English

Jablonec - Mladá Boleslav 2:1, výhru domácím trefil útočník Doležal

iDNES.cz / Sport

Ze souboje dvou neúspěšných uchazečů o pohárovou Evropu vyšel lépe Jablonec, který si v 6. kole Fortuna ligy se svým soupeřem poradil 2:1 díky brankám Vladimira Jovoviče a Martina Doležala. Za hosty snižoval Tomáš Ladra. Jablonec vyhrál…

More from iDNES.cz / Sport

Mar 18

Olomouc - Mladá Boleslav 2:0, góly jen na začátku poločasů. Domácí dál neporažení

www.idnes.cz

Sigma Olomouc ještě na jaře neprohrála. Po sérii šesti remíz dvakrát zvítězila, ve 24. kole Fortuna ligy porazila Mladou Boleslav 2:0. Ve třetí minutě daroval domácím vedení Ondřej Karafiát vlastním gólem, ze začátku druhé půle se pak…

Oct 22

Slovan Liberec - Jablonec 2:0, hosté zahazovali šance a domácí je trestali

iDNES.cz / Sport

Podještědské derby ovládli liberečtí fotbalisté. V utkání 13. kola Fortuna ligy porazili Jablonec 2:0, když se o góly postarali útočníci Rabušic a po pauze Van Buren. Jablonec prohrál potřetí za sebou.

Jan 8

Osm gólů Plzně, sedm od Boleslavi. Liberec i Jablonec v přípravě prohrály

iDNES.cz

Na úvod přípravy na jarní část sezony si fotbalisté Plzně zastříleli, třetiligovému Písku nasázeli osm branek. Dařilo se i Mladé Boleslavi, která v zimní Tipsport lize deklasovala Táborsko z druhé nejvyšší soutěže 7:0. Bohemians zdolali…

Jul 31

Mladá Boleslav - Jablonec 3:0, rychlé údery v úvodu, dva góly dal Škoda

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Mladé Boleslavi po minulé porážce v Plzni se vytáhli´. V druhém kole Fortuna ligy smetli Jablonec 3:0, když dvě branky vstřelil veterán Milan Škoda.

Apr 20

Jablonec - Karviná 3:0, tři góly do půle, domácí se posunuli na druhé místo

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce hravě zvládli domácí utkání 28. ligového kola proti Karviné a po vítězství 3:0 jsou v tabulce na druhém místě. Vydrží tam minimálně do středy.

Apr 2

Bohemians - Jablonec 0:0, chyběly střely i šance, gól domácích neplatil

iDNES.cz / Sport

Třicet faulů, celkem jen tři střely na bránu a čtyři rohy. Fotbal bez vzrušujících okamžiků nabídla předehrávka 25. kola Fortuna ligy, Bohemians 1905 remizovali s Jabloncem 0:0. Hosté propásli šanci dotáhnout se na druhou Spartu.

Feb 27

Opava - Jablonec 0:1, nebýt ofsajdů, vyhráli by domácí. Rozhodl Doležal

iDNES.cz / Sport

S nadsázkou: nebýt dvou ofsajdů, fotbalisté Opavy by zvítězili. Jejich branky ale na rozdíl od té jablonecké neplatily a ve 21. kole Fortuna ligy se tak ze tříbodového zisku radovali hosté. Jediný regulérní gól zápasu vstřelil Doležal.

Feb 19

Rada proti Jarolímovi. Fotbalisté Jablonce vyzvou Mladou Boleslav

iDNES.cz / Sport

Po téměř měsíční pauze nastoupí fotbalisté FK Jablonec opět doma na Střelnici. V předehrávce 20. kola 1. ligy hostí v pátek od 16 hodin v duelu s příchutí derby Mladou Boleslav.

Sep 26

Karviná - Mladá Boleslav 0:0, minimum šancí, žádný gól

www.idnes.cz

Karvinští fotbalisté ne a ne doma vyhrát. V 5. kole první ligy remizovali s Mladou Boleslaví. V utkání si oba týmy vytvořily minimum příležitostí, z kterých by mohly skórovat.

