English

Tenistka Bouzková vyřadila v Brisbane bývalou světovou čtyřku, utká se s Plíškovou

iROZHLAS / Sport

20letá tenistka Marie Bouzková porazila na turnaji v Brisbane domácí Samanthu Stosurovou a postoupila do osmifinále, kde ji čeká Karolína Plíšková.

More from iROZHLAS / Sport

Jan 3

Bouzková si po jasné výhře zahraje v Aucklandu čtvrtfinále, Plíšková v Brisbane porazila Ósakaovou

iROZHLAS / Sport

Tenistka Marie Bouzková si na turnaji v Aucklandu zahraje ve čtvrtfinále. Pátá nasazená hráčka si postup zajistila vítězstvím 6:0 a 6:1 nad Američankou Amandou Anisimovovou. Další české hráčky Karolína Plíšková a Linda Nosková si zajistily…

May 26

Plíšková na French Open skončila, česká tenistka ve druhém kole podlehla domácí Jeanjeanovové

iROZHLAS / Sport

Tenistka Karolína Plíšková vypadla antukovém Roland Garros potřetí za sebou ve druhém kole. Letošní turnajová osmička pařížského grandslamu ve čtvrtek příliš chybovala, působila bez energie a nečekaně nestačila na domácí Leolii…

Nov 1

Krejčíková se v žebříčku posunula na třetí místo a je českou jedničkou. Karolína Plíšková je čtvrtá

iROZHLAS / Sport

Tenistka Barbora Krejčíková vystřídala na třetím místě světového žebříčku Karolínu Plíškovou a poprvé v kariéře je českou jedničkou. Plíšková je těsně za Krejčíkovou, Petra Kvitová klesla na 19. příčku.

Mar 28

Karolína Plíšková nestačila v Miami na domácí Pegulaovou a končí ve třetím kole

iROZHLAS / Sport

Tenistka Karolína Plíšková končí na turnaji WTA v Miami ve třetím kole. Šestá hráčka světa nestačila na domácí Američanku Jessicu Pegulaovou po setech 1:6, 6:4 a 4:6.

Jan 12

Dvě české vítězství v Brisbane! Plíšková obhájila proti Keysové titul v singlu, Strýcová slaví deblový triumf

iROZHLAS / Sport

Karolína Plíšková poprvé v kariéře obhájila titul na okruhu WTA. Česká tenistka ve finále v Brisbane porazila Američanku Madison Keysovou 6:4, 4:6, 7:5 a stejně jako loni na tamním turnaji zahájila rok vavřínem.

Jan 10

Bude v Brisbane české finále? Kvitová s Plíškovou si poradily s americkými soupeřkami bez ztráty setu

iROZHLAS / Sport

V pátečním čtvrtfinálovém programu tenisového turnaje v Brisbane si vítězka z roku 2011 Petra Kvitová poradila s Jennifer Bradyovou 6:4, 6:2 a její další soupeřkou bude jiná Američanka Madison Keysová. Obhájkyně titulu Karolína Plíšková…

Jul 3

Karolína Plíšková, Muchová i Veselý postupují do třetího kola Wimbledonu. Bouzková vypadla

iROZHLAS / Sport

Tenistka Karolína Plíšková si ve Wimbledonu poradila s Portoričankou Mónicou Puigovou a po výhře 6:0, 6:4 postoupila do 3. kola. V něm jsou i Jiří Veselý, který zdolal Uruguayce Pabla Cuevase 4:6, 7:6, 6:4, 6:4, a Karolína Muchová. Ta…

Jan 23

České finále nebude. Karolínu Plíškovou vyřadila Japonka Ósakaová

iROZHLAS / Sport

Soupeřkou Petry Kvitové ve finále Australian Open bude Japonka Naomi Osakaová. Světová čtyřka ve druhém semifinále porazila Karolínu Plíškovou ve třech setech a v sobotu ji čeká přímý souboj o post světové jedničky.

Jan 6

Vítězný vstup do sezony. Karolína Plíšková otočila finále v Brisbane a bude znovu českou jedničkou

iROZHLAS / Sport

Karolína Plíšková získala svůj 12. titul na okruhu WTA. Ve finále turnaje v Brisbane otočila zápas s Ukrajinkou Lesjou Curenkovou a po výhře 4:6, 7:5 a 6:2 se vrátí na pozici nejlepší tenistky v žebříčku.

