English

Fotbalisté Pardubic po první porážce v sezoně vypadli z poháru

iDNES.cz

Vedou druhou fotbalovou ligu, ve 2. kole MOL Cupu ale roli favorita nenaplnili. Fotbalisté Pardubic v něm prohráli 1:2 na půdě třetiligového Benešova 1:2 a z domácího poháru vypadli.

More from iDNES.cz

May 16

Jablonec - Pardubice 3:0, domácí rozhodli po pauze a mají jistou záchranu

www.idnes.cz

Jablonečtí fotbalisté mají jistou záchranu v první lize. Ve třetím kole nadstavby porazili Pardubice 3:0 a už nemohou klesnout ani na barážovou příčku. Souboj rozhodli po přestávce, kdy skórovali Polidar, Kratochvíl a střídající Náprstek.…

Jan 16

Fotbalisté West Hamu vypadli z Anglického poháru s druholigovým Bristolem

www.idnes.cz

Fotbalisté West Hamu vypadli z Anglického poháru ve 3. kole s druholigovým Bristolem. Po domácí remíze 1:1 dnes „Kladiváři“ s českými reprezentanty Tomášem Součkem a Vladimírem Coufalem prohráli v opakovaném duelu na hřišti soupeře 0:1.

May 24

Pardubice - Jablonec 2:0, smrtící půlhodina. Domácí mají jistou baráž

www.idnes.cz

Fotbalisté Pardubic v předposledním čtvrtém kole ligové nadstavby ve skupině o záchranu doma porazili Jablonec 2:0. Východočeši odvrátili hrozbu přímého sestupu a čeká je baráž o nejvyšší soutěž. Svěřenci trenéra Radoslava Kováče rozhodli…

Oct 11

Fotbalisté Jablonce vypadli v domácím poháru s druholigovým Vyškovem

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce ve 3. kole domácího poháru nečekaně prohráli s druholigovým Vyškovem 0:1 a v této sezoně MOL Cupu se stali druhým vyřazeným týmem z nejvyšší soutěže. Hosté rozhodli o překvapivém vítězství v 86. minutě gólem z penalty.

Apr 3

Pardubice - Jablonec 1:1, domácím v obratu zabránil skvělý gólman Hanuš

iDNES.cz / Sport

Pardubičtí fotbalisté v 27. kole Fortuna ligy v záchranářském duelu remizovali s Jabloncem 1:1. Hosté vedli, za domácí srovnal krátce po půli střídající Huf. Pardubice pak měly několik dobrý šancí, hosty podržel brankář Hanuš.

Nov 11

Jablonec suverénně přehrál Varnsdorf a v domácím poháru je ve čtvrtfinále

iDNES.cz

Světélko v mizerném období zapálili fotbalisté Jablonce. V osmifinále domácího poháru nedali šanci druholigovému Varnsdorfu a po vítězství 4:0 se stali pátým postupujícím do jarního čtvrtfinále.

Mar 27

Fotbalisté Jablonce přešli v domácím poháru přes Vlašim, čeká je Sparta

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce vyhráli v dohrávce osmifinále domácího poháru MOL Cupu ve Vlašimi 3:2 a stali se posledními čtvrtfinalisty soutěže. Zápas proti druholigovému soupeři rozhodl hattrickem Václav Pilař, který proměnil dvě penalty a jednou…

Mar 26

Jablonec vstupuje do domácího poháru, v sobotu hraje ve Vlašimi

www.idnes.cz

Posledním prvoligovým týmem, který vstoupí do osmifinále Českého poháru MOL Cupu, budou fotbalisté FK Jablonec. V reprezentační pauze je v sobotu čeká duel na stadionu druholigového FC Sellier&Bellot Vlašim.

Feb 19

Jablonec kontumačně porazil Líšeň 3:0 a je v osmifinále MOL Cupu

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce postoupili bez boje do osmifinále domácího poháru. Několikrát odložený zápas 3. kola s Líšní byl na žádost druholigového brněnského klubu kontumován výsledkem 3:0 ve prospěch severočeského týmu..

