallye Dakar: 12. etapa - Spanilá jízda Valtra a Kolomého

Auto.cz

Druhý den po sobě se předvedli na Rallye Dakar 2016 skvělým způsobem Jaroslav Valtr a Martin Kolomý. Čeští jezdci týmu Tatra Buggyra Racing obsadili čtvrté a deváté místo v předposlední etapě soutěže.

Jan 10

Dakar živě: Martin Kolomý popisuje nehodu v sedmé etapě (rozhovor)

Auto.cz

Martin Kolomý z týmu Tatra Buggyra Racing se kvůli nehodě v sedmé etapě propadl na celkové sedmnácté místo letošního Dakaru. Vyzpovídali jsme jej po dojetí do bivaku v argentinské Saltě.

Jan 15

Rallye Dakar, 11. etapa: Kolomý porazil Lopraise

www.auto.cz

Může to znít jako ohraná písnička, ale pořád se dobře poslouchá. Čtveřice českých motocyklových jezdců zaslouží i v 11. etapě uznalé poklepání po ramenou. Bude to ještě tvrdé a chce to vydržet!

Jan 11

Dakar 2015: Kolomý bloudil v dunách (+ video)

www.auto.cz

Včerejší etapa Rallye Dakar vedla z Iquique do Uyuni a na cestě čekal padesát kilometrů dlouhý průjezd dunovými poli. Dnes absolvují posádky kamionů podobnou trasu opačným směrem.

Jan 9

Exkluzivně: Online chat s českými jezdci Rallye Dakar, pište dotazy

www.auto.cz

V pondělí 12. ledna mají jezdci na Dakaru den volna. My toho využijeme a uspořádáme s nimi online chat. Mezi Prahou a Iquique v Chile.

Jan 6

Rallye Dakar: Kolomý dostal penalizaci

www.auto.cz

Hned druhá etapa letošního Dakaru pořádně prověřila všechny účastníky slavného podniku. Délka a divoký charakter tratě, převýšení a vedro šplhající přes 40 °C vytvořily solidní pekelný koktejl.