Jan 2

České osmifinále v Brisbane vyhrála Karolína Plíšková, Kvitová vypadla

iROZHLAS / Sport

Tenistka Karolína Plíšková porazila v Brisbane mladší krajanku Marii Bouzkovou a postoupila do čtvrtfinále. S turnajem se vedle Bouzkové loučí i Petra Kvitová, která prohrála s Estonkou Kontaveitovou.

Dec 31

Tenistka Bouzková vyřadila v Brisbane bývalou světovou čtyřku, utká se s Plíškovou

iROZHLAS / Sport

20letá tenistka Marie Bouzková porazila na turnaji v Brisbane domácí Samanthu Stosurovou a postoupila do osmifinále, kde ji čeká Karolína Plíšková.

Oct 17

Sedm českých tenistek na Turnaji mistryň. Do Singapuru se kvalifikovala Karolína Plíšková

iROZHLAS / Sport

Rekordní zastoupení bude mít český tenis na Turnaji mistryň v Singapuru. Po prohře Kiki Bertensové na turnaji v Moskvě se jako sedmá česká hráčka kvalifikovala do Singapuru Karolína Plíšková.

Jan 5

Karolína Plíšková prohrála semifinále v Brisbane, v žebříčku spadne na šesté místo

iROZHLAS / Sport

Tenistka Karolína Plíšková podlehla v semifinále turnaje v Brisbane Ukrajince Elině Svitolinové dvakrát 5:7 a titul na přípravném turnaji před Australian Open neobhájí, navíc ji čeká drobný ústup na světovém žebříčku.

Jan 4

Karolína Plíšková otočila špatně rozehraný duel a v Brisbane je v semifinále. Siniaková vyhrála český souboj

iROZHLAS / Sport

Bývalá světová jednička Karolína Plíšková vyhrála třísetovou bitvu proti Estonce Kanepiové a v Brisbane postoupila do semifinále. Souběžně hrané čtvrtfinále v Šen-čenu nabídlo český tenisový souboj, ve kterém Kateřina Siniaková porazila…

May 8

Karolína Plíšková vypadla na turnaji v Madridu ve druhém kole

iROZHLAS / Sport

Česká tenisová jednička Karolína Plíšková prohrála na prestižním turnaji v Madridu s Anastasijí Sevastovovou z Lotyšska dvakrát 3:6. Světová trojka se tak neprobojovala do osmifinále.

Jan 6

Karolína Plíšková postoupila v Brisbane do finále. Její soupeřkou bude Cornetová

iROZHLAS / Sport

Tenistka Karolína Plíšková si na úvod sezony zahraje o titul na turnaji v Brisbane. Loňská finalistka US Open dnes porazila v semifinále Ukrajinku Elinu Svitolinovou bez větších problémů 6:2 a 6:4.

Jan 5

Siniaková je v Šen-čenu v semifinále, Karolína Plíšková postoupila v Brisbane

www.rozhlas.cz

Karolína Plíšková postoupila do semifinále turnaje v Brisbane, když poprvé v kariéře porazila Robertu Vinciovou. Kateřina Siniaková postoupila do semifinále turnaje v Šen-čenu. Ve čtvrtfinále si poradila s hráčkou z kvalifikace Ninou…

Jan 3

Karolína Plíšková je v Brisbane ve čtvrtfinále. Další český souboj v Aucklandu vyhrála Strýcová

iROZHLAS / Sport

Druhý úspěšný zápas v rozjíždějící se tenisové sezoně má za sebou Karolína Plíšková. Na turnaji v Brisbane hladce porazila Američanku Muhammadovou a je ve čtvrtfinále. V Aucklandu vyřadila Barbora Strýcová svou jmenovkyni Štefkovou a utká…

Nov 16

Česká tenisová jednička Karolína Plíšková je bez trenéra. Ukončila spolupráci s Vaňkem

iROZHLAS / Sport

Tenistka Karolína Plíšková se rozešla s trenérem Jiřím Vaňkem, pod jehož vedením letos postoupila do finále US Open a vystoupala až na páté místo světového žebříčku. Informaci přinesly listy MF Dnes, Lidové noviny a Sport.

Aug 22

Tenistka Karolína Plíšková se výhrou v Cincinnati stala novou českou jedničkou

iROZHLAS / Sport

Jedna jediná výhra toho může hodně změnit a důkazem je i čerstvé finálové vítězství tenistky Karolíny Plíškové ve finále velkého turnaje v americkém Cincinnati. Ve hře byla pozice české i světové jedničky a také třeba brzká účast v elitní…