Jan 13

Bayern senzačně končí v domácím poháru, vyřadil ho druholigový Kiel

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bayernu Mnichov senzačně vypadli z Německého poháru ve druhém kole na penalty s druholigovým Kielem. Lídr bundesligové tabulky a rekordman pohárové soutěže s 20 trofejemi přišel o výhru v nastaveném čase, v prodloužení už se…

Oct 9

Příbramští fotbalisté v poháru končí, nestačili na druholigový Hradec

iDNES.cz / Sport

Příbramští fotbalisté skončili v domácím poháru MOL Cup ve třetím kole. Na hřišti druholigového Hradce Králové prohráli 1:2 po prodloužení. V normální hrací době skončil zápas 1:1, o postupu rozhodl v 94. minutě Pavel Dvořák.

Jan 30

Fotbalisté Sevilly vypadli v domácím poháru s druholigovým soupeřem

iDNES.cz

Fotbalisté Barcelony postoupili hladce do čtvrtfinále Španělského poháru. Katalánský tým deklasoval na Camp Nou tým Leganés 5:0. Dvakrát skóroval kapitán Lionel Messi. Naopak Sevilla s brankářem Tomášem Vaclíkem vypadla po prohře 1:3…

Sep 3

Fotbalisté Pardubic po první porážce v sezoně vypadli z poháru

iDNES.cz

Vedou druhou fotbalovou ligu, ve 2. kole MOL Cupu ale roli favorita nenaplnili. Fotbalisté Pardubic v něm prohráli 1:2 na půdě třetiligového Benešova 1:2 a z domácího poháru vypadli.

Aug 14

Historická událost. Humpolec bude v MOL Cupu hostit druholigovou Jihlavu

www.idnes.cz

Na podobné utkání v Humpolci čekali přes dlouhých dvacet let. A dočkali se. Po vítězství nad divizním rivalem ze Žďáru nad Sázavou v předkole MOL Cupu se ve čtvrtek utkají na domácím hřišti s druholigovým FC Vysočina Jihlava.

Apr 26

Druholigová Opava vyhrála i v Boleslavi a je ve finále domácího poháru

iDNES.cz / Sport

Finále domácího poháru má překvapivé složení. Po Zlínu, který v úterý vyřadil Slavii, se do boje o pohár dostala také Opava, jež ve středu vyhrála v Mladé Boleslavi 2:0. Druholigový tým je ve finále poprvé po osmi letech.

Mar 1

Fotbalisté Liberce doplnili sestavu čtvrtfinalistů domácího poháru

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Liberce se stali posledními čtvrtfinalisty domácího poháru. V dohrávaném utkání osmifinále zvítězili na půdě druholigového Táborska 3:1.

Sep 20

Fotbalisté Bohemians, Jihlavy a Hradce v domácím poháru nezaváhali

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians 1905, Jihlavy a Hradce Králové postoupili do 4. kola domácího poháru MOL Cupu. Bohemians zvítězili 2:0 na půdě třetiligového Hulína, Východočeši zvítězili 1:0 ve Vlašimi. Jihlava pod vedením nového trenéra Michala…

Feb 12

O domácí pohár si zahrají basketbalisté Děčína a Pardubic

sport.idnes.cz

Basketbalisté Děčína a Pardubic se v sobotu utkají o prvenství v Českém poháru. Severočeši v semifinále porazili Opavu 76:66, po nich uspěl i druhý z favoritů Pardubice, které se protrápily k výhře 81:80 nad Kolínem, když v posledních pěti…

Nov 3

Fotbalový Jablonec bezpečně postoupil do čtvrtfinále domácího poháru

fotbal.idnes.cz

Ani gól neinkasoval Jablonec v osmifinále domácího poháru v konfrontaci s druholigovým soupeřem. V odvetě porazili doma Frýdek-Místek 3:0, v prvním zápase zvítězili 2:0 a bez problému prošli mezi osm nejlepších týmů MOL Cupu.

Oct 20

Fotbalisté Jablonce a Dukly nezaváhali. Postup v poháru mají na dosah

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce a Dukly jsou blízko postupu do čtvrtfinále domácího poháru - MOL Cupu. Severočeši v úvodním duelu osmifinále vyhráli na hřišti Frýdku-Místku 2:0, Dukla vezla výhru 3:0 z Ústí nad Labem.