Mar 24

Fotbalisté Jablonce se vzdají části platu, přidala se i Mladá Boleslav

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté se s majitelem klubu Miroslavem Peltou domluvili na dočasném snížení platů v době pandemie nového typu koronaviru, bližší podmínky dohody však klub neuvedl. To Mladá Boleslav byla konkrétnější: hráči budou po dobu…

Nov 3

Karviná - Jablonec 0:1, domácí prokletí trvá, rozhodl Doležal

iDNES.cz

Ani na sedmý pokus se to nepodařilo, Karviná stále čeká na domácí vítězství. S Jabloncem před vlastními fanoušky v 15. kole první ligy prohrála 0:1, bezbrankový stav změnil v 77. minutě hostující forvard Doležal.

Aug 18

Jablonec - Mladá Boleslav 2:1, výhru domácím trefil útočník Doležal

iDNES.cz / Sport

Ze souboje dvou neúspěšných uchazečů o pohárovou Evropu vyšel lépe Jablonec, který si v 6. kole Fortuna ligy se svým soupeřem poradil 2:1 díky brankám Vladimira Jovoviče a Martina Doležala. Za hosty snižoval Tomáš Ladra. Jablonec vyhrál…

Feb 23

Boleslav - Jablonec 1:0, přeci jen gól, v nastavení rozhodl Přikryl

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté promarnili možnost vyhoupnout se na třetí příčku prvoligové tabulky. Ve 22. kole podlehli Mladé Boleslavi 0:1, utkání, které nabídlo několik šancí na obou stranách, rozhodl až v poslední nastavené minutě Přikryl.

Sep 16

Jablonec - Boleslav 0:3, generálka na Evropskou ligu domácím nevyšla

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce před čtvrteční premiérou v Evropské lize podruhé za sebou prohráli, v 8. kole první ligy doma podlehli Mladé Boleslavi 0:3. Za hosty se postupně prosadili Přikryl, Komličenko a Takács.

Apr 29

Jablonec - Liberec 2:0, vítěz přeskočil Spartu, první gól dal z ofsajdu

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté střídají Spartu na čtvrté příčce v ligové tabulce. Podještědské derby s Libercem vyhráli ve 26. kole 2:0 díky brankám Doležala s Divišem, úvodní gól však platit neměl, padl z ofsajdu.

Mar 31

Boleslav - Jablonec 0:0, domácí předvedli málo, hosté téměř nic

iDNES.cz / Sport

Deset rohů, střely především mimo bránu, minimum šancí, poloprázdné hlediště. Po reprezentační přestávce pokračovala fotbalová liga předehrávkou 22. kola, ale mezi Mladá Boleslaví a Jabloncem to žádný šlágr nebyl. Souboj skončil…

Nov 19

Jablonec - Liberec 3:0, v derby vládli domácí, Tecl dal dva góly

iDNES.cz / Sport

Podještědské derby mělo tentokrát jednoznačný vývoj. Radost přineslo fotbalistům Jablonce, kteří doma porazili Liberec 3:0. Hosté ještě za bezbrankového stavu nedali penaltu, pak už byli jasně horší a zaslouženě prohráli.

Nov 19

Mladá Boleslav - Plzeň 0:0, bez šancí, bez gólů, slabý šlágr nenadchl

iDNES.cz / Sport

Mladoboleslavští fotbalisté poprvé v letošním ligovém ročníku nedali gól, ve šlágru 14. kola tak s vedoucí Plzní po oboustranně nepovedeném představení remizovali 0:0. Lídr ztratil část svého náskoku, před druhým Zlínem vede jen o dva body.

Mar 19

Mladá Boleslav - Jablonec 1:0, tři body domácím zařídil v závěru Kúdela

iDNES.cz / Sport

Už se zdálo, že zápas skončí bez branek, o to větší radost fotbalisté Mladé Boleslavi měli. Gólem Ondřeje Kúdely čtyři minuty před koncem rozhodli o vítězství 1:0 nad Jabloncem a upevnili si průběžné třetí místo. Minimálně na den se…

May 10

Jablonec - Liberec 2:0, výhru v derby obstaraly dva góly po přestávce

fotbal.idnes.cz

Jablonečtí fotbalisté ztrácejí tři kola před koncem na druhou Spartu jen tři body. Na sobotní zaváhání letenského týmu totiž zareagovali výhrou 2:0 v derby proti Liberci. Zkraje druhého poločasu se trefili Jan Kopic a Martin Pospíšil.