English

Bohemians - Boleslav 3:0, skvělá první půle, u dvou gólů byl Podaný

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians v prvním domácím utkání nového ligového ročníku porazili Mladou Boleslav jednoznačně 3:0. Pohárového účastníka zaskočili v prvním poločase, během kterého se postupně prosadili Vacek, Podaný a Hronek.

More from iDNES.cz / Sport

Apr 12

Série mezi Třincem a Mladou Boleslaví vrcholí. Přibývá rvaček

iDNES.cz

Také v pátém semifinálovém utkání extraligy hokejoví Oceláři Třinec dali první gól. A potřetí zvítězili. V neděli porazili Mladou Boleslav 3:0 a ujali se vedení 3:2 na zápasy. Šestý duel se hraje v úterý v Mladé Boleslavi.

Feb 19

Rada proti Jarolímovi. Fotbalisté Jablonce vyzvou Mladou Boleslav

iDNES.cz / Sport

Po téměř měsíční pauze nastoupí fotbalisté FK Jablonec opět doma na Střelnici. V předehrávce 20. kola 1. ligy hostí v pátek od 16 hodin v duelu s příchutí derby Mladou Boleslav.

Jan 15

Druhá Mladá Boleslav zdolala v dohrávce superligy Bohemians

www.idnes.cz

Florbalisté druhé Mladé Boleslavi vyhráli v dohrávce 2. kola superligy doma nad Bohemians 6:3 a vedoucím Vítkovicím se přiblížili na rozdíl devíti bodů. Oproti lídrovi má nejlepší tým kvůli koronaviru nedohrané minulé sezony ještě tři…

Jun 6

Liberec ve vítězné náladě, potvrdí formu i s Mladou Boleslaví?

www.idnes.cz

Statistické indicie z posledních týdnů a let hovoří jasně pro fotbalisty Liberce. V jarní části ligy dokázali ze sedmi utkání šest vyhrát, což je katapultovalo na 3. místo tabulky, zato Mladá Boleslav se na jaře trápí, když získala jen…

Jan 30

Útočník Kašpar po konci v Litvínově posílí Mladou Boleslav

iDNES.cz

Hokejový útočník Lukáš Kašpar se stal novou posilou Mladé Boleslavi. Čtyřiatřicetiletý mistr světa z roku 2010 ukončil v minulém týdnu předčasně působení v Litvínově, do Bruslařského klubu přichází na přestup.

Nov 3

Chodov zdolal ve šlágru superligy vedoucí Mladou Boleslav

www.idnes.cz

Florbalisté třetího Chodova zdolali ve šlágru 10. kola superligy vedoucí Mladou Boleslav 4:3 a obrali úřadujícího vicemistra o první body v sezoně. Pražané vedli ve 34. minutě už 4:0 a Středočeši už ztrátu nedohnali. Drží se tak v čele o…

Oct 7

Chodov zdolal Liberec a vede superligu před Mladou Boleslaví

iDNES.cz

Florbalisté Chodova zdolali v 5. kole superligy doma Liberec 4:3 a vedou tabulku bez ztráty bodu o skóre před Mladou Boleslaví. Třetí Sparta ztrácí bod, v pondělní dohrávce zdolala Bohemians 7:6 v prodloužení.

Aug 14

Mladou Boleslav v případě postupu přes FCSB čeká Guimaraes

iDNES.cz / Sport

Fotbalisty Mladé Boleslavi čeká v závěrečném 4. předkole Evropské ligy v případě čtvrtečního postupu přes FCSB podle očekávání souboj s Guimaraesem. Pátý tým uplynulého ročníku portugalské ligy v dnešní odvetě 3. předkola doma rozdrtil…

Jun 26

Záložník Hronek je čtvrtou letní posilou fotbalistů Bohemians

iDNES.cz

Záložník Petr Hronek je čtvrtou letní posilou fotbalistů Bohemians 1905. Pražský klub získal pětadvacetiletého středopolaře na roční hostování ze Zlína a součástí dohody je i následná opce.

