English

Boleslav - Jablonec 1:0, přeci jen gól, v nastavení rozhodl Přikryl

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté promarnili možnost vyhoupnout se na třetí příčku prvoligové tabulky. Ve 22. kole podlehli Mladé Boleslavi 0:1, utkání, které nabídlo několik šancí na obou stranách, rozhodl až v poslední nastavené minutě Přikryl.

More from iDNES.cz / Sport

Oct 11

Fotbalisté Jablonce vypadli v domácím poháru s druholigovým Vyškovem

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce ve 3. kole domácího poháru nečekaně prohráli s druholigovým Vyškovem 0:1 a v této sezoně MOL Cupu se stali druhým vyřazeným týmem z nejvyšší soutěže. Hosté rozhodli o překvapivém vítězství v 86. minutě gólem z penalty.

Jul 11

Další prohru vezli jihlavští fotbalisté z Mladé Boleslavi

www.idnes.cz

Ani pátý pokus urvat výhru v přípravě na novou druholigovou sezonu jihlavským fotbalistům nevyšel. V sobotu nestačili na prvoligovou Mladou Boleslav, které na jejím hřišti podlehli vysoko 1:4.

Feb 19

Rada proti Jarolímovi. Fotbalisté Jablonce vyzvou Mladou Boleslav

iDNES.cz / Sport

Po téměř měsíční pauze nastoupí fotbalisté FK Jablonec opět doma na Střelnici. V předehrávce 20. kola 1. ligy hostí v pátek od 16 hodin v duelu s příchutí derby Mladou Boleslav.

Aug 22

Nakaženého fotbalistu koronavirem má i Mladá Boleslav

iDNES.cz / Sport

Jeden z fotbalistů širšího kádru Mladé Boleslavi měl pozitivní nález na koronavirus. Zbývající hráče a realizační tým proto dnes čekají další testy. Jejich výsledky rozhodnou o tom, jestli bude mužstvo připraveno k nedělnímu utkání…

Jul 9

Jablonec jde do Evropy, Liberec ještě čeká bitva s Boleslaví

iDNES.cz

Fotbalisté Jablonce si na poslední chvíli vybojovali místenku do pohárové Evropy. Ve včerejším závěrečném zápase ligové nadstavby remizovali doma s Baníkem Ostrava 1:1 a posunuli se na čtvrté místo tabulky, ze kterého sesadili rivalský…

Jun 6

Liberec ve vítězné náladě, potvrdí formu i s Mladou Boleslaví?

www.idnes.cz

Statistické indicie z posledních týdnů a let hovoří jasně pro fotbalisty Liberce. V jarní části ligy dokázali ze sedmi utkání šest vyhrát, což je katapultovalo na 3. místo tabulky, zato Mladá Boleslav se na jaře trápí, když získala jen…

Jun 2

Florbalistky Liberce nahradí v extralize Mladá Boleslav

iDNES.cz / Sport

Florbalistky Liberce opouštějí extraligu, kterou v letech 2001 až 2006 šestkrát za sebou ovládly. Poslední tým uplynulého ročníku sice po předčasném konci soutěže kvůli pandemii koronaviru nemusel bojovat o záchranu a měl právo účasti, ale…

Mar 24

Fotbalisté Jablonce se vzdají části platu, přidala se i Mladá Boleslav

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté se s majitelem klubu Miroslavem Peltou domluvili na dočasném snížení platů v době pandemie nového typu koronaviru, bližší podmínky dohody však klub neuvedl. To Mladá Boleslav byla konkrétnější: hráči budou po dobu…

Dec 27

Brankář Peters míří z Liberce na hostování do Mladé Boleslavi

iDNES.cz

Kanadský brankář Justin Peters opouští po necelých osmi měsících tým Bílých Tygrů Liberec. Sezonu dochytá v Mladé Boleslavi, kde bude do 30. dubna působit na hostování.

Oct 7

Chodov zdolal Liberec a vede superligu před Mladou Boleslaví

iDNES.cz

Florbalisté Chodova zdolali v 5. kole superligy doma Liberec 4:3 a vedou tabulku bez ztráty bodu o skóre před Mladou Boleslaví. Třetí Sparta ztrácí bod, v pondělní dohrávce zdolala Bohemians 7:6 v prodloužení.

