English

Plzeň jen remizovala, Jablonec uhájil druhé místo. Tři body má i Sparta

iDNES.cz / Sport

Už tři ligová utkání v řadě se svěřencům Pavla Vrby nepodařilo vyhrát. V šestém kole fotbalové Fortuna ligy pouze remizovali v Teplicích 1:1. Plzeň se propadla na čtvrté místo, na třetím ji předskočilo Slovácko, její přemožitel z minulého…

More from iDNES.cz / Sport

Aug 17

Hokejisté Liberce podruhé v přípravě porazili Mladou Boleslav, opět s nulou

www.idnes.cz

Hokejisté Liberce porazili podruhé v přípravě na blížící se start extraligy Mladou Boleslav a opět bez inkasované branky. Gólman Dávid Hrenák si tak při výhře 2:0 připsal druhé čisté konto.

Aug 3

Hokejisté Liberce na úvod přípravy jasně přehráli Mladou Boleslav

iDNES.cz / Sport

Hokejisté Liberce a Mladé Boleslavi dnes jako první změřili síly během přípravy extraligových klubů na novou sezonu. Souboj dvou nedalekých rivalů vyzněl jednoznačně pro domácí Bílé Tygry, kteří zvítězili 4:0. Při premiéře v dresu…

Mar 4

Florbalisté Liberce chtějí sérii s Mladou Boleslaví zdramatizovat

www.idnes.cz

Do čtvrtfinále superligy proti obhájci titulu a vítězi základní části Mladé Boleslavi vstupovali florbalisté FBC Liberec v roli jasného outsidera. Na palubovce favorita sice minulý víkend dvakrát prohráli, ale dokázali ho pořádně potrápit.

Jan 2

Střešovice vyhrály v Pardubicích a vedou stále o dva body před Mladou Boleslaví

www.idnes.cz

Florbalisté Tatranu Střešovice vyhráli ve 20. kole superligy v Pardubicích 8:4 a drží si v čele tabulky dvoubodový náskok před druhou Mladou Boleslaví. Úřadující mistr zvítězil v Brně nad Hattrickem 6:3. Třetí Vítkovice podlehly doma 3:4…

Dec 2

Trejd útočníků. Plzeň vyměnila s Mladou Boleslaví Dufka za Kantnera

iDNES.cz

V extralize se nyní trefil ve dvou zápasech po sobě, proto ta informace překvapila. Pro útočníka Matyáše Kantnera byly totiž góly proti Kladnu a ve Zlíně zároveň loučením s hokejovou Plzní. Včera jej Škoda s Mladou Boleslaví vyměnila za…

Feb 19

Rada proti Jarolímovi. Fotbalisté Jablonce vyzvou Mladou Boleslav

iDNES.cz / Sport

Po téměř měsíční pauze nastoupí fotbalisté FK Jablonec opět doma na Střelnici. V předehrávce 20. kola 1. ligy hostí v pátek od 16 hodin v duelu s příchutí derby Mladou Boleslav.

Sep 21

Ml. Boleslav - Jablonec 2:0, první body zajistili Zahustel s Maškem

iDNES.cz / Sport

Mladoboleslavští fotbalisté získali ve čtvrtém ligovém kole premiérové body v sezoně a už nejsou poslední. Před vlastními fanoušky zdolali Jablonec 2:0, v první půli se trefil Zahustel, v závěru pečetil vítězství Mašek.

Jun 19

Startuje nadstavba. Slavia zase na Baníku, Sparta s Libercem a Plzeň s Jabloncem

iDNES.cz / Sport

Střety elitních klubů mezi sebou. Také play off i přímé souboje o záchranu, které přinášejí pro aktéry větší stres než zápasy o titul a poháry. Nakonec baráž. Fotbalová liga dospěla do závěrečné části. Startuje nadstavba.

