English

Kvitová porazila v Sydney 2:0 Su-wej Sie. O postup do semifinále turnaje WTA se utká s Kerberovou

iROZHLAS / Sport

Petra Kvitová postoupila do čtvrtfinále turnaje WTA v Sydney, když porazila Tchajwanku Su-wej Sie po dvou setech 7:6 a 6:2. Další zápas čeká Kvitovou již ve čtvrtek, kdy se o postup do semifinále utká s Němkou Angelique Kerberovou.

More from iROZHLAS / Sport

Jan 9

V Adelaide postoupila Petra Kvitová do 2. kola, Karolína Plíšková na turnaji končí

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová vstoupila úspěšně do turnaje v Adelaide. V prvním kole porazila Jelenu Rybakinovou z Kazachstánu 6:3, 7:5. Karolína Plíšková naopak v generálce na Australian Open vypadla po postupu z kvalifikace hned v úvodním duelu…

Jun 29

Karolína Plíšková ovládla generálku na Wimbledon. Ve finále v Eastbourne porazila Němku Kerberovou

iROZHLAS

Česká tenistka Karolína Plíšková v sobotu vybojovala svůj třetí titul této sezony. Ve finále turnaje WTA v Eastbourne, který je generálkou na Wimbledon, porazila Němku Angelique Kerberovou 1:6 a 4:6.

Apr 26

Petra Kvitová bude znovu světovou dvojkou, o finále v Istanbulu si zahrají Strýcová s Vondroušovou

iROZHLAS / Sport

Petra Kvitová porazila ve čtvrtfinále ve Stuttgartu Lotyšku Sevastovovu a kromě postupu do semifinále má i jistý post světové dvojky. V Istanbulu se do semifinále dostaly Markéta Vondroušová a Barbora Strýcová. Čeká je vzájemný zápas.

Mar 21

Tenistky Petra Kvitová ani Karolína Plíšková nepomůžou českému týmu ve fedcupové baráži

iROZHLAS / Sport

České tenistky se budou zachraňovat mezi elitou ve Fed Cupu bez svých největších hvězd. Aktuální světová dvojka Petra Kvitová ani sedmička Karolína Plíšková neplánují nastoupit v baráži proti Kanadě. Neúčast obou hvězd potvrdil mluvčí…

Feb 21

Plíšková ztratila proti Su-wej Sie v rozhodujícím setu vedení 5:1, Kvitová čtvrtfinále zvládla

iROZHLAS / Sport

Karolína Plíšková si na turnaji v Dubaji semifinále nezahraje. Ve čtvrtfinále proti Su-wej Sie z Tchaj-wanu sice Plíšková v rozhodujícím setu vedla už 5:1, ale její soupeřka pak vstala z mrtvých a zvítězila 6:4, 1:6 a 7:5. Petra Kvitová si…

Feb 19

Český souboj v Dubaji. Petra Kvitová postoupila přes Kateřinu Siniakovou do osmifinále

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová vydřela při návratu na turnaj v Dubaji po třech letech postup do osmifinále. Druhá nasazená hráčka porazila ve druhém kole krajanku Kateřinu Siniakovou 6:7, 6:4 a 6:4 po dvou hodinách a 34 minutách.

Jan 24

Petra Kvitová: Finále je neskutečný výsledek, ale turnaj ještě nekončí

iROZHLAS

Petra Kvitová poprvé po zranění ruky postoupila do finále grandslamového turnaje. V Melbourne vyřadila Američanku Collinsovou a pak čekala, kdo se stane její finálovou soupeřkou.

Jan 23

Petra Kvitová je ve finále Australian Open. Američanku Collinsovou vyprovodila kanárem

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová postoupila na úvodním grandslamu sezony do boje o titul. V semifinále v Melbourne porazila Američanku Dannielle Collinsovou 7:6, 6:0 a čeká na soupeřku, kterou může být Karolína Plíšková.

Jan 9

Kvitová porazila v Sydney 2:0 Su-wej Sie. O postup do semifinále turnaje WTA se utká s Kerberovou

iROZHLAS / Sport

Petra Kvitová postoupila do čtvrtfinále turnaje WTA v Sydney, když porazila Tchajwanku Su-wej Sie po dvou setech 7:6 a 6:2. Další zápas čeká Kvitovou již ve čtvrtek, kdy se o postup do semifinále utká s Němkou Angelique Kerberovou.

