English

Opava - Karviná 1:0, vítězství trefil penaltou v nastavení Zavadil

iDNES.cz / Sport

Do třetice všeho dobrého. Opavští fotbalisté na třetí pokus v sezoně zdolali Karvinou, na úvod nadstavbové skupiny o záchranu jim k tomu pomohl veterán Pavel Zavadil, který v nastavení druhé půle proměnil pokutový kop.

More from iDNES.cz / Sport

Jul 21

Jihlavští fotbalisté na úvod druhé ligy zdolali Opavu gólem v nastavení

www.idnes.cz

Jihlavští fotbalisté na úvod druholigové sezony doma zdolali Opavu po obratu v závěrečné desetiminutovce 2:1. O vítězství Vysočiny rozhodl až v páté minutě nastaveného času střídající Tomáš Franěk.

May 1

Penalta v nastavení zajistila fotbalistům Bilbaa remízu na Mallorce

www.idnes.cz

Fotbalisté Bilbaa odvrátili ve španělské lize porážku na hřišti Mallorky v šesté minutě nastavení. Na 1:1 vyrovnal z penalty nařízené za hru rukou ghanský útočník Iňaki Williams, který dal devátý gól v soutěži a je nejlepším střelcem…

Nov 21

Karviná - Liberec 1:2, domácí vedli, v nastavení rozhodl Jusuf

iDNES.cz / Sport

Karvinští fotbalisté dál čekají na vítězství. Nedosáhli na něj ani ve svém třináctém utkání, v 15. kole podlehli doma Liberci 1:2, byť brzy vedli. Za hosty srovnal Rabušic z penalty, v nastavení po rohu hlavou rozhodl Jusuf.

Aug 29

Karviná - Slavia 3:3, čtyři góly z rohů, domácí srovnali v nastavení

iDNES.cz / Sport

Ani tři góly nestačily slávistickým fotbalistům na vítězství. V utkání 6. kola Fortuna ligy v Karviné remizovali 3:3, když vyrovnávací gól inkasovali v první minutě nastavení. Slavia letos poprvé v lize nevyhrála.

May 14

Liberec - Brno 1:1, domácí nedali penaltu, Zbrojovka srovnala v nastavení

iDNES.cz / Sport

Brněnští fotbalisté ze zdánlivě ztraceného a jednostranného utkání vybojovali na samém konci aspoň bod, je však otázkou, zda jim po 32. kole nejvyšší soutěže pomůže k záchraně – pokud Teplice v neděli vyhrají nad Českými Budějovicemi,…

Mar 7

Budějovice - Boleslav 1:3, domácí pohrdli penaltou, v nastavení dostali K.O.

iDNES.cz / Sport

Byli to domácí, kteří po přestávce duelu 22. ligového kola diktovali tempo. Neproměnili penaltu, pak srovnali a sahali po vítězném gólu, místo toho však v dlouhém nastavení dvakrát inkasovali: České Budějovice - Mladá Boleslav 1:3.

Dec 12

Opava - Boleslav 2:2, pod Jarolímem na úvod remíza, domácí nedali penaltu

iDNES.cz

Mladoboleslavští fotbalisté při obnovené premiéře trenéra Karla Jarolíma remizovali v Opavě 2:2. A za bod z 11. kola nejvyšší soutěže můžou být i rádi, jelikož v nastavení přežili pokutový kop, který neproměnil Tiéhi.

Nov 10

Fotbalisté Karviné za Necidovu ruku neměli kopat penaltu

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Karviné neměli v nedělním utkání sedmého kola první ligy s Bohemians 1905 kopat penaltu za ruku Tomáše Necida. Podle komise rozhodčích ji sudí Pavel Julínek ve spolupráci s videorozhodčím Zbyňkem Proskem nařídil v rozporu s…

Oct 3

Opava - Teplice 2:1, penalta a obrat, domácí mají první výhru

iDNES.cz

Fotbalisté Opavy v 6. kole poprvé v sezoně zvítězili. Proti Teplicím, které si připsaly čtvrtou porážku, přitom museli skóre otáčet po brzkém zásahu Jakuba Mareše. Ještě před přestávkou ale z penalty vyrovnal Jan Žídek a po něm rozhodl…

Aug 29

Opava - Karviná 1:2, domácí vedli, na obratu se podílel i Papadopulos

iDNES.cz / Sport

Karvinští fotbalisté mají ze dvou regionálních derby čtyři body. Po bezbrankové remíze s Baníkem Ostrava ve 2. kole Fortuna ligy otočili skóre v Opavě a vyhráli 2:1. Osm minut před koncem rozhodl Mikuš.

