English

Čtenáři ocenili výkon hokejistů, nejlépe dopadl opět brankář Francouz

iDNES.cz / Sport

Čeští hokejisté ve svém šestém utkání na mistrovství světa porazili Rakousko vysoko 8:0. Přesvědčivý výkon národního týmu se promítl také do hodnocení čtenářů iDNES.cz. Nejlépe dopadl opět brankář Pavel Francouz, těsně za ním skončil…

More from iDNES.cz / Sport

Nov 2

Češi na mistrovství světa v malém fotbalu vypadli opět ve čtvrtfinále

www.idnes.cz

Český tým vypadl na mistrovství světa v malém fotbale stejně jako na minulém šampionátu ve čtvrtfinále a po titulu z roku 2017 opět nezíská medaili. V Rás al-Chajma ve Spojených arabských emirátech podlehl výběr trenéra Stanislava Bejdy…

Jun 28

Juniorské házenkářky si první čtvrtfinále mistrovství světa nevybojovaly

www.idnes.cz

České házenkářky na juniorském mistrovství světa v Celje porazily v osmifinálové skupině domácí Slovinsko 26:23, ale historický postup do čtvrtfinále si nevybojovaly. Ve skupině skončily se čtyřmi body třetí za Německem a Angolou, jíž v…

Mar 11

Cíl z mistrovství světa je zlato, řekl nový kouč českých hokejistů Jalonen

iDNES.cz / Sport

Kari Jalonen se v pátek představil jako nový hlavní trenér české hokejové reprezentace. Dvaašedesátiletý Fin začal na tiskové konferenci v Praze sebevědomými slovy: „Mým cílem je dovézt zlato z mistrovství světa.“

Mar 23

Čeští hokejisté odstartují na konci března přípravu na mistrovství světa

iDNES.cz / Sport

Česká hokejová reprezentace vstoupí do přípravy na mistrovství světa v Lotyšsku v úterý 30. března. Před šampionátem odehraje devět utkání, z toho šest v domácím prostředí. V sobotu 24. dubna svěřenci trenéra Filipa Pešána přivítají…

Feb 3

ONLINE mistrovství světa v hokeji: Česko - Německo, 19. května 2020

www.idnes.cz

Posledním soupeřem českých hokejistů v základní skupině mistrovství světa ve Švýcarsku jsou Němci. Utkání začíná devatenáctého května od 16:20 hodin.

Feb 3

ONLINE mistrovství světa v hokeji: Česko - Dánsko, 18. května 2020

www.idnes.cz

Předposledním soupeřem českých hokejistů na mistrovství světa ve Švýcarsku jsou Dánové. Utkání začíná osmnáctého května od 20:20 hodin.

Feb 3

ONLINE mistrovství světa v hokeji: Česko - Slovensko, 16. května 2020

www.idnes.cz

Pátým soupeřem českých hokejistů na mistrovství světa ve Švýcarsku jsou Slováci. Utkání začíná šestnáctého května od 20:20 hodin.

Feb 3

ONLINE mistrovství světa v hokeji: Česko - Velká Británie, 13. května 2020

www.idnes.cz

Čtvrtým soupeřem české reprezentace na mistrovství světa v hokeji je Velká Británie. Utkání začíná třináctého května od 16:20 hodin.

Feb 3

ONLINE mistrovství světa v hokeji: Česko - Kanada, 11. května 2020

www.idnes.cz

Třetím soupeřem českých hokejistů na mistrovství světa ve Švýcarsku je silná Kanada. Utkání začíná jedenáctého května od 16:20 hodin.

Feb 3

ONLINE mistrovství světa v hokeji: Česko - Bělorusko, 9. května 2020

www.idnes.cz

Hned další den po prvním zápase hraje česká reprezentace na mistrovství světa znovu. Hokejisté se utkají s Běloruskem. Utkání začíná devátého května od 20:20 hodin.

Jan 31

ONLINE mistrovství světa v hokeji: Česko - Švédsko, 8. května 2020

iDNES.cz

Prvním soupeřem českých hokejistů na mistrovství světa ve Švýcarsku jsou Švédové. Utkání začíná osmého května od 20:20 hodin.

Dec 11

Florbalistky narazí ve čtvrtfinále mistrovství světa na Polsko

iDNES.cz / Sport

České florbalistky se utkají v pátečním čtvrtfinále mistrovství světa s Polskem, které v předkole play off vyhrálo nad Austrálií 10:3.

Oct 8

Češi na MS v malém fotbale udolali Američany a jsou ve čtvrtfinále

iDNES.cz / Sport

Česká reprezentace v malém fotbale prošla na mistrovství světa v Perthu do čtvrtfinále. Obhájci trofeje v osmifinále zdolali Spojené státy po obratu 5:4 a v dalším kole vyzvou Mexiko, které porazili ve finále před dvěma lety.

Oct 5

Angličtí ragbisté jsou na mistrovství světa jako první ve čtvrtfinále

iDNES.cz / Sport

Ragbisté Anglie si jako první tým na mistrovství světa v Japonsku zajistili postup do čtvrtfinále. Také ve třetím utkání porazili soupeře vysokým bodovým rozdílem, nad Argentinou zvítězili 39:10.

Jun 22

Němky jsou opět ve čtvrtfinále mistrovství světa fotbalistek

iDNES.cz

Ani na osmém mistrovství světa nebudou německé fotbalistky chybět ve čtvrtfinále. Mezi nejlepší osmičku prošly dvojnásobné světové šampionky jako první z týmů po sobotní výhře 3:0 nad Nigérií.

Apr 8

Čtvrtfinále mistrovství světa je jisté. Hokejistky porazily i Japonsko

iDNES.cz

České hokejistky na mistrovství světa ve finském Espoo porazily Japonsko 3:1 a po třech výhrách ze tří zápasů mají jistý postup do čtvrtfinále. Základní skupinu B svěřenkyně trenéra Petra Nováka zakončí v úterý utkáním proti Německu.

Aug 16

Češi postoupili do čtvrtfinále mistrovství Evropy v malém fotbalu

iDNES.cz

Čeští reprezentanti v malém fotbalu postoupili na evropském šampionátu v Kyjevě do čtvrtfinále. Úřadující vicemistři Evropy a mistři světa remizovali v závěrečném utkání základní skupiny 2:2 s Maďarskem a v pátek se ve čtvrtfinále utkají s…

Jun 1

Francouzi porazili v přípravě na fotbalové mistrovství světa Itálii

iDNES.cz

Vicemistři Evropy Francouzi uspěli i ve druhém přípravném zápase před fotbalovým MS v Rusku. Na domácí půdě v Nice zdolali 3:1 Itálii, která bude poprvé po 60 letech na mistrovství světa chybět.

Jun 8

Čeští hokejbalisté udolali ve čtvrtfinále mistrovství světa Indii

iDNES.cz / Sport

Čeští hokejbalisté zdolali ve čtvrtfinále domácího mistrovství světa v Pardubicích po dramatické bitvě Indii 3:1. V pátek od 21:15 čeká tým trenéra Drahomíra Kadlece souboj o postup do finále proti obhájcům titulu Slovákům.

Dec 8

České florbalistky vyzvou ve čtvrtfinále mistrovství světa Polsko

iDNES.cz / Sport

Soupeřkami českých florbalistek ve čtvrtfinále mistrovství světa v Tampere budou hráčky Polska, které zdolaly v předkole play-off Rusko 4:1. Čtvrtfinálový zápas se bude hrát ve středu od 14:30 SEČ.