English

Slovácko - Příbram 5:1, Kalabiška režíroval hattrickem domácí koncert

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Slovácka se vyhoupli do čela skupiny o záchranu, Příbram doma deklasovali 5:1. Prvními třemi zásahy v sezoně se na tom podílel Jan Kalabiška, za hosty jen snižoval Jan Matoušek.

More from iDNES.cz / Sport

Aug 26

Pardubice - Slovácko 0:1, domácí nedali šance, potrestal je Kalabiška

iDNES.cz / Sport

Pardubickým fotbalistům nový stadion přestává nosit štěstí. V 6. kole Fortuna ligy hráli doma už počtvrté, ale se Slováckem prohráli 0:1. Jediný gól utkání dal po dvaceti minutách obránce Kalabiška.

Jun 4

Pardubice - Příbram 0:0, domácí uhráli záchranu s přehledem, i v odvetě byli lepší

iDNES.cz / Sport

Pardubičtí fotbalisté i příští sezonu budou hrát v nejvyšší soutěži. I v odvetě baráže od Příbrami neinkasovali a v součtu s úvodním vítězstvím na hřišti soupeře boj o záchranu zvládli v pohodě. Příbram po sestupu v roce 2021 si tak na…

Jun 1

Příbram - Pardubice 0:2, druhý gól z penalty, domácí trefovali jen tyče

iDNES.cz / Sport

Pardubičtí fotbalisté nakročili k záchraně v nejvyšší soutěži. V prvním zápase baráže o udržení zvítězili v Příbrami 2:0 díky gólům Sychry a Janoška z penalty, domácí druholigový tým trefil v první půli dvakrát tyč. Odveta se bude hrát v…

Nov 9

Sparta - Slovácko 4:0, dva góly v každé půli, domácí potvrdili triumf z Plzně

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté potvrdili víkendový triumf z Plzně, v dohrávce 14. kola Fortuna ligy porazili Slovácko překvapivě vysoko 4:0. Po dvou gólech dali v obou poločasech, proti účastníkovi Konferenční ligy se trefili Sadílek, Čvančara,…

Sep 18

Slovácko - Jablonec 0:2, dva rychlé góly v závěru, domácí opět bez výhry

iDNES.cz / Sport

Ani napopáté to nevyšlo. Fotbalisté Slovácka prohráli v devátém kole Fortuna ligy s Jabloncem 0:2 a prodlužují své čekání na výhru. Hosté naopak berou tři body podruhé za sebou a znovu nedostali branku. V rozmezí pěti minut se trefili…

Sep 18

ONLINE: Slovácko - Zlín 3:0, domácí v přesile, k asistenci přidává Holzer i gól

iDNES.cz

Fotbalisté Slovácka i Zlína minulý týden před derby prohráli. Jak dopadne jejich vzájemný duel? Zápas osmého kola Fortuna ligy sledujeme od 16 hodin v podrobném online přenosu.

Oct 5

Příbram - Olomouc 0:0, bitva bez gólů, domácí přerušili sérii porážek

iDNES.cz

Střelecky poměrně při chuti byli v posledních zápasech fotbalisté Sigmy Olomouc, jenže na hřišti Příbrami se jim v tomto ohledu tentokrát nevedlo a v rámci 12. kola Fortuna ligy vydřeli jen remízu 0:0. Domácí bodovali poprvé po čtyřech…

Jul 20

Opava - Příbram 1:0, gól v závěru a domácí jsou v lize stoprocentní

iDNES.cz

Také druhý ligový zápasy sezony vyhráli, byť jen těsně 1:0. Fotbalisté Opavy po vítězství v Českých Budějovicích přetlačili na domácím stadionu Příbram. Pět minut před koncem rozhodl útočník René Dedič.

Jun 2

Příbram - Brno 0:0, domácí slaví záchranu, rozhodly góly venku

iDNES.cz / Sport

Brněnští fotbalisté v odvetě baráže o účast v příštím ročníku Fortuna ligy potřebovali vyhrát, dávat góly, ale to se jim v Příbrami nepovedlo. Po bezbrankové remíze domácí slaví záchranu. Rozhodl první utkání v Brně, které skončilo 3:3.