Oct 26

Diváci nás zase vyburcují k těm nejlepším výsledkům, věří Petra Kvitová před finále Fed Cupu

iROZHLAS / Sport

V sezóně nasbírala skoro nejvíc výher ze všech tenistek elitního okruhu. Jenže ve světové špičce je teď také hráčkou s nejdelší sérií porážek. Turnaj mistryň v Singapuru opustila Petra Kvitová už po zápasech ve skupině a teď doufá, že…

Jun 24

Páté finále, pátý triumf. Petra Kvitová ve finále v Birminghamu přehrála Rybárikovou

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová získala už pátý turnajový titul v sezoně. Ve finále v Birminghamu otočila zápase se Slovenkou Magdalénou Rybárikovou a za dvě hodiny vyhrála 4:6, 1:6 a 2:6.

Jun 23

Páté finále v sezoně. Petra Kvitová si zahraje o titul v Birminghamu

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová si na trávě v Birminghamu zahraje popáté v sezoně finále turnaje WTA Tour. Nasazená čtyřka porazila v dnešním semifinále 6:3, 6:2 Rumunku Mihaelu Buzarnescuovou.

May 8

Karolína Plíšková i Petra Kvitová válí i na neoblíbené antuce. První už překonala svůj rekord v počtu výher

iROZHLAS / Sport

Antuka není jejich nejoblíbenějším povrchem, přesto na ní teď velmi často vítězí. Karolína Plíšková v Madridu dokonce překonala svůj rekord v počtu antukových výher v řadě a Petře Kvitové se to může na stejném tenisovém turnaji podařit…

Feb 22

Karolína Plíšková na turnaji v Dubaji končí, nestačila na Kerberovou

iROZHLAS / Sport

Tenistka Karolína Plíšková vypadla na turnaji v Dubaji ve čtvrtfinále. Třetí nasazená Češka prohrála v duelu bývalých světových jedniček s Němkou Angelique Kerberovou za hodinu a 16 minut 4:6, 3:6.

Feb 3

Petra Kvitová porazila ve třech setech Görgesovou a na petrohradském turnaji se představí ve finále

iROZHLAS / Sport

Česká tenistka si zahraje poprvé ve finále od loňského července na okruhu WTA. Kvitová porazila v semifinále petrohradského turnaje Julii Görgesovou ve třech setech 7:5, 4:6 a 6:2.

Jun 24

Petra Kvitová si zahraje první finále od zranění, Šafářová musela v Birminghamu vzdát

iROZHLAS / Sport

Lucie Šafářová musela kvůli zranění stehenního svalu skrečovat svůj souboj proti Petře Kvitová za stavu 6:1 a 1:0. Ve finále se Kvitová potká buď Garbiňe Muguruzaovou, nebo Ashleigh Bartyovou.

Oct 21

Petra Kvitová v Lucemburku postoupila do finále, porazila Američanku Davisovou

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová si zahraje o svůj druhý letošní titul na okruhu WTA. V Lucemburku porazila ve dvou setech Američanku Lauren Davisovou a postoupila do finále. Její soupeřkou bude Rumunka Monica Nicolescuová.

Nov 1

Za výkon se stydět nemusím, řekla po finále na Turnaji mistryň Petra Kvitová

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová na svůj další velký titul nedosáhla. V dramatickém finále Turnaje mistryň podlehla Polce Agnieszce Radwaňské 1:2 na sety a v Singapuru skončila jako poražená finalistka.

Oct 31

Odehrála jsem super zápas, zářila po postupu do finále Turnaje mistryň Petra Kvitová

iROZHLAS / Sport

Tenisový Turnaj mistryň zatím přináší Petře Kvitové velké zvraty. Poprvé už se skoro smiřovala s vyřazením, když jí pomohla do semifinále výhra kamarádky Lucie Šafářové ve stejné skupině. Teď v semifinále zase porazila Rusku Marii…

Aug 29

České finále ovládla Petra Kvitová. V New Havenu obhájila titul

iROZHLAS / Sport

Téměř dvě a půl hodiny dlouhé české finále sledovali diváci v New Havenu. Na jeho konci Petra Kvitová porazila Lucii Šafářovou ve třech setech a na svém oblíbeném americkém turnaji obhájila loňský titul. Šafářová svou kolegyni z…