Aug 18

Jablonec - Mladá Boleslav 2:1, výhru domácím trefil útočník Doležal

iDNES.cz / Sport

Ze souboje dvou neúspěšných uchazečů o pohárovou Evropu vyšel lépe Jablonec, který si v 6. kole Fortuna ligy se svým soupeřem poradil 2:1 díky brankám Vladimira Jovoviče a Martina Doležala. Za hosty snižoval Tomáš Ladra. Jablonec vyhrál…

Jul 3

Přikryl míří do Polska. Z Mladé Boleslavi přestoupil do Bialystoku

www.idnes.cz

Fotbalisté Mladé Boleslavi přišli o jednu z ofenzivních opor Tomáše Přikryla. Šestadvacetiletý záložník přestoupil do polského Bialystoku a v novém působišti podepsal čtyřletou smlouvu.

Mar 2

Slovácko - Boleslav 1:1, vydřený bod v oslabení, gól dal opět Přikryl

iDNES.cz

Před týdnem hluboko v nastaveném čase rozhodl o vítězství nad Jabloncem, tentokrát gól mladoboleslavského Přikryla zajistil bod na Slovácku. Hosté v utkání 23. kola odpověděli na vedoucí gól Zajíce a v tabulce zůstali osmí.

Feb 23

Boleslav - Jablonec 1:0, přeci jen gól, v nastavení rozhodl Přikryl

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté promarnili možnost vyhoupnout se na třetí příčku prvoligové tabulky. Ve 22. kole podlehli Mladé Boleslavi 0:1, utkání, které nabídlo několik šancí na obou stranách, rozhodl až v poslední nastavené minutě Přikryl.

Sep 19

Hokejisté Liberce porazili v dohrávce extraligy Mladou Boleslav

iDNES.cz / Sport

Duel sousedů ze středu tabulky v dohrávce 5. kola hokejové extraligy skončil výhrou domácího Liberce nad Mladou Boleslaví v poměru 3:1.

Dec 1

Liberec vyzrál v prodloužení na Mladou Boleslav a pojistil si vedení

iDNES.cz / Sport

Už o pět bodů vedou hokejisté Liberce neúplnou tabulku hokejové extraligy. Další dva body vydolovali v předehrávce 26. kola, když doma udolali Mladou Boleslav 2:1. Vítězný gól vstřelil v prodloužení bek Ondřej Vitásek.

Sep 23

Jablonec - Boleslav 1:2, vítězové jdou do čela, tři body trefil Přikryl

iDNES.cz / Sport

Fotbalová liga má nového lídra. Zatím dočasně. Mladá Boleslav v předehrávce 8. kola zvítězila v Jablonci 2:1 a přeskočila Zlín, který na ní ztrácí dva body, ale má sobotní duel na hřišti Hradce Králové k dobru.

Jul 12

Nečekaný přesun: Baroš vymění Mladou Boleslav za Liberec

iDNES.cz / Sport

V české lize se chystá velký přestup. Hvězdný fotbalový útočník Milan Baroš podle zdrojů iDNES.cz skončil předčasně své angažmá v Mladé Boleslavi a přesune se o pár kilometrů na sever do Liberce.

Mar 19

Mladá Boleslav - Jablonec 1:0, tři body domácím zařídil v závěru Kúdela

iDNES.cz / Sport

Už se zdálo, že zápas skončí bez branek, o to větší radost fotbalisté Mladé Boleslavi měli. Gólem Ondřeje Kúdely čtyři minuty před koncem rozhodli o vítězství 1:0 nad Jabloncem a upevnili si průběžné třetí místo. Minimálně na den se…

Apr 17

Jablonec v semifinále poháru narazí na Boleslav, Liberec na Teplice

fotbal.idnes.cz

V semifinále domácího fotbalového Poháru FAČR narazí Jablonec na Mladou Boleslav. Druhou dvojici tvoří Liberec a Teplice. Rozhodl o tom páteční los v pražském sídle asociace na Strahově.