Aug 29

Opavští před slezským derby proti fotbalistům Karviné řeší složení obrany

www.idnes.cz

Pošesté se v nejvyšší domácí soutěži utkají fotbalisté Slezského FC Opava a MFK Karviná. A čtyři duely, z toho minulé tři za sebou, skončily nerozhodně... „To svědčí o tom, že jde o urputné boje s dobrou obranou,“ řekl opavský trenér…

Jun 23

Souboj o ligový život. Karviná hostí v derby Opavu

iDNES.cz

Zápas o všechno. To je dnešní slezské derby, v němž ve 2. kole nadstavby o záchranu v první lize MFK Karviná hostí od 17.30 Slezský FC Opava. „Pro nás je každý zápas klíčový, ale ten nejbližší, a obzvlášť doma, když se chceme zachránit,…

Dec 2

Sudí Rejžek upřel v fotbalistům Slovácka v derby penaltu

iDNES.cz

Letos v dubnu nařídil sudí Pavel Rejžek proti fotbalistům Slovácka v Liberci tři penalty. Na sudího, který do té doby odpískal jen dva zápasy v nejvyšší soutěži, ukázal odvahu především v nastaveném čase druhé půle, kdy za nerozhodného…

Sep 29

Karviná hostí Opavu. Derby bude soubojem o únik z dolních příček

iDNES.cz

Bitva o únik ze spodních příček první ligy. Takové bude nedělní slezské derby fotbalistů MFK Karviná a Slezského FC Opava. A bude to také souboj zatím jediných mužstev, která v minulých deseti kolech obrala o body mistrovskou Slavii Praha.

Sep 1

Opava - Slavia 1:1, ztráta lídra, oslabení domácí srovnali v nastavení

iDNES.cz

Osmdesát minut hráli fotbalisté Opavy bez vyloučeného Jaroslava Svozila, přesto proti vedoucí Slavii vybojovali v utkání 8. kola Fortuna ligy bod za remízu 1:1. V nastaveném čase druhé půle zařídil vyrovnání Jan Žídek.

May 5

Opava - Karviná 1:0, vítězství trefil penaltou v nastavení Zavadil

iDNES.cz / Sport

Do třetice všeho dobrého. Opavští fotbalisté na třetí pokus v sezoně zdolali Karvinou, na úvod nadstavbové skupiny o záchranu jim k tomu pomohl veterán Pavel Zavadil, který v nastavení druhé půle proměnil pokutový kop.

Nov 11

Opava - Ostrava 2:1, slezské derby pro domácí, hosté jen snížili

iDNES.cz / Sport

První slezské derby v nejvyšší soutěži po třinácti letech vyhráli fotbalisté Opavy. Vítězství 2:1 nad Ostravou, které se do základní sestavy vrátil Baroš, trefili Kayamba se Smolou. Za hosty v závěru jen snižoval Šašinka.

Aug 25

Slezské derby mezi Opavou a Karvinou přinese boj o první výhru

iDNES.cz

První prvoligové slezské derby v této sezoně uvidí fotbaloví fanoušci v Brně. V tamějším azylu Slezský FC Opava od 17.00 hostí MFK Karviná. Baník Ostrava se dnes doma ve stejný čas proti Dukle pokusí prodloužit úspěšný start do sezony.

Apr 23

Slavia - Teplice 2:2, domácí dvakrát vedli a v nastavení nedali penaltu

iDNES.cz / Sport

Dvakrát vedli, v páté minutě nastavení měli výhodu pokutového kopu, přesto slávističtí fotbalisté nevyhráli. V 26. kole první ligy doma remizovali s Teplicemi 2:2 a na čtvrtou příčku, která zaručuje předkolo Evropské ligy, nabrali manko…

May 3

Teplice - Jablonec 1:1, Novák nedal penaltu, domácí srovnali v nastavení

fotbal.idnes.cz

Neproměnili penaltu, po hodině hry však jablonečtí fotbalisté přece jen udeřili. Poslední půlhodiny hráli proti deseti. Jenže v nastavení o těsné vedení přišli. V utkání 26. kola remizovali v Teplicích na druhou Spartu ztrácí tři body.