Jun 6

Liberec ve vítězné náladě, potvrdí formu i s Mladou Boleslaví?

www.idnes.cz

Statistické indicie z posledních týdnů a let hovoří jasně pro fotbalisty Liberce. V jarní části ligy dokázali ze sedmi utkání šest vyhrát, což je katapultovalo na 3. místo tabulky, zato Mladá Boleslav se na jaře trápí, když získala jen…

Mar 24

Fotbalisté Jablonce se vzdají části platu, přidala se i Mladá Boleslav

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté se s majitelem klubu Miroslavem Peltou domluvili na dočasném snížení platů v době pandemie nového typu koronaviru, bližší podmínky dohody však klub neuvedl. To Mladá Boleslav byla konkrétnější: hráči budou po dobu…

Nov 7

Sparta hraje v poháru doma s Baníkem, Plzeň hostí Mladou Boleslav

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté se ve čtvrtfinále domácího poháru utkají doma s Baníkem Ostrava, posledním finalistou soutěže. Plzeň hraje s Mladou Boleslaví, Olomouc přivítá Jablonec a Slovácko se utká s Libercem. Rozhodl o tom čtvrteční los v…

Oct 7

Chodov zdolal Liberec a vede superligu před Mladou Boleslaví

iDNES.cz

Florbalisté Chodova zdolali v 5. kole superligy doma Liberec 4:3 a vedou tabulku bez ztráty bodu o skóre před Mladou Boleslaví. Třetí Sparta ztrácí bod, v pondělní dohrávce zdolala Bohemians 7:6 v prodloužení.

Sep 19

Hokejisté Liberce porazili v dohrávce extraligy Mladou Boleslav

iDNES.cz / Sport

Duel sousedů ze středu tabulky v dohrávce 5. kola hokejové extraligy skončil výhrou domácího Liberce nad Mladou Boleslaví v poměru 3:1.

Aug 6

Jablonec - Plzeň 0:1, tři body za gól ze standardky, trefil se Hájek

iDNES.cz / Sport

Ještě nedostali gól a neztratili ani bod. Plzeňští fotbalisté si spravili chuť po zklamání v kvalifikaci o Ligu mistrů a v druhém kole první ligy zvítězili v Jablonci 1:0.

Mar 4

Hradec Králové - Mladá Boleslav 0:0, nováček má první bod na jaře

iDNES.cz

Fotbalisté Hradce Králové mají na jaře první bod, v 19. kole první ligy ho získali za bezbrankovou remízu s Mladou Boleslaví. Ta remizovala počtvrté za sebou a prodloužila sérii bez výhry na devět zápasů.

Dec 1

Liberec vyzrál v prodloužení na Mladou Boleslav a pojistil si vedení

iDNES.cz / Sport

Už o pět bodů vedou hokejisté Liberce neúplnou tabulku hokejové extraligy. Další dva body vydolovali v předehrávce 26. kola, když doma udolali Mladou Boleslav 2:1. Vítězný gól vstřelil v prodloužení bek Ondřej Vitásek.

Nov 19

Mladá Boleslav - Plzeň 0:0, bez šancí, bez gólů, slabý šlágr nenadchl

iDNES.cz / Sport

Mladoboleslavští fotbalisté poprvé v letošním ligovém ročníku nedali gól, ve šlágru 14. kola tak s vedoucí Plzní po oboustranně nepovedeném představení remizovali 0:0. Lídr ztratil část svého náskoku, před druhým Zlínem vede jen o dva body.

Jul 12

Nečekaný přesun: Baroš vymění Mladou Boleslav za Liberec

iDNES.cz / Sport

V české lize se chystá velký přestup. Hvězdný fotbalový útočník Milan Baroš podle zdrojů iDNES.cz skončil předčasně své angažmá v Mladé Boleslavi a přesune se o pár kilometrů na sever do Liberce.

Mar 19

Mladá Boleslav - Jablonec 1:0, tři body domácím zařídil v závěru Kúdela

iDNES.cz / Sport

Už se zdálo, že zápas skončí bez branek, o to větší radost fotbalisté Mladé Boleslavi měli. Gólem Ondřeje Kúdely čtyři minuty před koncem rozhodli o vítězství 1:0 nad Jabloncem a upevnili si průběžné třetí místo. Minimálně na den se…

Sep 3

Chomutov v derby zaskočil Litvínov, Plzeň zdolala Mladou Boleslav

iDNES.cz / Sport

Extraligový nováček z Chomutova vyhrál v hokejové přípravě na nový ročník na ledě mistrovského Litvínova 2:1. Domácí však zápas odehráli bez řady opor, Plzeň v dalším souboji zástupců nejvyšší soutěže zdolala Mladou Boleslav rovněž 2:1.