May 31

Kvalifikace o Evropskou ligu: Ostrava se o předkolo utká s Mladou Boleslaví

iDNES.cz

Rozhodující zápas o účast ve druhém předkole Evropské ligy. Zahrají si v něm v červenci fotbalisté Baníku Ostrava, nebo Mladé Boleslavi? Vrcholí nadstavba nejvyšší soutěže, kvalifikace o poháry se hraje v sobotu od 15 hodin.

Feb 26

Florbalové Otrokovice můžou s Mladou Boleslaví odčinit potupu

www.idnes.cz

Nedávno ve své hale schytali nejtěžší porážku v historii klubu. Teď se florbalisté Otrokovic s Mladou Boleslaví střetnou znovu ve čtvrtfinále play off superligy, do níž si je obhájce titulu sám vybral.

Oct 8

Denis a Jakub. Bratři Kindlové pomohli Plzni srazit Mladou Boleslav

iDNES.cz / Sport

Útočník Denis v šesté minutě pohotovou dorážkou otevřel skóre, obránce Jakub ve třetí třetině povedenou ranou od modré přidal klíčovou trefu na 3:1. Hokejoví bratři Kindlové pomohli v neděli Plzni k vítězství nad Mladou Boleslavi 5:1 v 8.…

Feb 27

Pohárové utkání mezi Mladou Boleslaví a Ostravou bylo odloženo

fotbal.idnes.cz

Kvůli velkým mrazům muselo být odloženo i druhé středeční utkání čtvrtfinále fotbalového MOL Cupu mezi Mladou Boleslaví a Baníkem Ostrava. Ani vytápění trávníku nepomohlo udržet hrací plochu ve stavu, aby se na něm mohlo hrát. Už v pondělí…

Sep 19

Hokejisté Liberce porazili v dohrávce extraligy Mladou Boleslav

iDNES.cz / Sport

Duel sousedů ze středu tabulky v dohrávce 5. kola hokejové extraligy skončil výhrou domácího Liberce nad Mladou Boleslaví v poměru 3:1.

Jun 19

Mladou Boleslav čeká v Evropské lize cesta na Island, nebo do Irska

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Mladé Boleslavi se ve 2. předkole Evropské ligy utkají s vítězem duelu mezi islandským Stjarnanem a Shamrockem Rovers z Irska. První duel je na programu 13. července na hřišti soupeře, domácí odveta o týden později.

Dec 1

Liberec vyzrál v prodloužení na Mladou Boleslav a pojistil si vedení

iDNES.cz / Sport

Už o pět bodů vedou hokejisté Liberce neúplnou tabulku hokejové extraligy. Další dva body vydolovali v předehrávce 26. kola, když doma udolali Mladou Boleslav 2:1. Vítězný gól vstřelil v prodloužení bek Ondřej Vitásek.

Jul 27

Jarolím se před odchodem pokusí dostat Mladou Boleslav do Evropské ligy

iDNES.cz / Sport

Nového trenéra české fotbalové reprezentace Karla Jarolíma čeká ještě před nástupem do funkce těžký úkol dostat Mladou Boleslav do hlavní fáze Evropské ligy. První překážkou bude ve čtvrtek makedonský vicemistr Škendija Tetovo, na jehož…

Jul 12

Nečekaný přesun: Baroš vymění Mladou Boleslav za Liberec

iDNES.cz / Sport

V české lize se chystá velký přestup. Hvězdný fotbalový útočník Milan Baroš podle zdrojů iDNES.cz skončil předčasně své angažmá v Mladé Boleslavi a přesune se o pár kilometrů na sever do Liberce.

Dec 1

Zlín nestačil na Pardubice, Kometa vynulovala Mladou Boleslav

iDNES.cz / Sport

Jednou z úterních dohrávek hokejové extraligy byl souboj utrápených celků. Pardubice v něm uspěly po třech porážkách a na zlínském ledě vyhrály 3:1. V dalším utkání brněnská Kometa porazila Mladou Boleslav 3:0. Bruslařský klub přerušil…

Jun 19

Dohodnuto, podepsáno. Baroš bude střílet góly za Mladou Boleslav

iDNES.cz / Sport

Fotbalista Milan Baroš bude po odchodu z Baníku Ostrava hrát za Mladou Boleslav. Po návratu z dovolené podepsal v novém klubu smlouvu na dva roky a brzy se zapojí do přípravy.