May 25

Slovácko - Karviná 2:0, dva góly Sadílka, domácí potvrdili formu

iDNES.cz

Sezonu Fortuna ligy zakončili fotbalisté Slovácka výhrou. V závěrečném kole nadstavbové skupiny o udržení porazili 2:0 Karvinou, která míří do baráže, kde si zahraje dvojzápas s Jihlavou. Oba přesné zásahy zaznamenal Lukáš Sadílek.

May 5

Slovácko - Příbram 5:1, Kalabiška režíroval hattrickem domácí koncert

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Slovácka se vyhoupli do čela skupiny o záchranu, Příbram doma deklasovali 5:1. Prvními třemi zásahy v sezoně se na tom podílel Jan Kalabiška, za hosty jen snižoval Jan Matoušek.

Apr 13

Slovácko - Příbram 2:0, hosté venku opět bez gólu, Rezek nedal penaltu

iDNES.cz

Po šesti zápasech bez výhry vybojovali fotbalisté Slovácka ve 28. kole Fortuna ligy kýžený triumf a zdolali Příbram 2:0. Hosté mohli duel zdramatizovat, Jan Rezek však po hodině hry neproměnil pokutový kop.

Nov 3

Příbram - Slovácko 0:3, body po osmi prohrách, góly padaly po půli

iDNES.cz

Fotbalisté Slovácka vyhráli po osmi porážkách vyhráli, ve 14. kole Fortuna ligy zvítězili v Příbrami 3:0 a odlepili se z poslední příčky tabulky. Nováček podlehl počtvrté za sebou, skóre z těchto zápasů má 1:18.

Apr 21

Slovácko - Dukla 2:0, domácí jsou blízko záchraně, oba góly dal Havlík

iDNES.cz

Fotbalisté Slovácka udělali velký krok k záchraně v první lize. V přímém souboji dvou ohrožených týmů porazili Duklu 2:0 a sestupové příčce se vzdálili na pět bodů.

Mar 3

Olomouc - Slovácko 1:0, konečně gól, hrubkou domácím pomohl gólman Heča

fotbal.idnes.cz

Olomoučtí fotbalisté po třech utkáních zvítězili, Slovácko doma zdolali 1:0. Branku vstřelil Řezníček, kterému po malé domů „namazal“ hostující brankář Heča. Sigma je po 19. kole na druhé příčce neúplné ligové tabulky.

Sep 30

Slovácko - Karviná 0:0, žádný gól, jen tyč. Domácí čekání na výhru trvá

iDNES.cz / Sport

Už šest zápasů čekají fotbalisté Slovácka na vítězství. Proti Karviné navíc popáté z šesti posledních zápasů neskórovali a na domácím stadionu remizovali 0:0. Pro Karvinou jde o první letošní bod ze hřišť soupeřů.

Aug 26

Slovácko - Olomouc 0:0, domácí trefili břevno, duel však góly nenabídl

iDNES.cz / Sport

Zatímco fotbalisté Olomouce, nováčka fotbalové ligy, remizovali v sezoně poprvé, Slovácko si rozdělilo body se soupeřem v aktuálním ročníku už potřetí. Po bezgólovém skóre zůstávají oba týmy v první polovině tabulky, hosté jsou dokonce o…

Oct 1

Příbram - Slovácko 0:1, krize domácích nekončí, znovu prohráli

iDNES.cz / Sport

Příbramští fotbalisté zůstávají na posledním místě tabulky i po 9. kole. Na domácím stadionu prohráli 0:1 se Slováckem. Utkání rozhodl deset minut před koncem hostující Tomáš Ťok, který vstřelil svůj první gól v nejvyšší soutěži.

Aug 21

Slavia - Příbram 3:0, pískot vypnul gól do šatny, pak už domácí vládli

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté poprvé v novém ligovém ročníku zvítězili. Ve čtvrtém kole doma porazili poslední Příbram 3:0. Rozhodl především gól Mešanoviče z poslední akce první půli, který do té doby nervózní slávisty uklidnil. Po přestávce se…

Oct 4

Sparta - Slovácko 4:0, domácí v poklidu vyhráli, dva góly dal Fatai

iDNES.cz / Sport

Minulý víkend nezvládli pražské derby, v 9. kole ale fotbalisté Sparty nezaváhali. Doma porazili Slovácko vysoko 4:0, dvěma brankami se na vítězství podílel Kehinde Fatai, který podruhé za sebou nastoupil v základní sestavě. Sparta tak…