English

České Budějovice - Jablonec 1:1, spousta šancí, spravedlivá remíza

iDNES.cz / Sport

Po vypadnutí z předkola Evropské ligy si chtěli fotbalisté Jablonce spravit chuť ve 4. kole domácí nejvyšší soutěže na hřišti Českých Budějovic. A úspěšní byli tak napůl, z jihu Čech si odvážejí bod po remíze 1:1.

More from iDNES.cz / Sport

May 25

Karviná - České Budějovice 1:0, rozhodl Budinský, oba týmy jdou do baráže

www.idnes.cz

Karvinští fotbalisté do baráže o účast v příštím ročníku první ligy půjdou v dobré náladě. V závěrečném dějství nadstavby porazili České Budějovice 1:0 a obsadili čtrnáctou příčku. V baráži vyzvou Vyškov. Budějovice čeká souboj s Táborskem.

Oct 29

Jablonec - České Budějovice 3:0, domácí konečně prolomili střelecký půst

www.idnes.cz

Jablonečtí prolomili čekání na vstřelený gól, které trvalo čtyři soutěžní zápasy. Ve 14. kole fotbalové Fortuna ligy zvítězili 3:0 proti Českým Budějovicím, které tak prohrály podruhé v řadě. Branky dávali Šulc, Chramosta a Černák.

Jul 16

Heidenreich se z Itálie vrací do české ligy, bude hostovat v Jablonci

iDNES.cz / Sport

Jablonecké fotbalisty posílil obránce David Heidenreich. Dvaadvacetiletý stoper přišel na roční hostování z Atalanty Bergamo. Mládežnický reprezentant nastupoval naposledy v druhé italské lize za Spal Ferrara. Předtím hostoval v Teplicích,…

Jan 7

Florbalová superliga míří do Českých Budějovic. Bude pražské derby

www.idnes.cz

Historická premiéra nejvyšší české florbalové soutěže v Českých Budějovicích se chystá na tuto neděli. Ve sportovní hale se utkají dva pražské celky.

Sep 26

Jablonec - Liberec 0:1, Tuptova paráda, pak hosté výhru v derby ubránili

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté slaví druhé vítězství v řadě: podještědské derby v Jablonci zvládli díky povedené střele Lubomíra Tupty z přímého kopu nejtěsnějším rozdílem 1:0. Domácí své šance pálili.

Apr 24

České Budějovice - Jablonec 0:2, oba góly vítězů dal pohotový Doležal v první půli

www.idnes.cz

Jablonečtí fotbalisté pokračují v parádních výsledcích, v 29. kole první ligy vyhráli v Českých Budějovicích 2:0 a uhájili druhou příčku tabulky. Oba góly dal útočník Doležal už v první půli.

Sep 19

Opava - České Budějovice 0:0, oba týmy stále čekají na výhru

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Opavy remizovali ve 4. kole první ligy s Českými Budějovicemi bez branek. Ve vyrovnaném utkání měli blíže k brance domácí, kteří v závěru trefili břevno. Oba týmy stále čekají na první výhru v nové ligové sezoně a na kontě mají…

Aug 23

Karviná - Baník Ostrava 0:0, ve slezském derby branka nepadla

iDNES.cz / Sport

Ve slezském derby v rámci 1. kola fotbalové nejvyšší soutěže diváci gól neviděli, domácí Karviná remizovala s favorizovaným Baníkem Ostrava 0:0.

Jun 2

Jablonec - Liberec 0:1, podještědské derby rozhodl v závěru Malinský

www.idnes.cz

Liberečtí fotbalisté pokračují ve vítězných tažení. V 27. kole Fortuna ligy uspěli v podještědském derby v Jablonci (1:0). O jejich sedmé výhře z posledních osmi zápasů rozhodl v závěru po samostatné akci a povedené střele Malinský.

Feb 27

Čtvrtý s pátým. České Budějovice vyzvou v pátek ostravský Baník

www.idnes.cz

Před rokem se fotbalisté Dynama chystali na první jarní utkání ve druhé lize ve Vlašimi. O dvanáct měsíců později jdou Jihočeši do šlágru 23. kola nejvyšší soutěže proti Baníku Ostrava jako čtvrtý celek tabulky.

Aug 4

České Budějovice - Jablonec 1:1, spousta šancí, spravedlivá remíza

iDNES.cz / Sport

Po vypadnutí z předkola Evropské ligy si chtěli fotbalisté Jablonce spravit chuť ve 4. kole domácí nejvyšší soutěže na hřišti Českých Budějovic. A úspěšní byli tak napůl, z jihu Čech si odvážejí bod po remíze 1:1.

Aug 4

České Budějovice vyzvou Jablonec. Zatím stále bez Sivoka

iDNES.cz / Sport

Pozor na Doležala či Chramostu. Ve čtvrtém kole první fotbalové ligy České Budějovice přivítají Jablonec nad Nisou, jeden z nejútočnějších celků nejvyšší soutěže. Zápas začne v neděli v 16.30 hodin.

May 26

Jablonec - Liberec 1:0, podještědské derby rozhodl Holeš, hrál i Lischka

iDNES.cz / Sport

Po dvou bezbrankových remízách v základní části má podještědské derby poprvé v sezoně vítěze. Stal se jím Jablonec, který v 5. kole nadstavbové části porazil rivala z Liberce 1:0, gól dal krátce po půli obránce Holeš. Poražení přišli o…

Apr 12

S volejbalisty Českých Budějovic se utká o titul Liberec

iDNES.cz

S Českými Budějovicemi si zahrají o extraligový titul volejbalisté Dukly Liberec. Čtvrté semifinále v kladenské hale vyhráli 3:1 a stejným poměrem ovládli celou sérii s obhájcem stříbra. Finále začne na jihu Čech za týden v pátek.

Apr 7

Liberec - Jablonec 0:0, podještědské derby zase skončilo bez branek

www.idnes.cz

Padesátý ligový souboj Liberce s Jabloncem skončil stejným výsledkem jako na podzim - 0:0. Hosté byli hlavně v druhé půli aktivnější, ale žádnou z šancí neproměnili.

Mar 31

Volejbalisté Liberce a Českých Budějovic v semifinále vyrovnali

iDNES.cz

Obě semifinálové série extraligy volejbalistů jsou po dvou zápasech vyrovnané. Ve druhých soubojích uspěly hostující celky, mistrovský Liberec vyhrál v Kladně 3:2 a České Budějovice v hale Karlovarska 3:1. Třetí utkání jsou na programu v…

Feb 21

Přerov je ve čtvrtfinále první hokejové ligy, vyzve České Budějovice

iDNES.cz

Hokejisté Přerova porazili ve čtvrtém utkání předkola play-off první ligy Prostějov 4:2, sérii ovládli 3:1 na zápasy a ve čtvrtfinále je čeká souboj s vítězem základní části Motorem České Budějovice. V druhém souboji vyhrály Benátky nad…

May 10

Jablonec - Liberec 2:0, výhru v derby obstaraly dva góly po přestávce

fotbal.idnes.cz

Jablonečtí fotbalisté ztrácejí tři kola před koncem na druhou Spartu jen tři body. Na sobotní zaváhání letenského týmu totiž zareagovali výhrou 2:0 v derby proti Liberci. Zkraje druhého poločasu se trefili Jan Kopic a Martin Pospíšil.

Apr 7

Volejbalisté Liberce a Českých Budějovic si to opět rozdají o titul

sport.idnes.cz

Volejbalisté Liberce a Českých Budějovic si po roce opět zahrají extraligové finále. Dva nejlepší týmy základní části ukončily semifinálové série v nejkratším možném čase - Dukla zdolala 4:0 na zápasy Zlín a úřadující mistr Jihostroj…

Mar 9

Semifinále první ligy začalo výhrami Chomutova a Českých Budějovic

hokej.idnes.cz

Úvodní duely semifinálových sérií první hokejové ligy skončily výhrami domácích celků. Favorizovaný Chomutov porazil Jihlavu 4:2 a České Budějovice uhájily v dramatické koncovce těsnou výhru 4:3 nad Třebíčí. Druhé zápasy se hrají na…